- 3 Nisan 2014
- 36.004
- 146.546
Sırf sizin için onu tekrar koca yapcam kendime
herkes kendine yakışanı yapar.
kendine yakıştırdığın bu adamsa yap tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırf sizin için onu tekrar koca yapcam kendime
Tabi ki isteyerek kadını getiriyor .ama neden ağlıyor madem hali iyi
İşte sevgili diyin eski eşi diyin her neyse biri var ve o eve geliyor hatta anahtarla duvara o... yazıyor macunları sıkıyor plastik çatal kaşıkları kırıyor .diş fırçasını tuslete atıyor eski eşinin parfümünü alıp gidiyor .eski eşi de buna izin veriyor .yni adam onunla gönül eğlendiriyor .normal bekar değil yani hayatında hiç kadın olmayan adam değil ki butatlım sana bir sır vereyim mi adam normal bekar.
ha sevgilisi varken de böyle bir şey yapmaması lazımdı orası ayrı.
Öyle yaptım daha aramam sormam artık ne halt yerse yesin bakalım.Sanane abla ya bırak sen de can atıyor gibisin valla. Bıraaak senin sümkürdüğün mendili bir kez de onlar kullansın sen çöpe at gitsin
Normal bekar. Sana da sadakat sözü yok. Bekar çünkü.İşte sevgili diyin eski eşi diyin her neyse biri var ve o eve geliyor hatta anahtarla duvara o... yazıyor macunları sıkıyor plastik çatal kaşıkları kırıyor .diş fırçasını tuslete atıyor eski eşinin parfümünü alıp gidiyor .eski eşi de buna izin veriyor .yni adam onunla gönül eğlendiriyor .normal bekar değil yani hayatında hiç kadın olmayan adam değil ki bu
Kararım şu:ben kesinlikle ve kesinlikle ne arıcam ne sorucam .iş kendisinde bitiyorq.ya beni gerçekten inandırır o kadının da gururuyla oynar bişey yapar yani o kadının canını yakacak bişey yapmalı.sonrasında da onun istediği şeyler ve benim istediğim şeyler detaylı konuşulup terapist yardımı alarak bir yol çizmek .olumlu ya da olumsuz .çünkü bu adam böyle değildi asla değildi .midürüm bile bak aslında iyi bir insan ama bazen senin onla konuşmalarına şahit Oluyorum bir erkekle öyle konuşulmaz derdiYa onu bunu boşver, sen tayinim yaklaştı o da gitmek istiyordu falan diyerek rengini belli ediyorsun aslında da soruyorum:
Kararın nedir allah aşkına net olarak?
Cevabı ve olacakları bilsem de soruyorum işte. Allahım çocuklarımızı yakınlarımızı böyle ilişkilerden böyle gözü kör olmaktan sakınsın inşallah ben hayatımda ilk defa sizin tarz bir insanla yazışıyorum tövbe yarabbi son olsun bu
Bırak müdürü bizi dinle sen..Kararım şu:ben kesinlikle ve kesinlikle ne arıcam ne sorucam .iş kendisinde bitiyorq.ya beni gerçekten inandırır o kadının da gururuyla oynar bişey yapar yani o kadının canını yakacak bişey yapmalı.sonrasında da onun istediği şeyler ve benim istediğim şeyler detaylı konuşulup terapist yardımı alarak bir yol çizmek .olumlu ya da olumsuz .çünkü bu adam böyle değildi asla değildi .midürüm bile bak aslında iyi bir insan ama bazen senin onla konuşmalarına şahit Oluyorum bir erkekle öyle konuşulmaz derdi
Her normal bekar erkeğin hayatında boşanmasına rağmen hiç ayrılmadığı karısı varsa normal diyorsanız normaldirNormal bekar. Sana da sadakat sözü yok. Bekar çünkü.
