- 12 Temmuz 2022
- 12
- 5
- 27
- Konu Sahibi Sevda tosun
Siz hoşlanmıyormusun arkadan eklenmekten ben de mi sorun var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prostat orgazmı diye bir şey var erkeklerde. Yeterince derine gidilip doğru bölge bulunup uyarılırsa oluşan orgazm erkeklerin normal orgazmından daha güçlü deniyor.Prostat ne alaka ?
Ne trolu işim yok trolluk mu yapacağımBuralar buram buram trol kokuyor.
Bilmiyordum çok ilginçProstat orgazmı diye bir şey var erkeklerde. Yeterince derine gidilip doğru bölge bulunup uyarılırsa oluşan orgazm erkeklerin normal orgazmından daha güçlü deniyor.
Burdan bakınca öyle görünüyor.Ne trolu işim yok trolluk mu yapacağım
Prostat orgazmı diye bir şey var erkeklerde. Yeterince derine gidilip doğru bölge bulunup uyarılırsa oluşan orgazm erkeklerin normal orgazmından daha güçlü deniyor.
Mantıklı deniycemGün boyu büyük abdestini tut, parmakladigi an parmağına s.ç belki b.k yolunu kurcalamaktan vazgeçer yoksa bunların ç.kü yoldan çıkıp yanlışlıkla ( yersen ) totoya giriveriyor,
Bence denemeyin bir fetişini öğrenme ihtimaliniz de var jshdgdhdMantıklı deniycem
Kendini rahat bırakacak seviyeye gelmemişsin de ondan.sana tabu gibi geliyor.cinselliği tam anlamıyla kucaklayamamışsın. Kapalısın bazı şeylere.eskiden ben de öyleydim.güzelce duş aldıktan sonra korkmana gerek yok.orası da tertemiz bir bölge. Zamanla tecrübe kazandıkça sen de rahatlarsın.büyük ihtimal eşinin eli kokar falan diye çekiniyorsundur.öyle olmuyor gayet temiz.ve gerçekten inanılmaz bir zevki var.erkekler ne kadar dokunmayı seviyorsa kadınlar da dokunulmasını seviyor.Öyle yapıyorum ama işte aklı orada hep bir de sen nasıl hoşlanmassın birçok kadın analı sever oksanmasını seçer diyor
Erkeğinkini bulmal da mesele o koskoca gövdedeSizde onun poposunu elleyip, minciklayip bircok erkek sever diyerek kocanizi sasirtabilirsiniz sahsen ben oyle yapardim.
İşin zevk kısmına deginmiyorum ama anal ilişki günah ve hukuken de anal ilişki sebebiyle boşanma davası açma hakkı varKendini rahat bırakacak seviyeye gelmemişsin de ondan.sana tabu gibi geliyor.cinselliği tam anlamıyla kucaklayamamışsın. Kapalısın bazı şeylere.eskiden ben de öyleydim.güzelce duş aldıktan sonra korkmana gerek yok.orası da tertemiz bir bölge. Zamanla tecrübe kazandıkça sen de rahatlarsın.büyük ihtimal eşinin eli kokar falan diye çekiniyorsundur.öyle olmuyor gayet temiz.ve gerçekten inanılmaz bir zevki var.erkekler ne kadar dokunmayı seviyorsa kadınlar da dokunulmasını seviyor.
Anal ilişkiden değil sadece okşamak, dokunmak, parmak sokmaktan bahsediyorum.İşin zevk kısmına deginmiyorum ama anal ilişki günah ve hukuken de anal ilişki sebebiyle boşanma davası açma hakkı var
Yani sanırım hiç bi türlü tasvip edilen bişey değil zaten
Afedersiniz tertemiz deyince ben ilişkiye odaklanmisimAnal ilişkiden değil sadece okşamak, dokunmak, parmak sokmaktan bahsediyorum.
Diyormus oda bir daha yapsana cok hosuma gittiGün boyu büyük abdestini tut, parmakladigi an parmağına s.ç belki b.k yolunu kurcalamaktan vazgeçer yoksa bunların ç.kü yoldan çıkıp yanlışlıkla ( yersen ) totoya giriveriyor,