• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden habersiz tatile gitmek için yalan söyledi

Selvi3450

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
29
6
1
37
Selam hanımlar bu siteyi uzun süredir takip ediyordum en sonunda üye olup kendi sorununu size danışmak istedim siz olsanız ne yaparsınız?
Geçen sene mayısta ikinci evliliğimi yaptım bir kızım var şimdi de yeni hamileyim. Yurtdışında yaşıyoruz. Yazın izin günlerimiz normalde ama hamilelik süreci artacağı ve Türkiye de izin yapamayacağımız İçin eşim geçen hafta İçin Türkiye bileti aldı canın sıkılmasın dinlen gel dedi benden çok kendisi hevesli başta kabul etmedim sende gel felan işler çok yoğun gelemem dedi tüm ısrarlarıma rağmen. Neyse geçen hafta geldik biz iki gün sonra birden internetlerini kapattı. Normalde hiç kapatmaz ama yurtdışı çıkışlarında kapatırızçok fatura geldiği için. Aradım dedim beden internetin kapalı işte bi sorun var telefoncuya gidecem felan bir sürü bahane.gece 3 te aradım dışarda neden bu saatte dışardasın deyince evin önündeyim diye bana yalan söylüyor adam sesleri kadın topuğu tıkırtısı geliyor arkadan tabi. Yoldan geçen adamlar diyerek devam ediyor yalanına. Tabi anormal durumlar bunlar kızıyorum ertesi gün uzağa çalışmaya gittiğini öğrensemde başkasından yurtdışına çıktığı internetin kapalı olmasından anlaşılıyor. Ben soru sordukça daha çok yalan söylüyor gündüz arayamıyor ne hikmetse gecenin 12 sinde sesi boğuk ben gergin konuşuyor bişeyleri saklar ortaya çıkmasından korkarcasına. Dün ülkeye giriş yaptığını gördüm netten takip ediyorum zaten. Resmen tek başına tatil yapmak İçin beni Türkiye ye göndermiş tabi tatil için mi karı kız İçin mi gitti Allah biliyor. Birde bana nasıl bağırıyor kıskançlığın kuruntun ben evdeyim işe gidip geliyorum sıkma bunaltma felan bende özür diliyorum ben yanlış anladım herhalde diye kafayı yicem Allahım. Şu an hala Türkiye deyiz bu böyle yapınca normalde bileti bile erkene çekmiştim geri zehir etmeyim tatilimi diye kendi tarihine aldım. İyi ki de almışım eğer ki gitseydim birşey diyemeyecektim çünkü dün döndü. Birde haklı gibi üste çıkardı evdeyim bak diye utanmadan. İlk defa bana yalan söylüyor ya da söylediyse de ben bilmiyorum yakaladığım bu var.zaten çok zor oturduğu bir sene de dahi zor alıştık birbirimize şimdi ben yapacağımı bilmiyorum bir de rest çekiyor bana şu halimle güvenmiyorsan çek git diye .. Eve dönünce ne yapayım nasıl davranayım siz olsanız nasıl yapardınız?

Boşan desem hamilesin zaten eşinde dünden razı boşanmaya ne diyeyim güzel kardeşim boşanma şansın yoksa sesini çıkarıp boşuna canını sıkma he ben boşanırım dersen burnundan fitil fitil getir

Sizin ne yapmak istediginiz onemli. Yalan soylediginden emin misiniz? Sizeyalan soyleyen, arkanizdan is ceviren adamla bir omur gecirebilir misiniz? Cekip gidecek yeriniz var mi? Siz asil adama resti cekebilecek durumda misiniz?

o kadar kötüyüm ki anlatamam kaç gündür ağlamaktan yememekten bitap düştüm. Ben boşanmak istiyorum aslında çünkü güven sorunu yaşayacağım sürekli biliyorum. Ama ilk eşimden ayrıldığımda çok zor bi süreç geçirdim korkuyorum yine aynı boşluğa düşmekten. Allahım affetsin bebeği aldırmayı bile düşündüm bi ara. Allah korkum var yapamam kızım deli gibi kardeş istiyor bende çok severim çocukları kıyamam elbette asla. Onun umrunda değilvallahi. Anında kapıyı gösteren biri oldu hep. Ben evlatlarıma bakarım orda bi sıkıntı yok ama manen yıkılır mıyım ondan korkuyorum. Yurtdışında dul kadına daha iyi bakılıyor gidecek yerim yok ama ev tutarım eğer iş o raddeye gelirse. Yalan söylediğinden eminim malesef. Gidince pasaportuyla da sokacam gözüne. Ama nasıl desem hem kendi gururumu ayaklar altına almadan hem o rest çekince ezilmeden dik durarak nasıl davranıp konuşmalıyım hesap edemiyorum :((

