How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim beni aldatıyor olabilir mi?

Niçin soylemiyorsunuz? Yani evlilik nedir ? Sadece bir eve girip çatı altında kardeş kardeş yaşamak değil ki ? Ten tene temas nedir,cinsel haz nedir bilmeniz lazım ve kaldı ki bu erkeğin tekelinde olan bir durum değil ki ? Sizin yerinizde olsam ciddi ciddi karşıma alır konuşur bunun ardında yine aynı rahatlıkla karşılaşırsam ailesine annesine söylerim bu kadar net sonrası ise adliye olur .
Evet

Değişmeyecek. "Kendine getirme" falan söz konusu değil. Ya siz böyle kabul edeceksiniz mutsuz mutsuz devam edeceksiniz, ya da boşanacaksınız. Bir de çocuk yaparsanız bunun üstüne vay halinize.
Ayrıca ne demek hatırlamıyorum? Umarım inanmıyorsunuzdur bu saçmalığa.

telefonunda iki bayanın çekilmiş fotoğrafını gördüm. Birisi yaşlı digeri orta yaşlı ve yüzüğü vardı. …
Acaba diyorum bir kız mi attı bunu hani bunlar bnm yakinim fln diye ?
niye bir kizin attigini dusundugunuzu anlayamadim. Belki adam boyle kadinlardan tahrik oluyor, bu tip kadinlarla birlikte oluyor.

Ailesi de o nedenle arkasinda durmuyor, ogullarinin ne oldugunu biliyor olabilirler.

Kaldi ki ailesinin bosan demesi cok normal bence. Kac yasinda ogullarinin degismeyecegini biliyorlar, size de cekmeniz icin baski yapmiyorlar.

Yok biri wp dan göndermiş fotoğrafı ama hatırlamıyor bende bakımlı güzel biriyim aslında ama cinsellikte yok afedersiniz daha ilişki bile yaşayamadk doktors git diyorum gitmiyor sizce ne yapmalıyım bunlarla ilgili evlilik ile ilgili video fln izliyorum ama olmuyor
Siz bir şey yapamazsınız, kocanız eksiklerini görüp tedavi olacak. Hiçbir çaba sarfetmiyorsa ömrünüzü heba etmeyin boşuna.

Yok biri wp dan göndermiş fotoğrafı ama hatırlamıyor bende bakımlı güzel biriyim aslında ama cinsellikte yok afedersiniz daha ilişki bile yaşayamadk doktors git diyorum gitmiyor sizce ne yapmalıyım bunlarla ilgili evlilik ile ilgili video fln izliyorum ama olmuyor

zaten sevişemiyormuşsunuz , ama sakın çocuk yapma ,

7 aylık evlilikte karısını evden kovdu.

Siz bu saygısız adamla 5 yıl flört ettiniz.

Sizi daha önce aldatmasına rağmen evlenebildiniz.

Sertleşme sorunu yüzünden 7 aydır birlikte olamiyorsunuz.

Doktora gitmeyi asla düşünmüyor.

Hala daha,
Ne yapablrm sizce aklının başına gelmesi için
diyorsunuz. E pes valla!

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle.
Eşim ile 7 aylık evliyiz ve cinsel isteği çok az beni tatmin etmiyor pek.
Bundan dolayimidir bilmem ama üç gün önce telefonunda iki bayanın çekilmiş fotoğrafını gördüm. Birisi yaşlı digeri orta yaşlı ve yüzüğü vardı. Bu fotoğrafı kim attı dedim hatırlamıyorum dedi hatirlamamasi imkansız. Ve kvga edince git gelme birdaha eve fln dedi. Benim de yarın iş görüşmem var o yüzden mecbur kaldım.
Acaba diyorum bir kız mi attı bunu hani bunlar bnm yakinim fln diye ? Çünkü normlde çok zeki herşeyi hatırlar
Telinde ss istediğim zmn hmn atar fln
Sizce ne yapmalıyım?
hatırlamıyorum ne demek cidden ya

7 aylık evlilikte karısını evden kovdu.

Siz bu saygısız adamla 5 yıl flört ettiniz.

Sizi daha önce aldatmasına rağmen evlenebildiniz.

Sertleşme sorunu yüzünden 7 aydır birlikte olamiyorsunuz.

Doktora gitmeyi asla düşünmüyor.

Hala daha,

diyorsunuz. E pes valla!
bu adamı brakması lazım :)

ereksiyon sorunu varsa gidip başkasıyla sevişmesi zor. ama söylediklerinizden ben eşinizin başka kızlarla yazistigini veya buna meyilli olduğunu anliyorum. övülmeyi, etrafında kadinlar olmasini seviyor çünkü pipisini kaldıramıyor ama kalkmayan pipisiyle mutlu edemediği kadınlardan iltifat duyarak bu açığı kapatmaya çalışıyor, yıkılan egoyu tamir etmeye çalışıyor. ama bu dayanaksiz olduğu için de sorun derinlesecektir. biraz napolyon sendromuna benzettim. hatta eğer öyle muhabbetleri varsa arkadaşlarına yatakta ne kadar hünerli olduğu konusunda palavralar atıyor olabilir.

sonuca gelecek olursak bence siz bu adami ne iyilikle ne kötülükle yola getiremezsiniz. bu adam size zaten minnet etmiyor, trip atayim kiymetimi anlasın diyemezsiniz. pohpohlayayim da egosunu bende tatmin ettiği için bana meyletsin, böylece ereksiyon sorunu da çözülür derseniz de ters tepip kendini bir 'sey' sanıp dışarıdaki kızlara karşı daha cesur davranabilir. bence bosanin ama boşanırken ailesine de duyurun oğlunun halini

Ya bu adam paravan evlilik yapmış.
Ya kendi sorununu kendisi çözmek için dışarıdaki kadınlara yöneliyor.
Ama 7 aydır karısıyla birlikte olmayan adam bence paravan evlilik yapmıştır.
Ayrıca çapkın diyorsunuz.
Cinsel gücü olmadığını saklıyor o zaman çapkın görünümünde.
Bence de adam paravan evlilik yapmış ama dışardaki kadınlara değil erkeklere yöneliyo

Anlattığına göre seni aldatiyorsa da konuşarak,flört ederek aldatiyor.
Yada üzgünüm ama bi kadinla değil bir erkekle bile aldatıyor olabilir.
Gerçekten normal değil.
Hadi sürekli wp falan görüşmesi olsa neyse 7 aydır bir kez bile birlikte olamamış olmak büyük sorun.
Kesinlikle kabul etmeyin bu durumu size tavsiyem ömrünüzü sinirlerinizi çürütmeyin Ben mücadele ettim terapist psikolog Adam aylarca yaklaşmasa umru değildi. Sonunda işyerinde eski sevgilisiyle sürekli ilgili alakalı durumlarına rastladım resmen duygusal bağını hiç koparmamıştı. Daha ne kadar ileri gitti umrumda değil boşanma aşamasındayım

Back