Yeni evliyken karakteri sessiz sakin nasıl olsa ev kuşu bir eşim var diye düşüyordum. Zar zor ikna edip birlikte biryerlere çıkardık. Ailesi yakın oturuyor oraya bile bensiz gitmiyor. Ama artık bu durumdan sıkılmaya başladım 3yillik evliligimde bir kez bile hadi bugünde şunu yapalım buraya gidelim demedi. Birkez olsun hediye almadı. Bende bu durumdan sıkıldıkça sinirlenip kavga çıkartarak rahatlıyorum. Ama son zamandır eşimde gözlemledigim, yeni insanlarla tanışmayı pek sevmez soğuktur, hobi olarak genç arkadaş gurubuyla boş vakitlerinde okey oynamayi sever , akşamları işten gelince eline teli alır papci denilen oyunu oynar. Bu oyun yüzünden de çok tartıştım sinirden bende indirdim en azından birlikte oynarız gerçekten bağımlılık yapan bir oyun mu diye. Oyunda bile benimle oynamak istemiyor. Arkadaş gurubuyla sürekli dışarı çıkmaz ama boş vakti olursa seve seve gider, evin içinde sessiz sakin sohbeti muhabbeti olmayan adam gidiyor, arkadaşlarıyla gayet sohbetli mutlu keyif alan bir adama dönüşüyor. Önceden de bunları yaşıyordum hatta çok kavga yaşadık ama duygusal olarak artık kadınlık gururuma dokunuyor. Niye hep ben hadi şuraya gidelim diyorum (şuanda desemde gitmiyor ayda yılda) neden hep ben peşinden koşuyorum. Evlilik boyunca ben bu adamla küs kalamiyorum kör kütükte aşık değilim ama benden uzaklaştıkça sinir olup dedigimi yaptırmaya çalışıyorum. Sonuç olarak kavga cikartiigimda eşim bıkmış ve umursamaz bir hal içerisinde, bu durumda bile beni suçlu görüyor , neymiş efendim boş vaktinde kendine vakit ayırmaya ihtiyacı varmış. Durumlar sizde de bu şekilde mi ilerliyor yoksa ben biraz kendimi geri mi cekmeliyim? Bu arada bı sure eşime soğuk davransam bu durum daha da hoşuna gidiyor eline teli alıp keyifli keyifli oyununa devam ediyor. Artık çok bunaldım. Soğumak istiyorum ama sanki üstümde bağlanma büyüsü yapılmış gibi ısrarla benimle vakit gecireceksin diye kavga yapiyorum. Aslında vakit geçirmekten ziyade istediğim yapılsın diye daha da hirslaniyorum umursamadikca kafayı yiyecem. Yada bunlar evliliğin gerçek yüzümü? Ben bu adamla nasıl halt ederim ? Boşanmak haricinde tavsiyelerinizi bekliyorum? Özellikle benim durumumu yaşamış eşini veya kendini düzeltmiş hanımlardan.