Eşim beni aldatıyor

Vulat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
28
7
3
30
Arkadaşlar bu hesabı yeni açtım bu konuyu açmak için.
Kocam beni Ocak ayından itibaren alda
tmaya başladı. Bir tane uygulama var onun telefonuna indirdim ve gizledim uygulamayı haberi yok . Ve ben 6 aydır takip ediyorum mesajlarını okuyorum gece uyurken. Tabi elimden birşey gelmiyor gurbetteyim zaten çokta mutlu evliliğimiz yok. Çünkü iddia oynayıp sürekli borcun içinde her yere borcumuz var bezi mamayı bile yeri geliyor zor alıyoruz. Her neyse ben bu kadını tanıyorum eşimin iş yerinden arkadaşının karısı. Bize bir kere çocuk doğunca gelmişti biz de onlara gitmiştik. Ne olduysa ondan sonra oldu bunların ki başladı.
Maddi olarak ayakta duramıyorum bebeğim küçük . Ailemede anlatamıyorum annemin kalbî rahatsız zaten yılları hep sıkıntıyla geçti kadının 3 çocuğu var . Ve eşimi eve alıyor bazen de ev tutuyorlar bunları hep mesajlarda okudum . Bu kadınla konuştuğundan bu yana hakaretler küfürler yedim yeri geldi şakayla karışık vurdu bana işte gurbetteyim gidecek yerim olmadığı için böyle yapıyor
Ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum ama psikolojik olarak mahfoldum

Cocugunuz varmi. Zor bir durum en zoru caresizlik hicmi tanidiginiz arkadasiniz yardim edecek kimse yokmu

Yaşınız kaç, anneniz belki düşündüğünüz kadar kalbine inip üzülmeyecek?
Bir yerden başlamanız lazım, böyle olmaz. Kendinize bilet parası kadar bütçe bulup ailenizin yanına gitmelisiniz. İlk bir kaç zaman sizi özledim dersin sonra bahsedersin. Aileniz kızının aldatıldığı evde, şiddet gördüğü evde kalmasına belki daha çok üzülürler. O yüzden bir an önce harekete geçin!

Bu kafayla Esin çok yaşamaz.
Zaten yeteri kadar zeki olduğunu da düşünmüyorum ben.
Eşinin arkadasi bu durumu öğrenirse ne olur acaba ?
İmkanın varsa hemen uzaklaş.
Yurt dışında işsizlik maaşı,çocuk için ödenek vs.. sağlıyordu devlet.Ben öyle duymuştum.Ama duymakla olmaz.
Sor sorustur bakalım.

Anneniz bu durumunuzu bilse daha çok üzülürdü. Ne yapın edin bu adamdan kurtulun. Bu ne iğrençlik ya.

Bu kafayla Esin çok yaşamaz.
Zaten yeteri kadar zeki olduğunu da düşünmüyorum ben.
Eşinin arkadasi bu durumu öğrenirse ne olur acaba ?
İmkanın varsa hemen uzaklaş.
Yurt dışında işsizlik maaşı,çocuk için ödenek vs.. sağlıyordu devlet.Ben öyle duymuştum.Ama duymakla olmaz.
Sor sorustur bakalım.
Hayır öyle değil gurbetteyim derken Gaziantep'ten Afyona geldim

2 tane var çocuğum. Yani aklım almıyor eşim daha 28. kadın 3 çocuğu var ve kadın yüzü esmer 36 yaşında falan çokta güzel değil
Problem güzel olmamasi mi bacım ?
Yani güzel olsa tamam mıyız ?
Senin kafan karışmış.
Aldatan tarafın senden daha güzel yahut genç olması kocan olacak d.mbuk herifi haklı çıkarmaz.
Yahu hala su durumda bile kendinizde suç bulmaya çalışıyorsunuz ya pes.

Aldatılmak çok ağır bir yük. Ben de benzer durumdan boşandım. Yalnız neler yapabilirsin ona odaklan. Arkadaşın karısına kocasına bakan mahluklardan bir b.k olmaz iğrençler!
Bir işe girebilir misin? Ayakların üzerinde durabilir misin? Ailen arkanda durabilir mi?
Ben 8 yaşında oğlum ve 11 aylık bebeğimle önce evi ayırdım sonra da boşandım. Daha 2 ay oldu boşanalı. Arada bir çöküş yaşıyorum ama sonra o durumda yaşayamayacağımı düşünüyorum. Çünkü sadakat evliliğin birinci basamağı yani o olmadan diğerleri olmuyor. Kendine ve bebeğine çok iyi bak en önce siz iyi olun.

Hayır öyle değil gurbetteyim derken Gaziantep'ten Afyona geldim

Ben gurbet deyince yurt disindasiniz falan sandim. Annenizin rahatsizligi icin cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin uzmek istememenizi anlayabiliyorum. Diger taraftan bu durumu bile bile bir evliligi surdurebilmek kolay olmasa gerek. Mesleginiz var mi? Calisiyor musunuz?

Ben gurbet deyince yurt disindasiniz falan sandim. Annenizin rahatsizligi icin cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin uzmek istememenizi anlayabiliyorum. Diger taraftan bu durumu bile bile bir evliligi surdurebilmek kolay olmasa gerek. Mesleginiz var mi? Calisiyor musunuz?
Ev hanımıyım. Keşke çocuk yokken belli etseydi bu durumu ona göre 2. Çocuğu yapmazdım 😞en azından oğlum 6 yaşında çalışma imkanım olurdu bakardım kendime

Problem güzel olmamasi mi bacım ?
Yani güzel olsa tamam mıyız ?
Senin kafan karışmış.
Aldatan tarafın senden daha güzel yahut genç olması kocan olacak d.mbuk herifi haklı çıkarmaz.
Yahu hala su durumda bile kendinizde suç bulmaya çalışıyorsunuz ya pes.
Yani aldatma olarak sebep eksiklik arıyorum güzellik vs haklısınız da işte herşey aklıma geliyor.

Aldatılmak çok ağır bir yük. Ben de benzer durumdan boşandım. Yalnız neler yapabilirsin ona odaklan. Arkadaşın karısına kocasına bakan mahluklardan bir b.k olmaz iğrençler!
Bir işe girebilir misin? Ayakların üzerinde durabilir misin? Ailen arkanda durabilir mi?
Ben 8 yaşında oğlum ve 11 aylık bebeğimle önce evi ayırdım sonra da boşandım. Daha 2 ay oldu boşanalı. Arada bir çöküş yaşıyorum ama sonra o durumda yaşayamayacağımı düşünüyorum. Çünkü sadakat evliliğin birinci basamağı yani o olmadan diğerleri olmuyor. Kendine ve bebeğine çok iyi bak en önce siz iyi olun.
Çok iyi yapmışsınız Allah kolaylık versin zor olsada ayakta durmussunuz bebeğim küçük olmasaydı ben de ayakta dururdum. Daha 9 aylık iştahı yok şuan sadece meme emiyor ve bırakacak Kendi ailem maalesef hiç kimse Yok burda . Ailem Antep'te

Yani aldatma olarak sebep eksiklik arıyorum güzellik vs haklısınız da işte herşey aklıma geliyor.
Sebep : Kocanın her bulduğu deliğe girme potansiyeline sahip bir ahlaksız olmasi olabilir mi ?
Ayrıca senden memnun değilse,seni artık sevmiyorsa yahut yeteri kadar çekici bulmuyorsa : Söyleyip ayrilsin.
Neden insanların canini yakıp,gururlariyla oynuyor ki.
Evlisiniz ;eksik varsa konusulur,çözülür.
Evliliğinde her eksiği olan gidip arkadaşının karısıyla halvet olmuyor özetle.
Yanlış dusunuyorsun.

tmaya başladı. Bir tane uygulama var onun telefonuna indirdim ve gizledim uygulamayı haberi yok . Ve ben 6 aydır takip ediyorum mesajlarını okuyorum gece uyurken. Tabi elimden birşey gelmiyor gurbetteyim zaten çokta mutlu evliliğimiz yok. Çünkü iddia oynayıp sürekli borcun içinde her yere borcumuz var bezi mamayı bile yeri geliyor zor alıyoruz. Her neyse ben bu kadını tanıyorum eşimin iş yerinden arkadaşının karısı. Bize bir kere çocuk doğunca gelmişti biz de onlara gitmiştik. Ne olduysa ondan sonra oldu bunların ki başladı.
Maddi olarak ayakta duramıyorum bebeğim küçük . Ailemede anlatamıyorum annemin kalbî rahatsız zaten yılları hep sıkıntıyla geçti kadının 3 çocuğu var . Ve eşimi eve alıyor bazen de ev tutuyorlar bunları hep mesajlarda okudum . Bu kadınla konuştuğundan bu yana hakaretler küfürler yedim yeri geldi şakayla karışık vurdu bana işte gurbetteyim gidecek yerim olmadığı için böyle yapıyor
Kadının kocasına söylerdim sizden değil adamdan patlak verseydi olay bakalım kocanız arkadaşına da şakayla karışık vurabilecek mi şrfsz ya

Kadının kocasına söyleyin.

Eşinizle konuştunuz mu ?
Evet konuştum . 3 ay önce WhatsApp da mesajları silmeyi unutmuş İlk konuştuklarında normal WhatsApp mesajlarında yakalamıştım gördüm konuştuğunuzu diye söyledim. bu bitti konuşmuyoruz dedi . Bir daha yapmayacam diye söz verdi. Sonra aklıma bu dediğim uygulama geldi söz verdiği halde hala konuşuyor anlayacağınız.

Annemleri özledim de, topla eşyalarını al çocuklarını ziyarete git. Bir süre kaldıktan sonra da annenler gerçeği anlat. Yalnız eşinin telefonuna yüklediğin program sagesinde öğrendiklerin boşanma davamda delil olmaz. Yasal olarak elde edilmemiş. Ve bunu sile getirirsen özel hayatın gizliliği nedeni ile suçlu duruma düşersin.

Back
X