- 17 Ağustos 2021
- 11
- 2
- 21
-
- Konu Sahibi Nurellaa00
Biliyorum ama ne yaparsam yapayım bi türlü anlayamıyorum neden uzaklaştığını bu kadar istekliyken nasıl böyle oldu bilmiyorumKelin ilaci olsa kendi başına sürer bacım hem çok yenisin hemde eşini sen tanıyorsun ne yapacağını senin bilmen lazım
Arkadaşım konuşmak diye bişey var eşinle bu konuyu konuşabilirsin en büyük çözüm konuşmak tam olarak ne istediğini öğrenmek bu kadar basitBiliyorum ama ne yaparsam yapayım bi türlü anlayamıyorum neden uzaklaştığını bu kadar istekliyken nasıl böyle oldu bilmiyorum
Konuştum zaten kardeşim bir sonuca varamadığım için buraya yazdımArkadaşım konuşmak diye bişey var eşinle bu konuyu konuşabilirsin en büyük çözüm konuşmak tam olarak ne istediğini öğrenmek bu kadar basit
Gerçekten anlayamıyorum onu da geçtim afedersin ama ilişki sırasında ben boşalamıyorum o rahatlıkla boşalıyor sonrası yok ilk zamanlar beni düşünürdü bu konuda ama şuan yapmıyorSon yılların kronikleşmiş hastalığı oldu "erkeklerdeki cinsel isteksizlik "
İnan erkekleri çözmek kadar zorlu bir soru yok . Tuhaflar . Allah yardımcıniz olsun sizinde . Dengesiz ruh halleri ,tavırları ve üstüne de bu gibi gariplikler . İnsan soğuyorGerçekten anlayamıyorum onu da geçtim afedersin ama ilişki sırasında ben boşalamıyorum o rahatlıkla boşalıyor sonrası yok ilk zamanlar beni düşünürdü bu konuda ama şuan yapmıyor
Kendi istediginiz sekilde fanteziler katın belki şaşırmak istiyordur.Ben evleneli 3 ay oldu eşim benden daha istekliydi onun istediği şeyleri daha çok yapmaya başladım ama o git gide benden uzaklaşıyor onun istediği gibi giyiniyorum süsleniyorum ama nafile
Siteyi yeni keşfettim bende sorunumu sormak istedim bunun neyi fake acabaYa bırak allahını seversen neymiş efendim konuştum çözüm bulamadım siz aramızda konuşup çözüm bulamadığınız konuya bi nasıl bulalım bu konu fake salı günü üye olmuş direk mevzu cinsellik burda lafı değiştirip ben orgazm olamıyorum siz nasıl oluyorsunuz diyorsunuz
Peki teşekkürler saolunKonuşarak çözüm bulmanız gerek.
İşte bunu konuştuğumda belkide bana anlatmıyor bilmiyorum bunu anlayamıyorumKonuşarak çözüm bulmanız gerek. Gerçi bazen pek yanasmiyorlar konusma işine saglari sollari belli de olmuyor.
Belkide dediğim gibi daha yeni evliyim acemiyim birşeyleri çözmeye çalışıyorumBelki hata sizde değildir.
Onun istediği gibi giyinip süslenip bi karşılık alamıyorsunuz ya mesela böyle yapmayın artık, bekleyin bakalım hiç istemeden ne kadar durabiliyor. Bu cinsellik dışında nasılsınız peki yeni evli bi çift olarak. Yani genel olarak size bi kayıtsızlık söz konusu ise değer görmediğiniz ilişkiyi zoraki sürdüremezsiniz. Bu böyle kıyafet ve süsle hallolacak bi şey değil demektirBelkide dediğim gibi daha yeni evliyim acemiyim birşeyleri çözmeye çalışıyorum
Herhangi bi sorunumuz yok aksine onu çok seviyorum önceden o bana daha çok ilgi gösterirdi şuan ben ona çok çok daha fazla düşkünüm ve ilgi gösteriyorum ama verdiğim ilgiyi alamıyorum malesefOnun istediği gibi giyinip süslenip bi karşılık alamıyorsunuz ya mesela böyle yapmayın artık, bekleyin bakalım hiç istemeden ne kadar durabiliyor. Bu cinsellik dışında nasılsınız peki yeni evli bi çift olarak. Yani genel olarak size bi kayıtsızlık söz konusu ise değer görmediğiniz ilişkiyi zoraki sürdüremezsiniz. Bu böyle kıyafet ve süsle hallolacak bi şey değil demektir
Farkında olmadan boğuyor olabilirsiniz, biraz geri çekilin izlemede kalın. Yolun sonunun cinselliğe varmadığı farklı m eylemlere ağırlık verin(birlikte eğleneceğiniz şeyler), o arzulasın sizi, siz ağırdan alın.Herhangi bi sorunumuz yok aksine onu çok seviyorum önceden o bana daha çok ilgi gösterirdi şuan ben ona çok çok daha fazla düşkünüm ve ilgi gösteriyorum ama verdiğim ilgiyi alamıyorum malesef
Olabilir dediklerinizi yapacağım teşekkür ederimFarkında olmadan boğuyor olabilirsiniz, biraz geri çekilin izlemede kalın. Yolun sonunun cinselliğe varmadığı farklı m eylemlere ağırlık verin(birlikte eğleneceğiniz şeyler), o arzulasın sizi, siz ağırdan alın.