o kadar kötüyüm ki anlatamam kaç gündür ağlamaktan yememekten bitap düştüm. Ben boşanmak istiyorum aslında çünkü güven sorunu yaşayacağım sürekli biliyorum. Ama ilk eşimden ayrıldığımda çok zor bi süreç geçirdim korkuyorum yine aynı boşluğa düşmekten. Allahım affetsin bebeği aldırmayı bile düşündüm bi ara. Allah korkum var yapamam kızım deli gibi kardeş istiyor bende çok severim çocukları kıyamam elbette asla. Onun umrunda değilvallahi. Anında kapıyı gösteren biri oldu hep. Ben evlatlarıma bakarım orda bi sıkıntı yok ama manen yıkılır mıyım ondan korkuyorum. Yurtdışında dul kadına daha iyi bakılıyor gidecek yerim yok ama ev tutarım eğer iş o raddeye gelirse. Yalan söylediğinden eminim malesef. Gidince pasaportuyla da sokacam gözüne. Ama nasıl desem hem kendi gururumu ayaklar altına almadan hem o rest çekince ezilmeden dik durarak nasıl davranıp konuşmalıyım hesap edemiyorum :KK43:(
Yalanını ispatlayıp kapıyı ona sen göstereceksin o ev senin de evin ! Mutsuz güvensiz bir evde çocuk büyütmek mi ? Yoksa dimdik huzurla büyütmek mi ? Soru çok basit evlatların için yapacaksın bence başarabilirsin ayakta durmayı merak etme çocukların sana o gücü verir

Çok zor gerçekten.
Onun kendi çocuğu var mı? Yani belki onunla ilgileniyordur diye düşünebilir misiniz?
En iyisi, sakin bir ortam oluşturup nedir ne değildir diye konuşmak. O gene bağırmaya falab başlarsa siz gene sukuneti koruyup bu konuşmayı yapmamız lazım, aramızda söylenmeyen bir şey kalmasın diyin. Sonuna kadar ayrıntısıyla konuşun

Boşanmaya niyetiniz var mı? Yurtdışındaki haklarınızı da gözeterek bir karar verin, belki evli olarak doğum yapmanız daha usulüne uygundur araştırın. Ben yerinizde olsam aldırmayı düşünürüm maalesef:(

yüzyüze görüşene kadar sabredeymiydim bilmiyorum drek söylerdim ben sayıp dökerdim heralde ALLAH Sabır versin çok zor bir durum yinede insanın kendi öz saygısından daha önemli birşey yoktur bence kendinize güvenin ve dik durun

Kendi Kızı var evet annesinde kalıyor ama o da kaldığımız ülkede gittiği ülkede değil. Keşke onunla ilgilense asla böyle şeyler düşünmem. Güven sorunu yaşayacağımı yalan söylediğini düşündükçe boşanmak istiyorum ama öyle bir insan ki her durumda zeytinyağı gibi çıkar üste. İlk eşimden ayrıldığımda biriyle görüştüm hayatında başka kadın var ve saklıyormuş çok şüphelendim ama ispat edemedim bi türlü birgün habersiz evine gittiğimde kadınla karşılaştım. Yani aldatan bir erkek nasıl davranır bunu gördüm eşim aynı hareketleri sergiledi bana ben çok yazıp sorunca engelledi beni kapattı telefonlarını gergin boğuk ses tonu kaçamak cevaplar beni suçlamalar vs içime doğan hissiyatı anlatamam. Onun gezmek için mi karı kız İçin mi gitmiş olması çok önemli tabi ki ikisi de kötü ama karı kız İçin gittiyse evliliği bitirmek istiyorum basit bişey olsaydı yalan söylemezdi diyorum bu düşüncem aldatıldığım düşüncemi destekliyor malesef. Yine de konuşarak bunu ortaya çıkarabilirmiyim sizce? Aynen söylediğiniz gibi kendimi ayakları altına almadan pişman olmadan bi karara varmak istiyorum sonucunda o bin pişman olsun yalvarsın yakarsın nedenini mertçe söylesin istiyorum aldatma dahi olsa.

Ay ne denir bilemedim ki yalan söylemek var üst e çıkmak var diyorsunuz ki belki aldatmada var o demeden siz yurtdışına ciktigina dair olan belgeyi kendisine gönderin derim ben

kendine bu kadar eziyet etmek zorunda mısın ?
hayatında illa bir koca olmak zorunda mı?
sana yazık değil mi?
Böyle akıl sağlığı mı kalır insanda.?

Hangi ülkeye giriş çıkış yaptığını koy önüne,sonrada arkana bakmadan kaç. Aldatılıyorsun çok açık ve adam sürekli yalan söylüyor..

direk sor bence düşükte ihtimalde olsa belki bir açıklaması vardır,kendi kendini yiyene kadar direk sormak daha iyi degilmi
Nasıl bir konuşma yapayım ne diyeyim ki hem içine otursun bin pişman bir halde hem de restimi çekebileyim gururlu ve haklı bir şekilde

Hangi ülkeye giriş çıkış yaptığını koy önüne,sonrada arkana bakmadan kaç. Aldatılıyorsun çok açık ve adam sürekli yalan söylüyor..
Şimdiye kadar nereye gittiğini nerde olduğunu hiç saklamadı takip ettiğim için hep doğruladı. İlk defa gittiği yeri sakladı basit birşey değil demekki yalan söyledi. Kadın evde Dursun bende gönlümce eğleneyim düşüncesinde sanırım ama gittiğimde ona en büyük darbeyi vurmak istiyorum

kendine bu kadar eziyet etmek zorunda mısın ?
hayatında illa bir koca olmak zorunda mı?
sana yazık değil mi?
Böyle akıl sağlığı mı kalır insanda.?
Kalmaz elbette ama kızım da çok zorlandım ben mücadele etsem de yetemedim ona hep baba aradı şimdi bunu sahiplendi her ne kadar çok gözüne batsa da kızım seviyor onu. Doğacak olan çocuğum İçin de endişeliyim bilmiyorum ne yapacağımı :((

Back