Esim bana vakit ayirmiyor

Geçen esim benim dirdirimdan bıktı. Çok kırıldım bu lafina. Ben seninle neden hiç vakit geçirmek istemiyorum düsünmüyormusun ? Umrumda bile değilsin sen dedi.

E arkadaşım daha ne desin?

İki seçeneğin var; ilki boşanmak. Bunu istemiyorum diyorsun. İkinci seçeneğin, kendine eşinden ayrı bir hayat kurmak, çünkü şu an ona bağımlısın ve sen üstüne gittikçe adam senden iyice kaçıyor. Benim böyle bir arkadaşım vardı, tüm hayatını bana endekslemeye başlamıştı artık, boğuluyordum resmen. Çalışmıyorsan vaktin çok ne güzel, kendine bir program yap, gitmek istediğin kurslar vardır illaki. Ben olsam belediyenin pilates, el işi, dikiş vs kurslarına gider oradan arkadaşlar edinirdim.

Bu şekilde devam edersen adam senden iyice kaçacak.

Benim nişanlım da böyle ben de soylenirim hep ama şunu farkettim.
Biz bir araya gelince evlilik planları vs yapıyoruz hep ama erkekler biraz daha boş muhabbet yapıyorlar kafası dağılıyor diye düşünüyorum ben. Yani erkeklerin ihtiyaçları olabiliyor sanırım böyle şeylere bizim gibi aynı anda birkaç konuya odaklanamiyorlar maalesef. Ölçüsünü kacirmamalari lazım tabii

Siz bir hobi edinin, arkadaşlarınızla dışarıya çıkın, mutlu, eğlenceli zaman geçirin. Sonra eve gelip ballandıra ballandıra anlatın (kıskandırmak tarzında değil ama), "Sen de gelsen ne güzel eğlenirsin" falan diyin, gelir veya gelmez kendi bilir ama en azından sizin kafanız dağılacağı ve mutlu zaman geçireceğiniz için onun bu hali daha az batar gözünüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…