ereksiyon sorunu varsa gidip başkasıyla sevişmesi zor. ama söylediklerinizden ben eşinizin başka kızlarla yazistigini veya buna meyilli olduğunu anliyorum. övülmeyi, etrafında kadinlar olmasini seviyor çünkü pipisini kaldıramıyor ama kalkmayan pipisiyle mutlu edemediği kadınlardan iltifat duyarak bu açığı kapatmaya çalışıyor, yıkılan egoyu tamir etmeye çalışıyor. ama bu dayanaksiz olduğu için de sorun derinlesecektir. biraz napolyon sendromuna benzettim. hatta eğer öyle muhabbetleri varsa arkadaşlarına yatakta ne kadar hünerli olduğu konusunda palavralar atıyor olabilir.
sonuca gelecek olursak bence siz bu adami ne iyilikle ne kötülükle yola getiremezsiniz. bu adam size zaten minnet etmiyor, trip atayim kiymetimi anlasın diyemezsiniz. pohpohlayayim da egosunu bende tatmin ettiği için bana meyletsin, böylece ereksiyon sorunu da çözülür derseniz de ters tepip kendini bir 'sey' sanıp dışarıdaki kızlara karşı daha cesur davranabilir. bence bosanin ama boşanırken ailesine de duyurun oğlunun halini