Eşim bebek konusunda çok ısrarcı

Bikasimcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
6
3
28
Merhaba kızlar 23 yaşındayım 3.5 aylik evliyim 20 günlükken eşim göreve gitti 10 gun sonra geliyor ve çocuk konusunda aşırı ısrarcı olması konusunda her gün kavga ediyor suratını asıyor ben bakabilir miyim annelik yapabilir miyim bilemiyorum dedim Tamam senin başını agritmayayim dedi ve telefonu kapattı benimle bu konuda konuşmasını isterdim sonuçta iki tarafında istemesi gerekiyor bu durumu ama yok eşime bişey olmuş gibi önceden zamana bırakalım felan diyordu su anda kesinlikle olsun da olsun diyor ev aldik borcumuz var ödenir gelen kismetiyle gelir diyoçocuk yoksa ilişki de yok haberin olsun dedi daha da konuşmadık nasıl bi yol izlemeliyim bakmalıyım bilmiyorum kendisi doğuda ben kayinvalidemlerin kalıyorum bi zararları yok ama ne bileyim yinede hamilelik için için rahat değil ne hissetmeliyim onu da bilemiyorum galiba baskilandigim için doğru düşünemiyorum 😔

Merhaba kızlar 23 yaşındayım 3.5 aylik evliyim 20 günlükken eşim göreve gitti 10 gun sonra geliyor ve çocuk konusunda aşırı ısrarcı olması konusunda her gün kavga ediyor suratını asıyor ben bakabilir miyim annelik yapabilir miyim bilemiyorum dedim Tamam senin başını agritmayayim dedi ve telefonu kapattı benimle bu konuda konuşmasını isterdim sonuçta iki tarafında istemesi gerekiyor bu durumu ama yok eşime bişey olmuş gibi önceden zamana bırakalım felan diyordu su anda kesinlikle olsun da olsun diyor ev aldik borcumuz var ödenir gelen kismetiyle gelir diyoçocuk yoksa ilişki de yok haberin olsun dedi daha da konuşmadık nasıl bi yol izlemeliyim bakmalıyım bilmiyorum kendisi doğuda ben kayinvalidemlerin kalıyorum bi zararları yok ama ne bileyim yinede hamilelik için için rahat değil ne hissetmeliyim onu da bilemiyorum galiba baskilandigim için doğru düşünemiyorum 😔
Ah be ablam o yapabilirimiyimm dediğin annelik vasıflarını ulaşmak isteyen Sincan insana sorulacak soru mu bu😍😥🤐 Allah'ın gücüne gider ne olacak annelik en güzel seydir yaparsn niye yapmicam yazık etme isyana günaha girme

Aynen benim eşimde öyle oldu sanırım çocuk gördükçe kıskanıyorlar bide aileler dedikce aklına girmiştir bizimki öyle oldu malesef ve hergün çocuk diyo başka bişey demiyo

Aynen benim eşimde öyle oldu sanırım çocuk gördükçe kıskanıyorlar bide aileler dedikce aklına girmiştir bizimki öyle oldu malesef ve hergün çocuk diyo başka bişey demiyo
Yerinde olmak isteyenler çok bak benim sevgilim varikosel teşhisi koyuldu geçen hafta öğrendik polis olucakti sağlık raporu vermek için hastaneye gittiğinde öğrendik doktor doğal yolla çocuğun olmayablr demiş günlerdir kafama takip üzüldüm ama dedik ki Allah büyüktür imkansızlığı mümkün eder buda geçer ya hu dedik her neyse ben evli olmadığım halde ileride olmama ihtimaline üzülüyorum gerçekten yapma böyle inan ki yerinde olmayı isteyen birdsürü insan var şükret

Evlenmeden önce bu konuda hiç konuşmadınız mı? Birbirinize alışmanız, evliliğinizin oturması için biraz zamana ihtiyaç yok muymuş... Genceciksiniz zaten...
Daha yeni evlisiniz, evliliğimiz otursun o da olur diyin bari... 20 gün yan yana kalmışsınız, hemen çocuk muhabbetine girmiş adam. Bu ne acele

Yerinde olmak isteyenler çok bak benim sevgilim varikosel teşhisi koyuldu geçen hafta öğrendik polis olucakti sağlık raporu vermek için hastaneye gittiğinde öğrendik doktor doğal yolla çocuğun olmayablr demiş günlerdir kafama takip üzüldüm ama dedik ki Allah büyüktür imkansızlığı mümkün eder buda geçer ya hu dedik her neyse ben evli olmadığım halde ileride olmama ihtimaline üzülüyorum gerçekten yapma böyle inan ki yerinde olmayı isteyen birdsürü insan var şükret
Varikosel bir ameliyata bakar..

