- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ilk zamanlar bende düşündüm boşanmayı..ama ortada çocuk var.babası uzakta olduğu için zaten sıkıntı yaşıyoruz.birde bu ayrılık olunca psikolojiis tamamen yıkılacak.hiç bir kadı tabii kikaldırmaz bunları.bir kızıma bakıyorum bir yaşananlara...en azından kızımın babası öyle de olsa böylede gelip görecek.tamamaen bitrmeden önce bunlara hazırlıklı olmamlıyım
arkadaşlar ilk zamanlar bende düşündüm boşanmayı..ama ortada çocuk var.babası uzakta olduğu için zaten sıkıntı yaşıyoruz.birde bu ayrılık olunca psikolojiis tamamen yıkılacak.hiç bir kadı tabii kikaldırmaz bunları.bir kızıma bakıyorum bir yaşananlara...en azından kızımın babası öyle de olsa böylede gelip görecek.tamamaen bitrmeden önce bunlara hazırlıklı olmamlıyım
siz boşansanızda o onun babası. zaten kızını seven adam siz istemesenizde gelecekve onunla ilgilecek..arkadaşlar ilk zamanlar bende düşündüm boşanmayı..ama ortada çocuk var.babası uzakta olduğu için zaten sıkıntı yaşıyoruz.birde bu ayrılık olunca psikolojiis tamamen yıkılacak.hiç bir kadı tabii kikaldırmaz bunları.bir kızıma bakıyorum bir yaşananlara...en azından kızımın babası öyle de olsa böylede gelip görecek.tamamaen bitrmeden önce bunlara hazırlıklı olmamlıyım
ayrıca sana çalışıyo musun diye sordum ama cevap vermedin
hayr çalışmıyorum
eşim uzun zamandan beri iş munasebetiyle şehir dışına çıkıyor bazen 3 ay gelmediği oluyor.yaklaşık 8 aydır benimle eskisi gibi değil.geçen günkü konuşmamda mutsuzum dedi.benden gizli bir face adresi vardı neden açtın dedim farklı isimler vardı benim tanımadığım.eşim şarkılar yayınlamaış.kadın bunu beğenmiş.bunu da inkar etti..ensonunda şifrelerini kırarak msn sine girdim kadınla aşk dolu mesajları vardı.ama bunu o bilmiyor.benim bildiğimi yine inkar edecek beni suçlayacak.bana iftira atmaya çalışyor.ayrılalım o zaman dedim otur oturduğun yerde ben senden vazgeçmem dedi.en ufacık sorunları bile önüme sunar oldu.idealimde eş değilsin diyor.sonrada sen bunlara bakma diyor.benden iğrendiğini midesini bulandırdığımı falan söylüyor.kızgınlıkla söyledim diyor.anlamış değilim
arkadaşlar ayrılmayı asala düşünmüyorum. çünkü onu çok seviyorum.belki onda bazı şeyler bitmiştir.birde kızımız var.