- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 28
- 30
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Birbirinizi iyi tanımadan evlenmiş olabilir misiniz?Evliliğiniz daha çok yeni ve bu süreçte aldatma nasıl olabilir ki benim pek aklım almıyor bu durumu.Eş telefonları karıştırılıyorsa bir güven eksikliği var demektir ve illa sizi işgillendirecek birsey bulursunuz yani.Eşiniz kavga ettikten sonra sizi evden mi kovdu,yoksa orayı yanlış mı anladım?En ufak bir kavgada bunu yapıyorsa ileride ciddi sıkıntılar olur.Cocuk konusunda asla acele etmeyin,şimdilik tek tavsiyem bu.Arkadaşlar iyi geceler öncelikle.
Eşim ile 7 aylık evliyiz ve cinsel isteği çok az beni tatmin etmiyor pek.
Bundan dolayimidir bilmem ama üç gün önce telefonunda iki bayanın çekilmiş fotoğrafını gördüm. Birisi yaşlı digeri orta yaşlı ve yüzüğü vardı. Bu fotoğrafı kim attı dedim hatırlamıyorum dedi hatirlamamasi imkansız. Ve kvga edince git gelme birdaha eve fln dedi. Benim de yarın iş görüşmem var o yüzden mecbur kaldım.
Acaba diyorum bir kız mi attı bunu hani bunlar bnm yakinim fln diye ? Çünkü normlde çok zeki herşeyi hatırlar
Telinde ss istediğim zmn hmn atar fln
Sizce ne yapmalıyım?
Yok aslında beş yıl sevgili kaldık. Hatasını hiç ksbil etmes hep pişkin davranır. Evet git gelme dedi ve ailesi bunu duysa bosabin der direk ailesi çok baskiciBirbirinizi iyi tanımadan evlenmiş olabilir misiniz?Evliliğinin daha çok yeni ve bu süreçte aldatma nasıl olabilir ki benim pek aklım almıyor bu durumu.Eş telefonları karıştırılıyorsa bir güven eksikliği var demektir ve illa sizi işgillendirecek birsey bulursunuz yani.Eşiniz kavga ettikten sonra sizi evden mi kovdu,yoksa orayı yanlış mı anladım?En ufak bir kavgada bunu yapıyorsa ileride ciddi sıkıntılar olur.Cocuk konusunda asla acele etmeyin,şimdilik tek tavsiyem bu.
Siz dediğim gibi çocuk konusunda asla acele etmeyin,karakteri pek oturmuş gibi değil eşinizin.Yok aslında beş yıl sevgili kaldık. Hatasını hiç ksbil etmes hep pişkin davranır. Evet git gelme dedi ve ailesi bunu duysa bosabin der direk ailesi çok baskici
Bunun üzerine halen aldatiyormi diyorsunuz adam kapigi göstermiş halen neyi merak edip o evde kaliyorsunuz ?Ve kvga edince git gelme birdaha eve fln dedi.
Bunu normalmis gibi yazmissiniz ama normal değil(siniz)Telinde ss istediğim zmn hmn atar fln
Ayrilmamak icin cocuk da yaparsa hiç şaşırmamSiz dediğim gibi çocuk konusunda asla acele etmeyin,karakteri pek oturmuş gibi değil eşinizin.
İki bayanın çekilmiş fotosu kısmını anlamadım sapıklar gibi dışardaki kişilerin fotoğrafı çekilmemistir umarım.Arkadaşlar iyi geceler öncelikle.
Eşim ile 7 aylık evliyiz ve cinsel isteği çok az beni tatmin etmiyor pek.
Bundan dolayimidir bilmem ama üç gün önce telefonunda iki bayanın çekilmiş fotoğrafını gördüm. Birisi yaşlı digeri orta yaşlı ve yüzüğü vardı. Bu fotoğrafı kim attı dedim hatırlamıyorum dedi hatirlamamasi imkansız. Ve kvga edince git gelme birdaha eve fln dedi. Benim de yarın iş görüşmem var o yüzden mecbur kaldım.