Evlenmeden önce bu konuda hiç konuşmadınız mı? Birbirinize alışmanız, evliliğinizin oturması için biraz zamana ihtiyaç yok muymuş... Genceciksiniz zaten...
Daha yeni evlisiniz, evliliğimiz otursun o da olur diyin bari... 20 gün yan yana kalmışsınız, hemen çocuk muhabbetine girmiş adam. Bu ne acele
Bence acele değil adam doğal olarak baaba olmak istiyor hakkida

Bana kalirsa olsun tabi de suan istemiyorum yok annelik yapabilirmiyim gibi sozler sarfetme.. allah verirse olur insallah de.. sen kendini hazir hissettigin zaman yaparsin sonucta senin elinde.. bu arada esin kac yasinda senden buyuk mu?

Merhabalar,

Benim fikrimi soracak olursanız daha çok gençsiniz önünüzde uzun yıllar var ve çocuk için daha çok erken. 20'li yaşlarınızın tadını çıkarın, bol bol gezin, kendinizi her konuda geliştirmeye bakın (eğer mümkünse ekonomik özgürlünüzü de elinize alın) hayatın ve evliliğinizin tadını çıkarın. Ne zaman ki gerçekten maddi ve manevi olarak, çift olarak bir çocuk yetiştirmeye hazır hissederseniz kendinizi, işte o zaman doğru zamandır. Sadece eşiniz çok ısrar ediyor diye böyle bir sorumluluğu erken yaşta almayın. Zaten size böyle bir baskı yapma hakkı da yok. Eşinizin size karşı davranışı çok yanlış olmuş bu konuda. Kendinizi düzgün bir şekilde savunun ve size bu konuda anlayış göstermesi gerektiğini belirtin. Eşinizle düzgünce iletişim kurarak bu sorunu çözebileceğinize inanıyorum. Eşiniz bile olsa kimsenin sizi baskılamasına izin vermeyin. Unutmayın, önemli olan öncelikli olarak kendinizsiniz :)

Sevgiler.

Bu beden sizin ve bedeniniz üzerinde eşiniz dahi olsa çocuk konusunda baskı yapamaz, yapmamalı. Sonuçta hamilelik ve annelik zor bir süreç, hazır olmayıp böyle bir zorluğun içine girmek kadını mutlu etmekten çok mutsuz eder. Siz mutlu olacaksınız ki hamilelik süreciniz güzel geçsin, annenin mutsuz hali hamilelik döneminde bebeğe yansıyor ve o bebek huysuz, sürekli ağlayan bir bebek oluyor.Anneliğe hazır olmayan kadın daha da mutsuz oluyor. Anne iyi ve mutlu olacak ki bebeğine iyi bir annelik yapabilsin.

Erkekler için herşey kolay, ne hamilelik zorluğunu yaşıyorlar, ne doğum, ne de doğum sonrası sıkıntıları. O yüzden hadi çocuk yapalım demesi kolay, bu karar kadına ait olmalı, kadın hazır olduğunda yapılmalı, erkekler bi geri dursun ya..

Eşinize tartışmadan, küslük yaşamadan anlatın durumu, daha iyi bir anne olabilmem için hazır olmam lazım, mutsuz olursam bebeğimiz de mutsuz olur diye izah edin. Hamilelik dönemimi seninle geçirmek istiyorum,senin varlığına ihtiyacım olacak gibi şeyler söyleyin. Hislerinizi anlatmanız lazım ki sizi anlayabilsin.

Son düzenleme:
Benim çocuğum olmuyo zaten 🙄 tedavi görüyorum olmadığı içinde kendimi böyle istemiyomusum ayagina yatiyorum sanırım yinede halime çok şükür kadının tedaviyle bi şekilde zorda olsa olur ama erkeginki çok coook diye biliyorum,herkezin Allah yardımcısı olsun

Selam canim. Benim olayimda sana benziyor esimde bende cok istiyorduk daha 2 aylik evliyiz bir anda supriz gerceklesti cok konustugumuz sey oluverdi ayni seyleri bir kac gundur bende dusunuyorum ama inan karamsar dusuncelere kapilma. Bizdede ayni borc felan var ama onu aratmadan veren rabbim rizkinida verir. ❤🎈

Ah be ablam o yapabilirimiyimm dediğin annelik vasıflarını ulaşmak isteyen Sincan insana sorulacak soru mu bu😍😥🤐 Allah'ın gücüne gider ne olacak annelik en güzel seydir yaparsn niye yapmicam yazık etme isyana günaha girme
Ne alakası var? Daha 3.5 aylık evliyim diyor konu sahibi ve kendini hazır hissetmiyormuş da.. Evet sizin durumunuz çok zor olabilir, anlıyorum ama bu sebepten de bir başkasını yanlış yönlendirmeyin bence..

X