- 12 Temmuz 2022
- 12
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi Sevda tosun
Totonu mu parmaklıyor anlamadım ki olayıYa öne dokunsun istiyorum hoşlanmıyorum arkayı pis geliyor
Bacim ne diyorsun cidden anlamadimSeviyor ben istemiyorum anlıyor da ama sürekli ilişki de eli kalçamda parmaklıyor vajinadan ziyade kalça odaklı
Aynen ôyle makatıma dokunuyor ilişkiye odaklanamıyorumKalça popo diyorsunuz sürekli herkes anlamakta zorlanıyor ne dediginizi. Kalça ya da popo değil makatiniza anal bölgenize dokunuyor oyle mi?
Dinlese keşkeBoyle seyler karsilikli istenmeli. Istemiyosan dokunmicak bu kadar basit
Öyle yapıyorum ama işte aklı orada hep bir de sen nasıl hoşlanmassın birçok kadın analı sever oksanmasını seçer diyorEsiniz tatmin olmak ya da erekte olabilmek icin fantezisini gerceklestiriyor. Elinin yerini degistirip, yonlendirebilirsiniz
Sizde onun poposunu elleyip, minciklayip bircok erkek sever diyerek kocanizi sasirtabilirsinizÖyle yapıyorum ama işte aklı orada hep bir de sen nasıl hoşlanmassın birçok kadın analı sever oksanmasını seçer diyor
Ha ha hoşuna gider kesin daha çok yaparSizde onun poposunu elleyip, minciklayip bircok erkek sever diyerek kocanizi sasirtabilirsinizsahsen ben oyle yapardim.
Nasıl ya... poposunu ellemek değil, makatına siz de kendi parmağınızı sokun. Erkeklerde prostat diye bir şey var, esas onlar daha çok zevk alıyor pasif anal seksten.Ha ha hoşuna gider kesin daha çok yapar
Buralar buram buram trol kokuyor.Eşim bana yaklaşırken arkadan yaklaşıyor sonra bacaklarıma dokunuyor ama ben kalçama dokunmasını istemiyorum dinlemiyor cinsellikten soğudum. Ne yapabilirim. Eşiniz cinselliği nasıl başlatıyor
Prostat ne alaka ?Nasıl ya... poposunu ellemek değil, makatına siz de kendi parmağınızı sokun. Erkeklerde prostat diye bir şey var, esas onlar daha çok zevk alıyor pasif anal seksten.