- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 28
- 30
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
EvetNiçin soylemiyorsunuz? Yani evlilik nedir ? Sadece bir eve girip çatı altında kardeş kardeş yaşamak değil ki ? Ten tene temas nedir,cinsel haz nedir bilmeniz lazım ve kaldı ki bu erkeğin tekelinde olan bir durum değil ki ? Sizin yerinizde olsam ciddi ciddi karşıma alır konuşur bunun ardında yine aynı rahatlıkla karşılaşırsam ailesine annesine söylerim bu kadar net sonrası ise adliye olur .
Genelde öyle olur Erkek sorunsuz olur ve erkek Ailesi, de destekler bunu..Evet ama gitmiyo doktora bir gdcm diyo bir gtmycm artık bu hfta izinli gider gider gitmezse bosanacagim ailesi beni sucluyo sms kendi oğullarının kusurunu blmiyolr
niye bir kizin attigini dusundugunuzu anlayamadim. Belki adam boyle kadinlardan tahrik oluyor, bu tip kadinlarla birlikte oluyor.telefonunda iki bayanın çekilmiş fotoğrafını gördüm. Birisi yaşlı digeri orta yaşlı ve yüzüğü vardı. …
Acaba diyorum bir kız mi attı bunu hani bunlar bnm yakinim fln diye ?
Şu soruyu sormuşsun ya, pes. Asıl senin aklının başına gelmesi için ne yapmak lazım acaba?Ne yapablrm sizce aklının başına gelmesi için
Siz bir şey yapamazsınız, kocanız eksiklerini görüp tedavi olacak. Hiçbir çaba sarfetmiyorsa ömrünüzü heba etmeyin boşuna.Yok biri wp dan göndermiş fotoğrafı ama hatırlamıyor bende bakımlı güzel biriyim aslında ama cinsellikte yok afedersiniz daha ilişki bile yaşayamadk doktors git diyorum gitmiyor sizce ne yapmalıyım bunlarla ilgili evlilik ile ilgili video fln izliyorum ama olmuyor
Yok biri wp dan göndermiş fotoğrafı ama hatırlamıyor bende bakımlı güzel biriyim aslında ama cinsellikte yok afedersiniz daha ilişki bile yaşayamadk doktors git diyorum gitmiyor sizce ne yapmalıyım bunlarla ilgili evlilik ile ilgili video fln izliyorum ama olmuyor
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?Önceden sevgiliyken aldatmıştı ama hep ağlıyor özür diliyordu bende affediyordum
diyorsunuz. E pes valla!Ne yapablrm sizce aklının başına gelmesi için
Bal gibi de biliyorlardır, sizi manipüle ediyorlar görmüyor musunuz?Evet ama gitmiyo doktora bir gdcm diyo bir gtmycm artık bu hfta izinli gider gider gitmezse bosanacagim ailesi beni sucluyo sms kendi oğullarının kusurunu blmiyolr
hatırlamıyorum ne demek cidden yaArkadaşlar iyi geceler öncelikle.
Eşim ile 7 aylık evliyiz ve cinsel isteği çok az beni tatmin etmiyor pek.
Bundan dolayimidir bilmem ama üç gün önce telefonunda iki bayanın çekilmiş fotoğrafını gördüm. Birisi yaşlı digeri orta yaşlı ve yüzüğü vardı. Bu fotoğrafı kim attı dedim hatırlamıyorum dedi hatirlamamasi imkansız. Ve kvga edince git gelme birdaha eve fln dedi. Benim de yarın iş görüşmem var o yüzden mecbur kaldım.
Acaba diyorum bir kız mi attı bunu hani bunlar bnm yakinim fln diye ? Çünkü normlde çok zeki herşeyi hatırlar
Telinde ss istediğim zmn hmn atar fln
Sizce ne yapmalıyım?
bu adamı brakması lazım :)7 aylık evlilikte karısını evden kovdu.
Siz bu saygısız adamla 5 yıl flört ettiniz.
Sizi daha önce aldatmasına rağmen evlenebildiniz.
Sertleşme sorunu yüzünden 7 aydır birlikte olamiyorsunuz.
Doktora gitmeyi asla düşünmüyor.
Hala daha,
diyorsunuz. E pes valla!
hiçbir şey yapamazsınız. adam belli ki böyle biri, aklı da başına falan gelmez. yol yakınken kendinizi kurtarın.Ne yapablrm sizce aklının başına gelmesi için
Bence de adam paravan evlilik yapmış ama dışardaki kadınlara değil erkeklere yöneliyoYa bu adam paravan evlilik yapmış.
Ya kendi sorununu kendisi çözmek için dışarıdaki kadınlara yöneliyor.
Ama 7 aydır karısıyla birlikte olmayan adam bence paravan evlilik yapmıştır.
Ayrıca çapkın diyorsunuz.
Cinsel gücü olmadığını saklıyor o zaman çapkın görünümünde.
Saf mısın saf taklidi mi yapıyosun yavrum sen?Ne yapablrm sizce aklının başına gelmesi için
Çok kavga ediyorsanız onlar da bıkmıştır artık. Boşanin hakikaten.Evet zaten önceden de böyleydi biz bir kere kvga ettik ailesi bosanin dedi ondan sonrs çok değişti onlardan güç aldı
Kesinlikle kabul etmeyin bu durumu size tavsiyem ömrünüzü sinirlerinizi çürütmeyin Ben mücadele ettim terapist psikolog Adam aylarca yaklaşmasa umru değildi. Sonunda işyerinde eski sevgilisiyle sürekli ilgili alakalı durumlarına rastladım resmen duygusal bağını hiç koparmamıştı. Daha ne kadar ileri gitti umrumda değil boşanma aşamasındayımAnlattığına göre seni aldatiyorsa da konuşarak,flört ederek aldatiyor.
Yada üzgünüm ama bi kadinla değil bir erkekle bile aldatıyor olabilir.
Gerçekten normal değil.
Hadi sürekli wp falan görüşmesi olsa neyse 7 aydır bir kez bile birlikte olamamış olmak büyük sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?