Acaba diyorum bir kız mi attı bunu hani bunlar bnm yakinim fln diye ? Çünkü normlde çok zeki herşeyi hatırlar
Telinde ss istediğim zmn hmn atar fln
Sizce ne yapmalıyım?
Ya ben bu gençleri hiç anlamıyorum.Daha yedinci ayları,evliliğin en güzel geçmesi gereken zamanlar.Adam adam olamamış işte,daha ilk kavgada evi terket diyen adama asla güvenilmez.Ayrilmamak icin cocuk da yaparsa hiç şaşırmam
Zaten yarın iş gorusmem var o yüzden evden gidemedim suçlu olduğu hlde pişkin pişkin Cvp verdi ama yarın anneme gideceğimBunun üzerine halen aldatiyormi diyorsunuz adam kapigi göstermiş halen neyi merak edip o evde kaliyorsunuz ?
Bunu normalmis gibi yazmissiniz ama normal değil(siniz)
Yok biri wp dan göndermiş fotoğrafı ama hatırlamıyor bende bakımlı güzel biriyim aslında ama cinsellikte yok afedersiniz daha ilişki bile yaşayamadk doktors git diyorum gitmiyor sizce ne yapmalıyım bunlarla ilgili evlilik ile ilgili video fln izliyorum ama olmuyorİki bayanın çekilmiş fotosu kısmını anlamadım sapıklar gibi dışardaki kişilerin fotoğrafı çekilmemistir umarım.
Bence hatırlamama gibi bir ihtimali yok bu arada yatakta nasılsa inkar eder bu erkek milleti. Daha 7. Ayda size kapıyı göstermesi de ayrı rezalet
Evet zaten önceden de böyleydi biz bir kere kvga ettik ailesi bosanin dedi ondan sonrs çok değişti onlardan güç aldıYa ben bu gençleri hiç anlamıyorum.Daha yedinci ayları,evliliğin en güzel geçmesi gereken zamanlar.Adam adam olamamış işte,daha ilk kavgada evi terket diyen adama asla güvenilmez.
Boşan güzelim ya,böyle bir moronla ve dengesiz ailesi ile bir ömür geçirmek istemiyorsan eğer.Yok biri wp dan göndermiş fotoğrafı ama hatırlamıyor bende bakımlı güzel biriyim aslında ama cinsellikte yok afedersiniz daha ilişki bile yaşayamadk doktors git diyorum gitmiyor sizce ne yapmalıyım bunlarla ilgili evlilik ile ilgili video fln izliyorum ama olmuyor
Ne yapablrm sizce aklının başına gelmesi içinSiz dediğim gibi çocuk konusunda asla acele etmeyin,karakteri pek oturmuş gibi değil eşinizin.
Doğulu belkide ailesi baskıcı o yüzden de olblrBoşan güzelim ya,böyle bir moronla ve dengesiz ailesi ile bir ömür geçirmek istemiyorsan eğer.
Doğu Batı fark etmez,karakter meselesi bu.İşine gir,git annenle gül gibi yaşa.Ne gerek var böyle karaktersizlerle ömür çürütmeye.Doğulu belkide ailesi baskıcı o yüzden de olblr
Ama sen kaderini kendi ellerinle yazmışsın,aldatan adamı ne demeye affediyorsun?Önceden sevgiliyken aldatmıştı ama hep ağlıyor özür diliyordu bende affediyordum
Niye biz kadınlar kendimizi açıklama yapma durumunda hissediyoruz ki? Karşınızdaki insan, insan değilse her şey boş bunu bir anlayalım.Yok biri wp dan göndermiş fotoğrafı ama hatırlamıyor bende bakımlı güzel biriyim aslında ama cinsellikte yok afedersiniz daha ilişki bile yaşayamadk doktors git diyorum gitmiyor sizce ne yapmalıyım bunlarla ilgili evlilik ile ilgili video fln izliyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?