- 3 Nisan 2014
- 36.008
- 146.552
Ne yapabilirim ki
Ne.yaparsan yap. Mundar olmuş o pipi artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapabilirim ki
Bak bu yorumu arıyordum buldum evet on numara tespit bu kadın erkek bağımlısı başka bir halt değil kocasız asla olmaz ne yapar tek başına bir kadın tek derdi bu kocasız yaşanabileceğinden haberi yokKadına ulaşsan ne olacak tek başına mı sevişiyor o kadın hadi onu engelledin başka kadın mı yok her çift evli kalmıyor zaten büyük çoğunluğu boşanıyor benim annem bile 3 çocukla kapının önüne koydu babamı boşanmayanlar sizin gibi erkek bağımlısı kadınlar koş git evine sahip çık sanki tek sorun buymuş gibi hayır yani nasıl bir çözüm yazmamızı istiyorsun onu da anlamadım
İncili don da almış, onu unutmuşun.Adam gidiyor başkasına dokunuyor sevisiyor ki onada güzel sözler sarf ediyordur sen hala beni sevmiyor mu diyorsun
Pardon da büyükbaş hayvan mı bunlar yularını gevşetince başka yöne gitsin?Şimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Bir adama istemedikçe nasıl yapışabilir ki bir kadın?Züğürt tesellisi.
Adama sülük gibi yapışır olmuşsunuz. Dövmüş, sövmüş, aldatmış paçasından atamamış.
Ama haklısınız her aldatılan dövülen hemen ayrılmıyor, daha haklı gerekçeler lazım tabi. Düşündüm düşündüm bulamadım gerçi.
İşte o yüzden terapist diyorum yaPardon da büyükbaş hayvan mı bunlar yularını gevşetince başka yöne gitsin?
Pvc kaplatsın.Ne.yaparsan yap. Mundar olmuş o pipi artık
Gerçekten öyle.ben de ona misilleme yapmak istiyorum bu durumun tek çıkarı bu yoksa ben çıldrıcamİncili don da almış, onu unutmuşun.
Ona işlemez pvcPvc kaplatsın.
Başkası ile evlen. Sorarsa hülle lazımdı dersin.Gerçekten öyle.ben de ona misilleme yapmak istiyorum bu durumun tek çıkarı bu yoksa ben çıldrıcam
Zaten kırgın olduğunuz şu dönemde sizi daha fazla kırmak çok ayıp zaten, umarım kendiniz ve oğlunuz için en doğrusunu yaparsınız. Yasınızı da tutun, acınızı da yaşayın. Ne kadar içinizde kalırsa o kadar yorulursunuz. Kendinize dikkat ettiğiniz ve doğru olanı yapacağınız günler dilerim, iyi günler. Bu arada rica ederimÇok teşekkür ediyorum incitmeden cevap verdiğiniz için şu an ben de o niyetteyim.tamamen kapadım kendimi .resmen yasımı tutuyorum şu an.ayrılığa hazırlıyorum kendimi .herkesin karakteri farklıdır .başkası çat diye yapar ayrılır bazısı da ben gibi sürünüp öyle bırakır.
İşte onu yapabilsem şu anda onun yüzünden etrafımda teyzem kalmadı kuzen hala hiçbiri yokBak bu yorumu arıyordum buldum evet on numara tespit bu kadın erkek bağımlısı başka bir halt değil kocasız asla olmaz ne yapar tek başına bir kadın tek derdi bu kocasız yaşanabileceğinden haberi yok
Bence de öyle bir şey olabilir .Başkası ile evlen. Sorarsa hülle lazımdı dersin.
İste kadinda kocaniz istedigi icin onun yanindaBir adama istemedikçe nasıl yapışabilir ki bir kadın?
Elindeki bu bacım yapacak başka bi şey yok.Ona işlemez pvc
E niye yapamıyorsun bu adamla mı doğdun erkeksiz deliriyor musun nedirİşte onu yapabilsem şu anda onun yüzünden etrafımda teyzem kalmadı kuzen hala hiçbiri yok
Yani o kadar güzel yorumlar oldu sert ama doğruyu söyleyen bazı yorumlar da var ki insanı daha beter dibe çekiyor.duvara dayanmışlardır duvarı yıka.pipisi başka vajinada.poposu da mutluluğu yakalamış.olaydaki en masum eve gelen o...ymuş.ondan çocuk doğabilirmiş.evlenirlermiş .ben sülükmüşüm yapışmışım adama .vs.gerçekten çok yıkıcıZaten kırgın olduğunuz şu dönemde sizi daha fazla kırmak çok ayıp zaten, umarım kendiniz ve oğlunuz için en doğrusunu yaparsınız. Yasınızı da tutun, acınızı da yaşayın. Ne kadar içinizde kalırsa o kadar yorulursunuz. Kendinize dikkat ettiğiniz ve doğru olanı yapacağınız günler dilerim, iyi günler. Bu arada rica ederim
Sizi anlıyorum cinsellik odaklı yaklaştığımı düşünüyorsunuz ama öyle değil .cinselliği bitmiş olsun.öyle bir şey ölene kadar olmucak olsun ama o yanımda olsunE niye yapamıyorsun bu adamla mı doğdun erkeksiz deliriyor musun nedir