Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkarsa haber verin. Kitap okumayıp filmi çıksa da izlesek diyen insanlar olarak o kadar sayfayı okuyamayız zaten 🙄 😄
Gecenlerde cook oncelerden burda okudugum bir konu aklimda kalmis show tv deki programda kizi ariyorlardi orda anlatilanlari burda okumustum sanki yarim yamalak hatirliyorum ama burda konuyu tekrar bulamadim. Konu cok benziyordu burda biraz degistirerek yazmisti sanirim konu sahibi boyle de bir anim var ama konuyu burda bulamadim. Belki de benzerdi ama ben konu sahibinin o aranan gelin oldugunu dusunuyorum ayni sekilde onunda kaynanasi kocasinin yemeklerine ilac mi atiyordu ne ya da tamamen tesaduf du 🤣🤣 izlerken ben bunu biliyorum ama nerdenn diye dusunmustum ilk burda bdv konularindan dir dedim yani cok benzerdi. Belkide tik yaptim bdv deki olaylar psikolojimi mi bozdu acaba :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sen aldatılmamışsın ki.
Adam senden boşanmış istedigi şekilde yaşıyor.
Boşandıgın halde tek çocukla yetinmeyip üstüne bir de ortada mükemmel bir yuva varmış gibi ikilemişsin.
Oldukça dizilere konu olacak hayatlarınız, gündüz kuşagı programlarında seyirlik hayatlarınız var.
Ha aldatılır affeder insan.
Canı ister affeder.
Sizin konu çok çok çok ötesi.
Mevzunuz aldatılmak değil yani.
Çocuklarınıza çok yazık.
Ortada birbirinden değişik anne baba figuru var, yazıktır ki bu ortamda büyüyorlar, şahit oluyorlar.
Anneme göndereceğim bu konuyu, yatsın kalksın şükretsin benim gibi evlada.

Mesajların hepsini okumadım ama sizin psikoloji normal değil burada o kadar insan yüzünüze tükürse çok şükür diyorsunuz
Kendinizi ezdirmek için gururunuzu onurunuzu ayaklar altında çiğnetmek için uğraşıyorsunuz bundan zevk alıyor gibisiniz
Şifalar dilerim
Hakikaten o çocuklara yazık
Onlar daha çok yardım etmek isteyenler o yüzden pek bir şey diyemicem.çocuklarım da gayet iyi durumda siz hiiiiiç merak etmeyin 👍

Valla buralarda bu konuda aldatılmak affedilecek konuların başında geliyor diyen vardı.eminim ki başınıza gelse affedecek belki de en baş kişi sizsiniz .belki diğer linç edenler ..:)
ne kadar da meselenin aldatılmaktan ibaret olduğunu düşünecek kadar iyimser, kocası yerine hemcinslerine "bozuk" diyecek kadar temiz kalpli bir insan :confused::confused::confused::KK200:

Konu sahibi gibi olan bir arkadaşım var. Ben nişanlı iken arar beni kocasının onu aldattığını anlatırdı. Defalarca bosan dedim ama o eşine inanmayı ve düzenini bozmak istemediğini söyledi. O zamanlar bir çocuğu vardı, eşi kandırdı arkadaşımı bir çocuk daha yaptı. Aradan yıllar geçti ben evlendim 3 çocuk yaptım arkadaşım hâlâ hakaret duyup aldatıliyor ve boşanma davası açtı çünkü çok pişman olan eşi yeni sevgilisinden 2 çocuk yaptı ama boşanmak istemiyor çok pişman. Herşeyi düzeltecekmis 🙄. Arkadaşım 10 sene önce bırakmadığına ve 1 çocuk daha yaptığına pişman çünkü çocukları psikolojik olarak çökmüş vaziyette. Ben bu konuda ne size nede eşinize üzüldüm sadece o küçük çocuklara üzüldüm. Siz ne kadar kabul etmesenizde o çocukların içerisinde ne fırtınalar kopuyordur

Seninki gibi kocaya insanlar neden gitti diye üzülsun neden havada kapsın. Çalışmayan hakaret eden aldatan, aileye söven. Sanırım etrafınızda size benzeyen birkaç kişi var herkesi öyle sanıyorsunuz. ya da tek değilim çoğu kadın benim gibi diye kendinizi avutuyorsunuz bilemem

Öyle demeyin valla dışarıda hazır bekleyen bir sürü kdın var .:)gidince de neden gitti dersiniz benim gibi
Evet sımdı dısarıdan geldım, hepsi bende dahil sızın ıspanak namık a benzeyen kocalarınızı bekliyoruz kafeslemek ıcın. Hazırız hepımız, ben sahsen gelinlik giyip cıkıyorum dısarı.. bulunca da tepesine biniyorum.
Kuzucuk kocalarınıza sahip cikin buyuzden.

Evet sımdı dısarıdan geldım, hepsi bende dahil sızın ıspanak namık a benzeyen kocalarınızı bekliyoruz kafeslemek ıcın. Hazırız hepımız, ben sahsen gelinlik giyip cıkıyorum dısarı.. bulunca da tepesine biniyorum.
Kuzucuk kocalarınıza sahip cikin buyuzden.
Ozlemistim seni, hosgeldin canim 😘 yorumuna da aynen katiliyorum lakin ben artik konuya inanmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X