Esim beni aldatmak uzere

Ergenler gibi instagramdan kavgası yapmışsınız evet ama daha kötüsü ergenler gibi her gün eşinizin sosyal medyasını kontrol etmeniz. Hep kontrol ediyorumu ne kadar rahat yazmışsınız. Bu şekilde aldatılmanın önüne geçebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Okurken darlandım gerçekten bu şekilde ömür geçmez. Ben bunu yapmasam beni aldatır diyorsanız zaten devam etmeyin bu evliliğe

bu derece kıskançlık hiçbir şeyi engellemez ki. bu tip konularda hep yazıyorum "cebimdeki yabancı" diye bir film var. netflixte hem orijinalini hem de türk versiyonunu görebilirsiniz.
onu izledikten sonra anlarsınız o tüm şifreleri bilinen eşlerin nasıl aldattığını.
bu kıskançlıklarla sadece kendinize zarar verirsiniz. yapacak adam yapar.

Arkadaşlar benim böyle davranmamin sebebi eşim ben sürekli kim eklemiş diye takip etmiyorum evde sürekli kadın muhabbeti dönüyo her zaman diyorum rahatsız oluyorum ama anlamiyo su bana baktı bu kiz söyle falan o beni bu hale soktu

nasıl yani?
kendisine kadınların ilgisi olduğunu mu anlatıyor size?

Acaba kıskanılmak mı istiyor belki de onu önemsemediğinizi hissetmek istiyor, ilginize ihtiyacı var.Bu söylemler bana öyle hissettirdi sanki karıcım sen kocanı salamıyon ama bak bana da bakanlar var gibisinden.Yoksa sessiz sessiz bakana bakar neden bağara bağara yapsın ki?

Evet neden evde böyle şeyler soyluyo çok saçma.olsa bile bı erkek gelip bunu anlatır mi.altacak olsa gizli gizli yapar korkudan diye düşünüyorum.resmen sizin kafanıza bana kizlar ilgi gosteriyo benimle kizlar ilgileniyo diye kazimism

O zaman eşiniz patavatsızın önde gideni. Sizi kıskandırmaya çalışıyor. Siz tepki veriyorsunuz onun da hoşuna gidiyor demekki. Ama bunu sosyal medyayla bağdaştırmayın. Bu tarz konuşmalarına son vermesini sağlayın.

Sosyal medyanın aile ilişkilerine bile ne kadar zarar verdiği ortada. Hepimizin dijitalleşme konusunu biraz daha düşünmesi gerekiyor.

Eşiniz yani kusura bakmayın ama bildiğin ezik . O bana baktı , bu bana baktı ne demek yaa evli barklı adam , iki çocuklu bir baba olduğunu unutmuş . Ergenler bile böyle demez sevgililerine .
Kendinize saygınız olsun . Adama yiğidim , erkeğim diye diye havalara çıkarmışsınız . Şimdi de kendini Brad Pitt zannediyor herhalde.
Terbiyesiz . Sanırım çocukların sorumluluğu da sende hep . Tek başına yapmadın ya , haftada bir gün de o baksın .
Gidene dur diyemem giden gider diyeceksin , ayaklarını uzatıp bir kahve içeceksin .

Fazla kontrolcüsünüz. Bu şekilde engel olamazsınız ki aldatacak adama. Sahte hesaplar açması falan da baskıdan. Adama yasak tatlı geliyor demek. Yani sosyal medyayı tanıdığımız birlikte çalıştığımız insanları eklemek için kullanırız. İşe yeni başladım, karşı cinsten beni ekleyen arkadaşlarım oldu, ne yani altında art niyet mi aramalıyım, hayır. Evet, iş için lazım olur, sosyalleşmek için lazım olur, ne bileyim amacı bu zaten sosyal medyanın. Ha, güven duymuyorsanız eşinizde art niyet seziyorsanız eve de kitleseniz yapacak adam gene yapar. Kendinizi boşuna yıpratmadan çareler arayın. Eklediği kadınlara da mesaj atmanız hoş değil. İnsanları tedirgin etmeye hakkınız yok ki.. Sahte hesapla sormanız bir şeyi değiştirmez, kadın zaten eşinin yazdığını anlamıştır. Eşinizi de kendinizi de gülünç duruma düşürürsünüz.

