Eşimle 5 bucuk senelik sevgililik sonrası evlendik 2 bucuk senedirde evliyiz. Sevgiliyken 1-2 kez başka bir erkeğe baktığımı ama öncesinde de başka erkeklere baktığımı ve en sonunda patladığını söylemişti. Evlendikten sonrada 2-3 kez aynı kavgayı yaptık. Benim ikna çabalarım ve ağla krizlerimle beraber. Normalde önümden babam geçse yolda tanımam bakar kör gibiyim ve gerçekten eşimide çok seviyorum ondan başkasına bakmam. Ama bir kere bakıp ardından ikinciye bakıyormuşum ama bana söylediği yerlerde ve kişileri hafızamda hatırlayamıyorum bile öyle önemsiz çünkü benim için. Artık boşanmak istiyorsan boşan dedim onada hayır diyor. Önceki kavgamızda kurana el bile bastım bilinçli şekilde kimseye bakmadığıma dair. Ama benden uzaklaştığınıda söylüyor kendine olan saygısını yitirdiğini bunları bana söylemenin ne kadar zor olduğunuda. kafayı yemek üzereyim. Ortak çalışıyoruz ama farklı bir yerde çalışmak istiyorum onada sıcak bakmıyor. Beni dışarı çıkartmak istemediğini bile söyledi. Yanlışta anlaşılmasın evinde koca parası bekleyen pısırık biride değilim özgüvenimde var ama işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik destek almak istiyorum ama doktora bunu açıklayacak olmaktan bile utanıyorum