• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ben den boşanıyor

"annemdir öldürse bile sesin çıkmayacak" diyen insanı allah bildiği gibi yapsın, 10 yılın ardından bir bebek vermiş allah ve kıymetini bilememiş işte...
bebeğinize şifa dilerim...
o nasıl bir babaanne ki torunu için ölsün diyor, insan gelini ile kavga eder, küser ikis ide birbirini ister-istemez, onlar artık yaşanmazsa garip geliyor ama insan torununu nasıl sevmez...

Sonuna kadar okumadım hırslandim bunaldim sikildim bu ne arkadaş nasıl sabrediyorsunuz anlamiorum saçını yolmus gebertirim ben adamı şu terbiyesizlik e bak bosan bacim bosan allah yardımcı n olsun

Kaç arkana
bile bakmadan. Boşan bacım, her türlü pislik var adamda. Bir de aldatmış anasına ezdirdigi yetmemiş.

Ne mutlu sana boşanmak istiyorsa, boşansın gitsin Şerefsiz. Ne güzel işte boşanacak daha ne istiyorsun. Kaç yaşındasın arkadaşım?

boşan kendi hayatını kur bebeğinle, böyle zihniyette olan bir adamla ömür mü geçer,duygularına yenime bebeğini ve kendini düşün mantıklı hareket et

içimi acıtan boşanıp çöpsüz üzüm bir hayat yaşayacak kendine yaşayacak adam.yiyecek gezecek eğlenecek ben se baba evinde el gibi el kadar yavrumu büyütmeye çalışacağım.üç gün sonra kv demin bulduğu müstakbel gelin adayıyla davullu zurnalı evlenip çocugunu bile aramayacak:KK43:kv arattırmaz zaten.bu içmii acıtıyor hani benim emeklerim .ben onun bana verdiği acıyı bir ömür çekeceğim.:KK43:o ise hayatını yaşayacak:KK43:kimi zaman kendi evimi düzenimi arayacağım ama olmayacak çünkü baba evinde olacağım:KK43:allahım görsün bana yapılanları

O karakteri itibariyle ve aileyle çöpsüz üzüm olamaz merak etmeyin. Kimle evlense sorun yaşar. Bir de okumuş devlet memuru istiyorlarmış.

Boşanırsanız siz kendiniz çöpsüz üzüm olun. Kötü bir insanla karşılaşmış olmak çöpsüz üzüm olmaya engel değil. Bir sürü boşanmış çocuklu kadın evlenip mutlu oluyor. Ama kendinize acımayı bırakın. "Ben mutlu olacağım, onlar buna engel olamayacaklar" diyin.

Kendi düzeniniz olursa çok daha mutlu olabilirsiniz. Ailenizin evine geri dönerseniz kendinize acımaya devam edeceksiniz sanırım. Güvenli bir yerde 1+1 ev tutma ihtimaliniz olamaz mı? Bebeğinize anneniz baksa veya kreşe verseniz. Kendinize baksanız, aktif bir sosyal bir yaşamınız olsa, işinizde güzel şeyler yapsanız çok daha mutlu olabilirsiniz gibi geliyor. Eski eşiniz de kafasını duvarlara vursun.

Yine de siz bilirsiniz ama bu bakış açısıyla daha mutlu olabilirsiniz gibi geliyor. Güçlenmenizi ve çok mutlu olmanızı dilerim.

Ah şu insanoğlu! Ne hasta çocuk dinliyor, ne emek verilmiş evlilik, ne hayat arkadaşı, ne aile, ne haysiyet, ne şeref.. Allah o hatalara bizleri düşürmesin, ne kadar acı eşin için. Eşin için diyorum çünkü bütün bunların sorumluluğunu, suçluluğunu, iç hesaplaşmasını çekecek olan o. Yazık ki ömrü boyunca bunun altında ezilecek ve gerçekten mutlu olamayacak. Sen güçlü olursan zor da olsa bütün bunların altından kalkacaksın. Sabırlı ve güçlü ol. Eminim güzel günler seni bekliyor.eşin fırtınaya doğru dolu dizgin gidiyor. Gitsin bakalım sonrasını hesaplamıyor.

Back
X