Siz iki çocukla evin içinde uğraşıp durun beyfendi eve gelip o kadın bunu yaptı bu kadın bunu yaptı diye anlatsın marifet gibi.
Dışarıda ki tüm kadınlarda eşinize hasretti zaten.
Kendi baktıklarını evirip çevirip anlatıyor büyük ihtimalle.

Aynı şeyi siz yapsanız olay çıkar ama kendisi erkek tabi anlatir.

Başta sizi haksız buldum ama şu mesajınızdan sonra hak verdim de çözüm sosyal medya da eklediklerini takip etmek değil işte. Hele eklediği kadına sormanız çok anlamsız olmuş.

Cevap açık ve net değil mi?
Ayrıca aldatmak için evden uzakta olmak mı gerekiyor? İş yerine 'bugun biraz ateşim var, covid olabilirim. ateşim 38 üstüne çıkarsa teste gidecegim,ama duzelirsem yarin gelirim' dese hiç bir şirket 'git doktora rapor getir' falan demez, böyle bir donemdeyiz. Evden işe diye çıkıp tüm gün yapacağını yapabilir. Eskiden savasa giden adamların karısına bekaret kemeri takmasi gibi adamın şeyine cimâya engel olacak bir şey takamayacağın sürece bu adamdan asla emin olamazsın.
Bu şüpheyle yaşanır mı sence???
Böyle böyle deli eder böyleleri insanı...

*Bana göre onu ekledi,bunu ekledi takılacak şey değil. Instagram'da herkesin kacyuz takipçisi var,hepsi sakıncalı insanlar mı? Hayır...ama sizin arkanızdan, gizli saklı dolaplar çevirmesi, sizi aptal yerine koyup engellemesi, başka hesaplar falan adamın bu sosyal medyayi kız düşürmek için kullandığının, normal olmadığının en büyük işareti.

Bence eşiniz terbiyesizlik yapiyor hem sizi kızdırıyor hem aklınızı bulandırıyor. Haklı görmedim onu ama siz de çok kurcaliyorsunuz. Sizi bu hale getirmesine izin vermeyin. Gercekten lazım olur diye eklemiş olsa bile tarzı konuşmaları hareketleri çok yanlış.

Emin ol gerçekte yoktur onlar . . Bir velim sırf bu sebepten boşandığını anlatmıştı , eşi sürekli kızlardan konuşuyormuş . Kadın sokağa çıkalım ilk kim birini tavlayacak demiş , seni ben adam ettim , piyasaya çıkardım demiş . Adam tabi bağırıp çağırmış ama kadın senin gibi karaktersiz biriyle evli kalamam . Çocuk bende kalacak , al eşyalarını o kızların yanına git demiş . Tek seferde boşandılar .

Okurken darlandim. Birlikte yaşaması zor bir insansınız ( böyle kontrol delisi ve şüphe içinde olduğunuz için) . Ayrıca eşinize de anlam veremedim. Bir insan neden karısına "su kadın bana baktı, bu kadın beni süzdü vs." der ki? Son olarak, karşı tarafa mesaj atıp eşinizi neden ekledigini sormanız çok yakışıksız bir davranis. Ben karşı tarafın yerinde olsam asla cevap vermezdim size.

ben olsam bu eziyete dayanamaz boşanırdım sizden.

nasıl yani?
kendisine kadınların ilgisi olduğunu mu anlatıyor size?

Hergun böyle şeyler.soyluyo lütfen bana anlatma diyorum ısrarla bi kız bana baktı bi kız yanıma geldi su işimi halleder mısın dedi bisey izliyo diyo bak bu kiz güzelmiş niye öyle diyosun diyorum niye bakiyosun saka yapıyorum diyo gukuyo bilmiyorum belkide siz haklisiniz ben abartıyorum

Yok bunları bu şekilde söylemesi çok yanlış.olmayan şeyleri de soyluyo olabilir ama video daki kıza bak çok güzel diye söylemesi de normal değil.esinizin bı problemi var belli.

Böyle deyince 2 çocuklu adamsın yakalarsam donuna kadar alacağımı dımdızlak kalacağını bilir aklı başında kızlar, niye baksınlar sana diyemediniz mi ya.

Bi de mesaj atmışsınız elalemin kızına. Sizin kocanızı kim napsın cidden onun öyle bi fantezisi var korkarım ama anca öyle atar tutar ezik ezik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…