Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu anki hali berbat iğrenç ötesi ama ben eskiye dönmek o cezaevi olayları olmadan sadece bir kreş yüzünden tartıştığımız ikimizin de işinde gücünde olduğu alışveriş yapıp eve gelip birlikte yemek yaptığımz gezdiğimiz o günlere dönmek o zamanki eşime kavuşmak istiyorum .ondandır ısrarım .baştan beri böyle olsa zaten istemem .asla aldatmadı asla bir kadınla işi olmadı

Ben bazen rüyamda sinir olup , ertesi gün sen bana bunları yaptın deyip küsüyorum . Konu kıtlığı çekersen rüyalar sınırsız benden sana tavsiye bacım

ablam peki sen bu adamı hiç mi boş bırakamayacaksın? bak adam sen vurdurmazsan başka mala vuruyorım işte demiş. yani dön kafanı duvarlara vur beynin bi kendine gelsin. insanlık hali annen ölür 1-2 hafta seks aklına gelmez, adam da der ki bu mala vurdurmazsa ben başka mala vurayım

Bitti o günler. Bittiğini kabullen. Daha az acı çekersin.

Bir taraf sorun çıkarıyor demek ki zıt kutup hesabı .benim de kardeşim öyle.benim tam tersim .kocası dünya iyisi .adama sürekli bizimki dırdır eder

Ben bazen rüyamda sinir olup , ertesi gün sen bana bunları yaptın deyip küsüyorum . Konu kıtlığı çekersen rüyalar sınırsız benden sana tavsiye bacım
Hahahhahahah ilişkiye de atraksiyon gerek, naz evi kız eviiii ama bu konuda naz evi erkek evi olmuş onu napcaaaz

Yazık yahu , nasıl bir yoklukta bulduysa adamı . Kırmızı odayı izlesene sen , çok güzel valla

Bir taraf sorun çıkarıyor demek ki zıt kutup hesabı .benim de kardeşim öyle.benim tam tersim .kocası dünya iyisi .adama sürekli bizimki dırdır eder
exten next olmaz sayın ingilizce hocam ben de ingilizceciyim bu arada. Hani gidin şöyle bi tatile yurtdışına birkaç kaçamak yapın aklınızdakileri unutun. Siz o adamın yaptığı gibi boşlukta kalıp aldatsaydınız adam sizin yüzünüze bakmaz adınızı çıkarırdı. Kendinize gelin hocam hayat böyle gitme

İşte beraberken nikah varken ben evliyken atandım gittim yanından 1 sene eltim diyordu adam öyle TV izleyip çekirdek yiyor helal olsun benim kocam yapmazdı diyordu o zamanlar .anneme giderdim günlerce gelmezdim .arardı hep .her şeyini bilirdim .saklamazdı .işte o zamanlar öyle değildi .aslında kabul edemediğim bu

Öyle ayrılıp tekrar barışan eskisinden mutlu devam edenler de var

Adamı affet hem seni dövsün hemde eve kadın getırsın sakın bosanma. Aldatılan her kadın boşanmıyor cunku. Her kadın ne yapıyorsa sizde onu yapın. Boşamayın.
Boşamak cunku sıze ödül olur.
Acı cekmeye devam. Cunku her kadın acı cekıyor.

Oooo güzel lafmış . Valla bunu sık sık alıntılarım ben artık . Ben de İngilizce öğretmeniyim ve hem İngilizce hem de Almanca yazdım “senin kocan yok ki “ kısmını ama hala anlamıyor

Oooo güzel lafmış . Valla bunu sık sık alıntılarım ben artık . Ben de İngilizce öğretmeniyim ve hem İngilizce hem de Almanca yazdım “senin kocan yok ki “ kısmını ama hala anlamıyor
Siz ben misiniz hocam? Ben İngilizce öğretmeni değilim ama dilciydim, şimdi Almancacıyım Almanca da ekledim üstüne bakalım iki üniversite okuyorum şuan. Çocuk gelişimi ve Almanca Tercümanlık. Formasyon hakkım olunca kullanacağım çocuk gelişimi de o yüzden ekledim. Valla düşünsenize zümremizde böyle biri var kafayı yerdik herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…