Şu anki hali berbat iğrenç ötesi ama ben eskiye dönmek o cezaevi olayları olmadan sadece bir kreş yüzünden tartıştığımız ikimizin de işinde gücünde olduğu alışveriş yapıp eve gelip birlikte yemek yaptığımz gezdiğimiz o günlere dönmek o zamanki eşime kavuşmak istiyorum .ondandır ısrarım .baştan beri böyle olsa zaten istemem .asla aldatmadı asla bir kadınla işi olmadıHala kocamı kaybetmek istemiyorum diyorsunuz. Ne diyim herkes hak ettiği hayatı Yaşar. Gözünüzden sakındığınız çocuklarınız ilerde abuk subuk ilişkilerde kendilerini heba ettiklerinde umarım bunun sizin eseriniz olduğunu anlar pişmanlık duymazsınız
Kızlar isterseniz ispatlarım neden fake olayımBiliyor musun bence de fake son mesajları bana da öyle hissettirdi. O yüzden dalgaya vuracağım artık
Ben bazen rüyamda sinir olup , ertesi gün sen bana bunları yaptın deyip küsüyorum . Konu kıtlığı çekersen rüyalar sınırsız benden sana tavsiye bacımAşkım güzel yazıyorsak iki lafımızı dinle ya. Benim kocam ay pardon sevgilim bak babasının 5-6 yerde şirketi var, mahkumiyeti yok, dayağı yok, karı kız ayağı yok, aileme küfrü saygısızlığı yok, ben hala adamla kavga etmeye konu buluyorum benimki sende olsa ayağının suyunu mu içecen napıcan
ablam peki sen bu adamı hiç mi boş bırakamayacaksın? bak adam sen vurdurmazsan başka mala vuruyorım işte demiş. yani dön kafanı duvarlara vur beynin bi kendine gelsin. insanlık hali annen ölür 1-2 hafta seks aklına gelmez, adam da der ki bu mala vurdurmazsa ben başka mala vurayımŞu anki hali berbat iğrenç ötesi ama ben eskiye dönmek o cezaevi olayları olmadan sadece bir kreş yüzünden tartıştığımız ikimizin de işinde gücünde olduğu alışveriş yapıp eve gelip birlikte yemek yaptığımz gezdiğimiz o günlere dönmek o zamanki eşime kavuşmak istiyorum .ondandır ısrarım .baştan beri böyle olsa zaten istemem .asla aldatmadı asla bir kadınla işi olmadı
Bitti o günler. Bittiğini kabullen. Daha az acı çekersin.Şu anki hali berbat iğrenç ötesi ama ben eskiye dönmek o cezaevi olayları olmadan sadece bir kreş yüzünden tartıştığımız ikimizin de işinde gücünde olduğu alışveriş yapıp eve gelip birlikte yemek yaptığımz gezdiğimiz o günlere dönmek o zamanki eşime kavuşmak istiyorum .ondandır ısrarım .baştan beri böyle olsa zaten istemem .asla aldatmadı asla bir kadınla işi olmadı
Bir taraf sorun çıkarıyor demek ki zıt kutup hesabı .benim de kardeşim öyle.benim tam tersim .kocası dünya iyisi .adama sürekli bizimki dırdır ederAşkım güzel yazıyorsak iki lafımızı dinle ya. Benim kocam ay pardon sevgilim bak babasının 5-6 yerde şirketi var, mahkumiyeti yok, dayağı yok, karı kız ayağı yok, aileme küfrü saygısızlığı yok, ben hala adamla kavga etmeye konu buluyorum benimki sende olsa ayağının suyunu mu içecen napıcan
Hahahhahahah ilişkiye de atraksiyon gerek, naz evi kız eviiiiBen bazen rüyamda sinir olup , ertesi gün sen bana bunları yaptın deyip küsüyorum . Konu kıtlığı çekersen rüyalar sınırsız benden sana tavsiye bacım
Yazık yahu , nasıl bir yoklukta bulduysa adamı . Kırmızı odayı izlesene sen , çok güzel vallaŞu anki hali berbat iğrenç ötesi ama ben eskiye dönmek o cezaevi olayları olmadan sadece bir kreş yüzünden tartıştığımız ikimizin de işinde gücünde olduğu alışveriş yapıp eve gelip birlikte yemek yaptığımz gezdiğimiz o günlere dönmek o zamanki eşime kavuşmak istiyorum .ondandır ısrarım .baştan beri böyle olsa zaten istemem .asla aldatmadı asla bir kadınla işi olmadı
Ahzjzjjdjdjcjc bunu yapıyorum. Yine aldattım mı rüyanda diyor.Ben bazen rüyamda sinir olup , ertesi gün sen bana bunları yaptın deyip küsüyorum . Konu kıtlığı çekersen rüyalar sınırsız benden sana tavsiye bacım
Bu konuyu boş ver , ne desek anlamıyor .Hahahhahahah ilişkiye de atraksiyon gerek, naz evi kız eviiiiama bu konuda naz evi erkek evi olmuş onu napcaaaz
exten next olmaz sayın ingilizce hocam ben de ingilizceciyim bu arada. Hani gidin şöyle bi tatile yurtdışına birkaç kaçamak yapın aklınızdakileri unutun. Siz o adamın yaptığı gibi boşlukta kalıp aldatsaydınız adam sizin yüzünüze bakmaz adınızı çıkarırdı. Kendinize gelin hocam hayat böyle gitmeBir taraf sorun çıkarıyor demek ki zıt kutup hesabı .benim de kardeşim öyle.benim tam tersim .kocası dünya iyisi .adama sürekli bizimki dırdır eder
Benim ki de yine oğlanları kaybettim rüyanda değil mi diyor . Ben hep onların kaybolmasından korkarım .Ahzjzjjdjdjcjc bunu yapıyorum. Yine aldattım mı rüyanda diyor.
İşte beraberken nikah varken ben evliyken atandım gittim yanından 1 sene eltim diyordu adam öyle TV izleyip çekirdek yiyor helal olsun benim kocam yapmazdı diyordu o zamanlar .anneme giderdim günlerce gelmezdim .arardı hep .her şeyini bilirdim .saklamazdı .işte o zamanlar öyle değildi .aslında kabul edemediğim buablam peki sen bu adamı hiç mi boş bırakamayacaksın? bak adam sen vurdurmazsan başka mala vuruyorım işte demiş. yani dön kafanı duvarlara vur beynin bi kendine gelsin. insanlık hali annen ölür 1-2 hafta seks aklına gelmez, adam da der ki bu mala vurdurmazsa ben başka mala vurayım
Öyle ayrılıp tekrar barışan eskisinden mutlu devam edenler de varexten next olmaz sayın ingilizce hocam ben de ingilizceciyim bu arada. Hani gidin şöyle bi tatile yurtdışına birkaç kaçamak yapın aklınızdakileri unutun. Siz o adamın yaptığı gibi boşlukta kalıp aldatsaydınız adam sizin yüzünüze bakmaz adınızı çıkarırdı. Kendinize gelin hocam hayat böyle gitme
Adamı affet hem seni dövsün hemde eve kadın getırsın sakın bosanma. Aldatılan her kadın boşanmıyor cunku. Her kadın ne yapıyorsa sizde onu yapın. Boşamayın.Arkadaşlar acaba aldatılan her kadın boşanıyor mu hemen?eğer böyle olsaydı hemen hemen evli çift kalmazdı.ayrıca normal karşıladığımı kim söyledi?ben günlerdir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum.küçücük yerde kadına ulaşamıyorum bile.hırsımı hiçbir şekilde alamıyorum. Bu durumda olmak çok zor.
Oooo güzel lafmış . Valla bunu sık sık alıntılarım ben artık . Ben de İngilizce öğretmeniyim ve hem İngilizce hem de Almanca yazdım “senin kocan yok ki “ kısmını ama hala anlamıyorexten next olmaz sayın ingilizce hocam ben de ingilizceciyim bu arada. Hani gidin şöyle bi tatile yurtdışına birkaç kaçamak yapın aklınızdakileri unutun. Siz o adamın yaptığı gibi boşlukta kalıp aldatsaydınız adam sizin yüzünüze bakmaz adınızı çıkarırdı. Kendinize gelin hocam hayat böyle gitme
Anlamadım ne yokluğuYazık yahu , nasıl bir yoklukta bulduysa adamı . Kırmızı odayı izlesene sen , çok güzel valla
Bu tamamen şans meselesi. 2 çocuğun var, macera yaşını da geçmişsin.Öyle ayrılıp tekrar barışan eskisinden mutlu devam edenler de var
Mesela sevgi yokluğu , ilgi yokluğu ne bileyim psikolojik bir yokluk olmalı bunun altında . Yoksa beyin çoktan çalışırdıAnlamadım ne yokluğu
Siz ben misiniz hocam? Ben İngilizce öğretmeni değilim ama dilciydim, şimdi Almancacıyım Almanca da ekledim üstüne bakalım iki üniversite okuyorum şuan. Çocuk gelişimi ve Almanca Tercümanlık. Formasyon hakkım olunca kullanacağım çocuk gelişimi de o yüzden ekledim. Valla düşünsenize zümremizde böyle biri var kafayı yerdik herhaldeOooo güzel lafmış . Valla bunu sık sık alıntılarım ben artık . Ben de İngilizce öğretmeniyim ve hem İngilizce hem de Almanca yazdım “senin kocan yok ki “ kısmını ama hala anlamıyor