- 25 Haziran 2020
- 3.470
- 12.145
- 158
- 27
- Konu Sahibi Tatliballim
Aldatacak olan aldatır . Bu kadar kontrol etmek sonucu değiştirmez . Aksine afedersiniz eşeğin aklına
kabuğu sokarsınız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sayenizde. Sinirden birsuru mesaj atmıştım aldatma gibi niyetin varsa boşanalım falan artık kendi haline bıraktım böyle gerçekten hayat onada zehir olur banada.Kafanı toparlayabildin mi ? Haydi bakalım şimdi kendine güven konuşmanı yap , silkelen kendine gel![]()
Eşin normal değil yıllardir esnafiz eşimin ağzindan böyle şeyler duymadim . Seninki kendini bir bok sanıyor. Sen bebeklerine odaklan. Emin ol şeyine çip taksan yapacak olan adam yapar. Bu kadar poposunu kaldirma.
Bu sondu zaten beni tahrik etmesine izin vermicem artıkAldatacak olan aldatır . Bu kadar kontrol etmek sonucu değiştirmez . Aksine afedersiniz eşeğin aklınakabuğu sokarsınız.
Erkek eleman da var hayatta eklemez erkekleri. Kimseye istek atmaz ama kızlara atiyoHesap fake bir de sürekli ekliyor birilerini eleman lazım olursa diyeymiş külliyen yalan eleman lazım olursa baksın hal çaresine utanmadan bir de senin için fesat yazmış madem ne diye fake hesap açıyor
Hiç takmayın kafanıza telefonunu da kurcalamayın kendinize yaparsınız alın karşınıza sağlam bir konuşma yapın onu bırakabileceğinizden korksun siz böyle yaparsanız olmaz koşmayın şunun peşinden bakın nasıl geliyor fake hesap da neymiş açacaksa adı soyadı belli olan açsınErkek eleman da var hayatta eklemez erkekleri. Kimseye istek atmaz ama kızlara atiyo
Okadar haklisinki. Ben hiç biyerde görmedim patronun eleman lazım diyip ekledigini hangisi düşerse diyemi yapıyor anlamadım ama eşinizin yaptığı hiç masum gelmedi bana. Bide size yüklenmis dönüp bence kestirip atmayın derim uzunca konuşmayın gerekirse ev içinde yaptığının yanlış olduğunu bilmesi gerekiyor belkiki kendisi idrak edemiyorEşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar
eleman lazim olursa ekledigi insana o gunde ekleyip mesaj atabilir, personel ihtiyacim var calismayi dusunurmusun diye.Hesap fake bir de sürekli ekliyor birilerini eleman lazım olursa diyeymiş külliyen yalan eleman lazım olursa baksın hal çaresine utanmadan bir de senin için fesat yazmış madem ne diye fake hesap açıyor
Yok bazıları aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün demiş kimse durduk yere bu tür şeylerle huzurunu bozmaz böyle davranmamdaki tek sebep kendisidir. Kendi yaptıklarıyla aklına karpuz kabuğu düşüp beni kaybetmeyi göze aliyosada alsın umrumda değil ama gururum inciniyo eşim böyle şeyler yapıncaArkadaşlar bana kalırsa sosyal medyayı hafife almaıyn, ben eskisinin hesabında görürdüm, normalde çok sevmem böyle kontrolleri ama görevi asker olduğu için bütün özel bilgilerini sifrelerini emanet ederdi görevdeyken, evli arkadaşlarının saçma sapan takıntılarını, attıkları ilgilendikleri videoları kızları bizzat gördüm yani.. ve konunun ssahibi hisleriyle bakmıştır eminim ki durduk yere süphelenmemiştir..
Eşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.
Telefonunun şifresini biliyorum hep kontrol ediyorum bisey yok ama bu bi kaç şey beni çok uzdi şuan sinirden ağlıyorum bide mesaj atmış.diyo senin için fesat ben mi suçluyum arkadaslar
Biraz fazla mı kontrolcüsünüz acaba??? Sürekli peşinde gibisiniz eşinizin. Aldatmak üzereyse de, o karakterdeyse de bi şekilde aldatır. yakalarsanız icabına bakarsınız. Böyle sürekli sosyal medya takip ederek ona buna yazarak aldatılmanızı ancak ertelersiniz. Güvenmiyorsanız boşanın, böyle hayat mı gecer Müfettiş Gadget gibi bu ne yaaEşim sanırım beni aldatmak üzere çok üzgünüm gerçekten. 4. Yilimiza gIricez eskiden eşime çok güvenirdim beni aldatmicagina çok emindim ama öyle değilmiş. Bu son zamanlarda ara ara mal götürdüğüm firmada kızlar var benle konuşmaya çalışıyolar yardım etmek istiyolar diyodu bende kızıyodm muhattap olma falan diye çok üstünde durmadım. Bi kaç ay önce de eski bi elemani instagramdan eklemiş niye ekli dedim eski eleman bi gün lazım olur diye ekli falan dedi. Sildirdim 2 gün sonra fake hesap açıp ekledi fake hesabını yakaladım eminim o olduğuna ama inkar ediyor hep. Bugün de araba almaya gidicek ankaraya evde yok şuan (araba almaya gideceğine eminim bi akrabasıyla gidiyo adamla ne zamandır gorusuyo araba için) az önce instagram baktım bi kızı eklemiş mesaj attım eski bi eleman dedi fake hesapla kiza yazdım o ekledigin kişiyi tanıyomusun dedim iş yerinden dedi eKlemendekii amaç ne dedim istek attı kabul ettim dedi sonra eşimi aradım niye ekledin dedim o ekledi bende kabul ettim bigün lazım olur diye dedi ekran görüntüsünü attım sen eklemişsin dedim duraksadi biraz sonra senin hergun kontrol ettiğini bilmiyomuyum bigün eleman lazım olur diye gördüm ekledim dedi kapattım yüzüne. Ergenler gibi instagramdan niye ekledin kavgası yaptım resmen ama bu basit bisey değil niye benim kocam böyle şeyler yapsın zoruma gidiyo çok üzülüyorum.