eşim bana pislikmisim gibi davranıyor

anlamıyorum bu kocaları annelerine bağlılıklarını annelerini dinlerken kendi yuvaları yok oluyor

ve ayrıca erkek anneleri oğullarının yuvasının dağılmasını huzursuz olmasını ister mi bunu yaparlar mı yaparlar sa ne diye yaparlar

anlamıyorum bu kocaları annelerine bağlılıklarını annelerini dinlerken kendi yuvaları yok oluyor

ve ayrıca erkek anneleri oğullarının yuvasının dağılmasını huzursuz olmasını ister mi bunu yaparlar mı yaparlar sa ne diye yaparlar
valla bizimki baya uğraştı oğlu
rest çekti arayıp ağlayıo vicdanımıza dokundu
ama kimin ne olduğu artık belli
gardım hazır bekliyorum
bir daha affı yok benm için

valla bizimki baya uğraştı oğlu
rest çekti arayıp ağlayıo vicdanımıza dokundu
ama kimin ne olduğu artık belli
gardım hazır bekliyorum
bir daha affı yok benm için

işte bunu anlamıyorum.anneler oğullarını evlendirmek için uğraşırlar aman evlensin diye mutluluğunu görelim diye sonrası bide neden ayırmak huzur bozmak için ugrassın ki

ne bileyim allah kötülerden uzak tutsun

işte bunu anlamıyorum.anneler oğullarını evlendirmek için uğraşırlar aman evlensin diye mutluluğunu görelim diye sonrası bide neden ayırmak huzur bozmak için ugrassın ki

ne bileyim allah kötülerden uzak tutsun
amin canım
sadece ben biraz tedirginim
psikolojik savaş verdiyor arada
ama hakkından gelirim eşim arkamda :KK19:
çok iyi davranıyor bakalım ne gelecek başıma

benım yok ben bekarım ama annem kayınvalide bizde böyleşeyler olmayınca tuhafıma gidiyor ondan bu şaşkınlıgım
sıkıntını alası da o benm annemden
öyle bişey görmüyorum
ama kaynana tam evlere şenlik benm kıskançç ne olcak :KK11:
allah hayırlısı ile karşılaştırsın seni canım
:nazar:

Kızlar beni bilen bilir açtığım konulara denk geldiyseniz gelelim son 3 güne....
Dün kv lerle yemeğe gitmek istemedim çünkü kızım durmuyordu gittik gezdik eşimle ama kv durmadan oğlunu aradı telefonda ne dedi bilmiyorum ama esim bana kötü davranışlarda bulunmaya başladı.
Hakaret, aşağılama, konuşurken çok konuşuyosun git yat demeler, bundan önce de kötü davraniyodu ama dün ki olaydan sonra daha kötü oldu. Kimseye anlatamadım rahatlamak için yazıyorum şimdi öküz hakaret etti emirler yağdırdı gitti yattı bende oturma odasında yatayim diyorum. Bu işte kv lerin parmağı var galiba okudugunuz icin tesekkurler iyi geceler hanımlar...
Bence yanlış yapıyorsun canım, böylelikle annesini haklı çıkarıyorsun onun gözünde, pişkinliğe vurup hiçbirşey olmamış gibi davran, aksi halde kv ekmeğine bal sürmüş olursun. Git yat rahat rahat yatağına. Iyi geceler tatlı rüyalar...

Kızlar beni bilen bilir açtığım konulara denk geldiyseniz gelelim son 3 güne....
Dün kv lerle yemeğe gitmek istemedim çünkü kızım durmuyordu gittik gezdik eşimle ama kv durmadan oğlunu aradı telefonda ne dedi bilmiyorum ama esim bana kötü davranışlarda bulunmaya başladı.
Hakaret, aşağılama, konuşurken çok konuşuyosun git yat demeler, bundan önce de kötü davraniyodu ama dün ki olaydan sonra daha kötü oldu. Kimseye anlatamadım rahatlamak için yazıyorum şimdi öküz hakaret etti emirler yağdırdı gitti yattı bende oturma odasında yatayim diyorum. Bu işte kv lerin parmağı var galiba okudugunuz icin tesekkurler iyi geceler hanımlar...
Mrb konu açmayı bılmıyorum ıyı degılım yardım edın ne olur eşim benden nefret E dıyor ne yapcam bılmıyprum en ufak hatamda bagırıp asagılıyor hakaret edıyor dovmekle tehdıt edıyor ne okur yardım edın

X