eşim ben hamile olunca neden degisti acaba??

smgdrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
115
26
38
30
bana ilgi gostermiyo nazimi cekmiyo uzak duruyo hep benden. maddi sorunlarda var ama sonucta bende cekiyorum maddi sorunlari. ustelik hamile olan benim. dusuncelerinizi merak ediyorum

bana ilgi gostermiyo nazimi cekmiyo uzak duruyo hep benden. maddi sorunlarda var ama sonucta bende cekiyorum maddi sorunlari. ustelik hamile olan benim. dusuncelerinizi merak ediyorum

burada bile naz yapmışsınız kendinize :) bence empati kurmaluısınız. eğer maddi sıkıntısı varsa ona bunun sorun olmadığını beraberliği anlatmalısınz. bende erkek arkadaşımla bazı sorunlar yaşamıştım, empati kurduğum zaman bu sorunların üstesinden geldik. ayrıca onun dilinden kendimi dinleyince ona hak verdim.
ayrıca sizi hormonlarınızda yönlendirebilir. hamile olan bir kaç arkadaşım ilk dönemler de hep bu tarz problemlerden bahsetmişti. size tavsiyem empati kurun, bolca tatlı yiyin :) ve bebeğinize iyi bakın

ilgi her bayanın hakkı, hele hamile ise 5000 kere hakkı, üzülüp kenara çekilmeyin söke söke alın hakkınızı !!!

maddi sorunlar olması ilgiye engel bir durum değildir, ilgi parayla değil sevgiyle verilen bir şeydir !!!

bu da dogru aslinda ama bilmiyorum yaa. ben fazla ilgi bekledigimi de dusunmuyorum hatta cok alttan aldgim gormezden geldgim durumlarda var. onceden daha cok ilgi bekliyordum simdi gene iyiyim yani.

zaten esimle paylasiyorum bu durumu farkina variyo iki uc gun sonra gene aynisini yapiyo. onceden cok ilgiliydi ondan simdi cok ilgi istyorum belkide

bu da dogru aslinda ama bilmiyorum yaa. ben fazla ilgi bekledigimi de dusunmuyorum hatta cok alttan aldgim gormezden geldgim durumlarda var. onceden daha cok ilgi bekliyordum simdi gene iyiyim yani.

siz gerçekten hamilesiniz "eşim ilgi göstermiyo nazımı çekmiyo " diye konu açan sizsiniz, "ilgi beklemiyorum" diye yorum yapan da sizsiniz gidin uyuyun biraz

sevgiler

Bana göre çok genel bir yanıldı.Siz hamilesiz bakıma muhtaç yada hasta değilsiniz.İçinizde bir can büyütüyorsunuz.Size karşı kaba saba kırıcı davranışlarda bulunuyorsa şikayet etmekte çok haklısınız.Fakat dünyaya bir can getiriceksiniz ve bunun kültefi var.Eşiniz bu kültefi yüklenmiş ve eğer maddi sıkıntınız var ise bütün aklı fikri nasıl karsılıcağındadır.Sizde düşünün el kadar bebek bezi bile dünyanın parası. Önceden çok ilgiliydi demişsizniz belki şu an işinde sorunu problemi var tahsil etmesi gereken meblası var.Bence şu an bunu okuduktan sonra aynanın karşısına geçin ve şükredin.Sağlığınız yerinde olduğu için eliniz ayağınız tuttuğu için buzdolabınızı açtığınızda gördüğünüz yiyecekler için sağlıklı bebeğiniz için.Haklısınız ilgi görmek herkesin hakkı,eşini askerde kaybetmiş bir kadınında...Bence şu an bir değişiklik yapın eşinize siz ilgili davranın gününün nasıl geçtiğini,bebeğiniz olduğunda hayatınızın ne kadar güzel olucağını sıkıntılarınızın dertlerinizin olucağını ama birlikte olursanız her türlü zorluğu yenebiliceğinizi soyleyin.Ve gerçekten buna inanin.Siz eşinize pozitif enerji verirseniz onunda size vericeğinden hiç süpheniz olmasın..

Aileyi geçindirmekle yükümlü olduğunun bilincini taşıyan bir erkek için, maddi problemler en öncelikli sorundur ve bu problemle boğuşan erkek gerçekten dışarıdan bakıldığında ilgisiz olarak algılanabilir...Ama içinde kimbilir nasıl fırtınalar kopuyordur...Bebek gelecek ve beraberinde bezi, maması, beşiği, giyimi, oyuncağı ve daha kimbilir neleri ...Hamilelik seni hormonal olarak etkiliyorken eşini de mental olarak etkiliyordur bu süreçte...Uzak duruyor demişsiniz. Şayet burada kastettiğiniz cinsellik ise bebeğe bir zarar verme korkusuyla uzak duruyor da olabilir ...

hayırlı olsun bebeğiniz..erkekler kadın gibi deil malesef sizin hissettiğiniz gibi hissetmez..sonuçta bilerek olan birşey bu tek başınıza yapmadınız ya..inşallah kısmetiyle gelir bebeğiniz...

bende 5 aylık hamileyim ama daha karnım çıkmadığı için eşim hamileliğimin pek farkında değil o bana ilgi göstermezse ben ona gösteririm ilerleyen zamanlarda durumun değişeceği düşüncesindeyim :)

Bence evlenince bir süre sonra işler değişiyor. Sevginin veya ilginin azaldığını düşünmüyorum bunlar hal değiştiriyor. Eğer bir farklılık görüyorsanız kendinize veya eşinize kızmayın, kırılmayın.Böyle durumları normal görün. bebeğiniz için hazırlık yapın. size iyi gelecektir. eşinize destek olun ve sevginiz artsın. eşinize destek olursanız size çok bağlanacaktır. bunu da unutmayın. Umarım herşey istediğiniz gibi olur olmıyorsa da siz oldurun :)

Bence siz değişmişsiniz hamilelik isteyerek karşılıklı yapılan bişey ne yapsın adam hamile kalabilse herhalde o doğurur yani hastalık değilki bu hamileliğin kuralı illaki naz yapacam erkekte bunu çekecek diye bişey yok huy neyse odur hamile olsanda olmasanda nazını çeken olur çekmeyen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…