Karısı değilsin ki.Her normal bekar erkeğin hayatında boşanmasına rağmen hiç ayrılmadığı karısı varsa normal diyorsanız normaldir
Kararım şu:ben kesinlikle ve kesinlikle ne arıcam ne sorucam .iş kendisinde bitiyorq.ya beni gerçekten inandırır o kadının da gururuyla oynar bişey yapar yani o kadının canını yakacak bişey yapmalı.sonrasında da onun istediği şeyler ve benim istediğim şeyler detaylı konuşulup terapist yardımı alarak bir yol çizmek .olumlu ya da olumsuz .çünkü bu adam böyle değildi asla değildi .midürüm bile bak aslında iyi bir insan ama bazen senin onla konuşmalarına şahit Oluyorum bir erkekle öyle konuşulmaz derdi
Eve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericemNapmalı mesela kadına?
İşte sevgili diyin eski eşi diyin her neyse biri var ve o eve geliyor hatta anahtarla duvara o... yazıyor macunları sıkıyor plastik çatal kaşıkları kırıyor .diş fırçasını tuslete atıyor eski eşinin parfümünü alıp gidiyor .eski eşi de buna izin veriyor .yni adam onunla gönül eğlendiriyor .normal bekar değil yani hayatında hiç kadın olmayan adam değil ki bu
Eski karısı işte uzun oluyor veya sevgilisiKarısı değilsin ki.
Yemin ederim şoklar içerisinde okudum benim imanıma kitabıma böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Allahım sizin ve altın şeyli “kocanız” gibilerinden doğmamış çocuğumu evlenmediğim sevgili kocamı etrafımdaki herkesi korusun yarabbi. O kadın gider başkası gelir yaşayın da görün o zaman. Çünkü sorun adamda. İki kişiyi idare eden adam. Allah sizi ıslah etsin valla hiç büyük konuşmuyorum başıma gelmez demiyorum ama bir gün kızım böyle bir olayın içine düşse kendi kızımın saçını başını yolar tutarım evimde. Nerede sizin ananız babanız ya?Kararım şu:ben kesinlikle ve kesinlikle ne arıcam ne sorucam .iş kendisinde bitiyorq.ya beni gerçekten inandırır o kadının da gururuyla oynar bişey yapar yani o kadının canını yakacak bişey yapmalı.sonrasında da onun istediği şeyler ve benim istediğim şeyler detaylı konuşulup terapist yardımı alarak bir yol çizmek .olumlu ya da olumsuz .çünkü bu adam böyle değildi asla değildi .midürüm bile bak aslında iyi bir insan ama bazen senin onla konuşmalarına şahit Oluyorum bir erkekle öyle konuşulmaz derdi
Kadını çağırıp beraber kapı açacaklarmış kadınında gururu kırılacakmış gerçekten konu sahibinin zihinsel problemleri var kadın senin böyle bir adamla her şeyi bilmene rağmen barıştığını görse çok çok bir tarafıyla güler ya da sana acır yani sen direk kadını ara de ki ben her şeyi biliyorum ona rağmen barıştım çünkü gururum yok aptalım de daha temiz olur hiç uğraşma böyle şeylere vakit harcama bu meselede gururdan bahsedecek son insan değilsiniz gururdan bahsetmek için önce ona sahip olmalısınızNapmalı mesela kadına?
Döven söven erkekle nasıl konuşulurmuş bi de?
Mesela anamıza babamıza sövülürken nasıl konuşacakmışız?
Kadında diyecek ki vay mala bak ne koca delisi kadınmış yine dönmüş iyi ki ben kurtulmuşumEve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericem
Sevgilin aldatıyorsa ayrılırsın, ayrılmıyorsan susar oturursun. Sen sevgilisi o da sevgilisi. Birbirinizi kabullenmiş oluyorsunuz, kimse kimseyi aldatmış olmuyor, kimse de o..olmuyor.Eski karısı işte uzun oluyor veya sevgilisi
Eve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericem