Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki isteyerek kadını getiriyor .ama neden ağlıyor madem hali iyi

İlkokulda böyle bi oyun vardı;
"Sen sor diye" derlerdi.
Siz soruyosunuz ya böyle "Neden ağlasın" diye, işte bundan ağlıyor.
"Bu adam neden ağlasın?" deyin diye.
Sevişirken de ağlıyor mu, o an tabi konuşmuyorsunuzdur telde.

tatlım sana bir sır vereyim mi adam normal bekar.
ha sevgilisi varken de böyle bir şey yapmaması lazımdı orası ayrı.
İşte sevgili diyin eski eşi diyin her neyse biri var ve o eve geliyor hatta anahtarla duvara o... yazıyor macunları sıkıyor plastik çatal kaşıkları kırıyor .diş fırçasını tuslete atıyor eski eşinin parfümünü alıp gidiyor .eski eşi de buna izin veriyor .yni adam onunla gönül eğlendiriyor .normal bekar değil yani hayatında hiç kadın olmayan adam değil ki bu

Ya onu bunu boşver, sen tayinim yaklaştı o da gitmek istiyordu falan diyerek rengini belli ediyorsun aslında da soruyorum:
Kararın nedir allah aşkına net olarak?
Cevabı ve olacakları bilsem de soruyorum işte. Allahım çocuklarımızı yakınlarımızı böyle ilişkilerden böyle gözü kör olmaktan sakınsın inşallah ben hayatımda ilk defa sizin tarz bir insanla yazışıyorum tövbe yarabbi son olsun bu

İşte sevgili diyin eski eşi diyin her neyse biri var ve o eve geliyor hatta anahtarla duvara o... yazıyor macunları sıkıyor plastik çatal kaşıkları kırıyor .diş fırçasını tuslete atıyor eski eşinin parfümünü alıp gidiyor .eski eşi de buna izin veriyor .yni adam onunla gönül eğlendiriyor .normal bekar değil yani hayatında hiç kadın olmayan adam değil ki bu
Normal bekar. Sana da sadakat sözü yok. Bekar çünkü.

Ya onu bunu boşver, sen tayinim yaklaştı o da gitmek istiyordu falan diyerek rengini belli ediyorsun aslında da soruyorum:
Kararın nedir allah aşkına net olarak?
Cevabı ve olacakları bilsem de soruyorum işte. Allahım çocuklarımızı yakınlarımızı böyle ilişkilerden böyle gözü kör olmaktan sakınsın inşallah ben hayatımda ilk defa sizin tarz bir insanla yazışıyorum tövbe yarabbi son olsun bu
Kararım şu:ben kesinlikle ve kesinlikle ne arıcam ne sorucam .iş kendisinde bitiyorq.ya beni gerçekten inandırır o kadının da gururuyla oynar bişey yapar yani o kadının canını yakacak bişey yapmalı.sonrasında da onun istediği şeyler ve benim istediğim şeyler detaylı konuşulup terapist yardımı alarak bir yol çizmek .olumlu ya da olumsuz .çünkü bu adam böyle değildi asla değildi .midürüm bile bak aslında iyi bir insan ama bazen senin onla konuşmalarına şahit Oluyorum bir erkekle öyle konuşulmaz derdi

Kararım şu:ben kesinlikle ve kesinlikle ne arıcam ne sorucam .iş kendisinde bitiyorq.ya beni gerçekten inandırır o kadının da gururuyla oynar bişey yapar yani o kadının canını yakacak bişey yapmalı.sonrasında da onun istediği şeyler ve benim istediğim şeyler detaylı konuşulup terapist yardımı alarak bir yol çizmek .olumlu ya da olumsuz .çünkü bu adam böyle değildi asla değildi .midürüm bile bak aslında iyi bir insan ama bazen senin onla konuşmalarına şahit Oluyorum bir erkekle öyle konuşulmaz derdi
Bırak müdürü bizi dinle sen..

Napmalı mesela kadına?
Döven söven erkekle nasıl konuşulurmuş bi de?

Mesela anamıza babamıza sövülürken nasıl konuşacakmışız?

valla ister inan ister inanma adam normal bekar.
istediğiyle gönül eğlendirir senin tabirinle.
siz sevgiliymişsiniz seni aldatmış ister gönül eğlendirme de ister aşk de .
para verip kerhanye de gitmiş olsa aldatmış oluyor yani
sonuç değişmiyor yani kapiş..

Yemin ederim şoklar içerisinde okudum benim imanıma kitabıma böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Allahım sizin ve altın şeyli “kocanız” gibilerinden doğmamış çocuğumu evlenmediğim sevgili kocamı etrafımdaki herkesi korusun yarabbi. O kadın gider başkası gelir yaşayın da görün o zaman. Çünkü sorun adamda. İki kişiyi idare eden adam. Allah sizi ıslah etsin valla hiç büyük konuşmuyorum başıma gelmez demiyorum ama bir gün kızım böyle bir olayın içine düşse kendi kızımın saçını başını yolar tutarım evimde. Nerede sizin ananız babanız ya?

Siz bence bu durumdan tuhaf bir şekilde haz alıyorsunuz. Yani öfkeleniyor gibi görünüyorsunuz ama bu durum sizi tatmin ediyor bir şekilde. Adamı başka kadınlar beğeniyor, işte yok 7 yaş küçük bir kadın evlenmek için can atmış, şimdiki kadın sizi bildiği halde adamdan vazgeçmiyor, bu da sizin iştahınızı perçinliyor. Sanki adama karşı arzularınız kamçılanıyor. Normalde tiksinir buz gibi soğuruz ya sizde öyle olmuyor. Size geri dönüp o kadının gururunu incitince sizin egonuz okşanacak, öyle sanıyorsunuz. Ben kazandım bana döndü diyeceksiniz. Zafer kazanmış gibi. İçinde bulunduğunuz durumun ve ilişkinin ne kadar hazmedilmez olduğunun hiç farkında değilsiniz. Psikoloji okuyan öğrencilerin okuması gereken bir konu vallahi ne diyeyim =)

Napmalı mesela kadına?
Döven söven erkekle nasıl konuşulurmuş bi de?

Mesela anamıza babamıza sövülürken nasıl konuşacakmışız?
Kadını çağırıp beraber kapı açacaklarmış kadınında gururu kırılacakmış gerçekten konu sahibinin zihinsel problemleri var kadın senin böyle bir adamla her şeyi bilmene rağmen barıştığını görse çok çok bir tarafıyla güler ya da sana acır yani sen direk kadını ara de ki ben her şeyi biliyorum ona rağmen barıştım çünkü gururum yok aptalım de daha temiz olur hiç uğraşma böyle şeylere vakit harcama bu meselede gururdan bahsedecek son insan değilsiniz gururdan bahsetmek için önce ona sahip olmalısınız

Eve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericem
Kadında diyecek ki vay mala bak ne koca delisi kadınmış yine dönmüş iyi ki ben kurtulmuşum

Eve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericem

O kadın da bir şrfsizi kaybettiği(!) için sizin gibi perişan olacak, kafası karışacak, yataklara düşecek, hamile kalmak için planlar yapacak derken heba olacak filan öyle mi?
Amaan ben de bi şey sanmıştım.
Ya kadın siz gibi çıkmazsa?
"Alsın bklu kocasını başına çalsın gurursuz kadın hıh" derse nolcak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X