- 27 Temmuz 2012
- 6.316
- 85
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır yani boşuna konu açıp çok sevdikleri kocalarına sövdürüyolar, sen istediğin kadar sev adam senden tiksiniyomuş, sinirle diyomuş pardon
hayır yani boşuna konu açıp çok sevdikleri kocalarına sövdürüyolar, sen istediğin kadar sev adam senden tiksiniyomuş, sinirle diyomuş pardon
canım aslında eşimdir cinsel yönden soğuk olan ben değil.gayette bakımlı bir bayanım.anlyayamadım gitti.o kadınla nasıl beraber olur...bana hiç dokunamazken
Boşanmak çözüm müdür değil midir kişiden kişiye değişir ama şu bir gerçek ki, siz bu mantıkla devam ettiğiniz sürece daha çok aldatılırsınız...
arkadaşlar hepiniz haklısıbız ama...ordan bakıldığında boşanmak tek çare gibi görünüyor.ben size neden bu konuyu açtığımıs öyleyeyim eşimin onun beni aldattığını bildiğimi bilmiyor...bilse durum ne olurdu bilemycem.gelip geçici birşey olabilirmi onuda bilmiyorum.karşıma alıp konuşmayı çok istedim.ama yapamadım.tepkisi ne olurdu
arkadaşlar hepiniz haklısıbız ama...ordan bakıldığında boşanmak tek çare gibi görünüyor.ben size neden bu konuyu açtığımıs öyleyeyim eşimin onun beni aldattığını bildiğimi bilmiyor...bilse durum ne olurdu bilemycem.gelip geçici birşey olabilirmi onuda bilmiyorum.karşıma alıp konuşmayı çok istedim.ama yapamadım.tepkisi ne olurdu
Karşınıza alıp konuşunca aldatmayı bırakacağına hakikaten inanıyor musunuz?