- 31 Mayıs 2020
- 31
- 58
- 38
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Durmayin yaninda böyleleri düzelmezZaten yarın iş gorusmem var o yüzden evden gidemedim suçlu olduğu hlde pişkin pişkin Cvp verdi ama yarın anneme gideceğim
Babam da yok öldü bir sene önce babam olsaydı keşke bana belki git diyemezdi
Ailesi desen bir kvgada bosanin diyor artık onlarla görüşmek bile istemiyorum
Yok ilk gecemizi yaşayamadk sertleşme sorunu varNiye biz kadınlar kendimizi açıklama yapma durumunda hissediyoruz ki? Karşınızdaki insan, insan değilse her şey boş bunu bir anlayalım.
Hiç cinsellik olmaması anormal tabi ki size hiç mi yaklaşmadı(paravan evlilik olmasın aman) yoksa erken boşalma, ereksiyon sorunu var diye mi yaklaşmıyor?
Belki sadece konuşarak olblr yani etrafinds kız olsun çok seviyor ovulmeyi kızlrla sohbeti ama benlede evlendi ndn evlndm senle diyor daha birseyini yakalamadim evlndiktn sonra ama blmyrm dışarı de fazla çıkmaz sosyal acaba sadece iste mi biriyle konuşuyorAblacım bu adamda sertleşme sorunu var diye yazmışsın.
Adam daha görünce ereksiyon kayboluyomus.
Siz daha karı koca olmamissiniz.
Böyle hiç cinsellik yaşamamış,karısıyla birlikte olmamış adam nasıl aldatacak ben anlamadım.
Yok beni hiç tek göndermez aslında hep bnledirBen 6 aylik evliyken aldatildim ayrıldım bariz belliydi benim. Yani şöyle eve geç gelmeler yalan söylemeler sizi heryere yalnız gönderme hastane market vb. Tek başına takıl demeler bunlar hep bende olmuştu. Bu gibi durumlar oldu mu.
Anlattığına göre seni aldatiyorsa da konuşarak,flört ederek aldatiyor.Belki sadece konuşarak olblr yani etrafinds kız olsun çok seviyor ovulmeyi kızlrla sohbeti ama benlede evlendi ndn evlndm senle diyor daha birseyini yakalamadim evlndiktn sonra ama blmyrm dışarı de fazla çıkmaz sosyal acaba sadece iste mi biriyle konuşuyor
Eve hiç geç gelmez ve hep ss atar istediğim de biraz da ben mi bunltiyorum çok soru sorup ima ediyorumYok beni hiç tek göndermez aslında hep bnledir
Aldatma ihtimali var o iki kadının ne işi var eşinizinyelefonunda, resmi birde o nasıl üsluptur git gelme eve felan hiç hoş bir davranış şekli degil.Arkadaşlar iyi geceler öncelikle.
Eşim ile 7 aylık evliyiz ve cinsel isteği çok az beni tatmin etmiyor pek.
Bundan dolayimidir bilmem ama üç gün önce telefonunda iki bayanın çekilmiş fotoğrafını gördüm. Birisi yaşlı digeri orta yaşlı ve yüzüğü vardı. Bu fotoğrafı kim attı dedim hatırlamıyorum dedi hatirlamamasi imkansız. Ve kvga edince git gelme birdaha eve fln dedi. Benim de yarın iş görüşmem var o yüzden mecbur kaldım.
Acaba diyorum bir kız mi attı bunu hani bunlar bnm yakinim fln diye ? Çünkü normlde çok zeki herşeyi hatırlar
Telinde ss istediğim zmn hmn atar fln
Sizce ne yapmalıyım?
Tabi doktora da gitmiyo bnm bildiğim erkek kızın üstüne atlar bu öyle dglAnlattığına göre seni aldatiyorsa da konuşarak,flört ederek aldatiyor.
Yada üzgünüm ama bi kadinla değil bir erkekle bile aldatıyor olabilir.
Gerçekten normal değil.
Hadi sürekli wp falan görüşmesi olsa neyse 7 aydır bir kez bile birlikte olamamış olmak büyük sorun.
Evet ve sonradan ben suçlu oluyorum suçlu olmasam da bn her zmn suçluyumAldatma ihtimali var o iki kadının ne işi var eşinizinyelefonunda, resmi birde o nasıl üsluptur git gelme eve felan hiç hoş bir davranış şekli degil.
Erkekler kendilerinde sorun olduğunu zaten kabul etmiyorlarTabi doktora da gitmiyo bnm bildiğim erkek kızın üstüne atlar bu öyle dgl
5 sene ziyan olmuş bi beş sene daha ziyan olmasın yazık değmez bu adamaÇok da seviyorum dile kolay beş sene beraber oldum
Evet ama gitmiyo doktora bir gdcm diyo bir gtmycm artık bu hfta izinli gider gider gitmezse bosanacagim ailesi beni sucluyo sms kendi oğullarının kusurunu blmiyolrErkekler kendilerinde sorun olduğunu zaten kabul etmiyorlar
Yaşınız da genç,yeni evlisiniz şuan sürekli birlikte olmanız lazım.
Siz bu ilişkiye bile bile lades demişsinizYok ilk gecemizi yaşayamadk sertleşme sorunu var
Aileler birlikte olamadığını biliyor mu.Evet ama gitmiyo doktora bir gdcm diyo bir gtmycm artık bu hfta izinli gider gider gitmezse bosanacagim ailesi beni sucluyo sms kendi oğullarının kusurunu blmiyolr
Niçin soylemiyorsunuz? Yani evlilik nedir ? Sadece bir eve girip çatı altında kardeş kardeş yaşamak değil ki ? Ten tene temas nedir,cinsel haz nedir bilmeniz lazım ve kaldı ki bu erkeğin tekelinde olan bir durum değil ki ? Sizin yerinizde olsam ciddi ciddi karşıma alır konuşur bunun ardında yine aynı rahatlıkla karşılaşırsam ailesine annesine söylerim bu kadar net sonrası ise adliye olur .Evet ama gitmiyo doktora bir gdcm diyo bir gtmycm artık bu hfta izinli gider gider gitmezse bosanacagim ailesi beni sucluyo sms kendi oğullarının kusurunu blmiyolr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?