eşim bana pislikmisim gibi davranıyor

Bence ayırmayın yatağı bide kızım durmuyor gibi bi bahane kalksın artık ya babannesi o sonuçta adam da annesinin evine gitmeyek mi allah aşkına gidin durmazsa dönersiniz şu bahanelerle gitmemezlik yaparsanız kayınvalîdeniz sîzi kötülemeye devam eder

konu sahibi her hafta sonu kv deyiz diyor.
kimse mecbur degil kole almiyorlar.
demekki artik evinde esiyle vakit gecirmek istiyor .
bencede bazi arkadaslarin dedigi gibi suskunlugunu koru esine karsi.
konus fakat kisa ve oz cevap olarak tepkini vermelisin

Kızlar beni bilen bilir açtığım konulara denk geldiyseniz gelelim son 3 güne....
Dün kv lerle yemeğe gitmek istemedim çünkü kızım durmuyordu gittik gezdik eşimle ama kv durmadan oğlunu aradı telefonda ne dedi bilmiyorum ama esim bana kötü davranışlarda bulunmaya başladı.
Hakaret, aşağılama, konuşurken çok konuşuyosun git yat demeler, bundan önce de kötü davraniyodu ama dün ki olaydan sonra daha kötü oldu. Kimseye anlatamadım rahatlamak için yazıyorum şimdi öküz hakaret etti emirler yağdırdı gitti yattı bende oturma odasında yatayim diyorum. Bu işte kv lerin parmağı var galiba okudugunuz icin tesekkurler iyi geceler hanımlar...
Yatakları ayırma ama biraz mesafeli dur mesela konuşurken bir yabancıyla konuşur gibi konuş mümkün mertebede diyalog kurma ki ondan soğuduğunu anlasın :KK43:

Aynı yatakta yatmak istemiyorsan ayır tabi. Çok gıcık olsam aynı odada bile durmak istemesem, yatakta da durmam. Kavga etmeden içine kapanık ve çok kırgın şekilde devam et bir süre. Etkilenmen için yapacağı davranışlara tepki verme mümkün olduğu kadar.

Koz vermemek için git kv.ye
Yani biliyosun canim böyle olacagini kendine bile bile laf soylettirme
Ama öbür taraftan caktirmadan bebeği onlarin kucagina veriver hani tut anne bebegi ben sofrayi topliyayim felan deyiver , yada babasina ver, boylelikle onlar da strese girer kucaklarinda bas bas bagiran bebekten. Sonra belki esin hadi bu böyle olmicak deyip eve gidelim der

Koz vermemek için git kv.ye
Yani biliyosun canim böyle olacagini kendine bile bile laf soylettirme
Ama öbür taraftan caktirmadan bebeği onlarin kucagina veriver hani tut anne bebegi ben sofrayi topliyayim felan deyiver , yada babasina ver, boylelikle onlar da strese girer kucaklarinda bas bas bagiran bebekten. Sonra belki esin hadi bu böyle olmicak deyip eve gidelim der
Evet kuzum genelde öyle oluyo ama halen anlamsız bir şekilde cocuksuzmusuz gibi davranıyor

AAy keşke kuzummm
senin konularini okudum canim da simdi söyle birsey var,sen uzak durdukca esin kuduruyor,hani bir konu acmistin ya esler evlendikten sonra neden aileye daha cok düsüyolar diye , o sadece esi uzak davrananlarda oluyo inan.
Sen ara, git gel nadir de olsa,kocana dirdir etme bak gör nasil degisiyor,Degismezse bisey bilmiyorum...bide böyle dene,zorla kendini.
Ne demisler ? Ya bu deveyi güdüceksin,yada bu diyardan gidiceksin :-)
kocan nasil agzinin icine bakicak kendin bile sasicaksin inannnn

AAy keşke kuzummm
valla kk da kaynana mağdurları ne çok bende
sizden biriyim canım bana etmediği kalmadıı
ama eşim gördü gitmiyordum ben hiç
eşime hep dedim sen git ben senin olmadığın yere gitmem dedi
sanırım karını falan getiremiyon bi derler falan diye düşündü herhalde
sonra dedim
yarın öbür gün ölüp kalcaklar senn yüzünden falan der sonra
ölümlü dünyaa
ona o kadar iyi davrandım kii feleği şaştı :confused:
eşimde çok mutlu oldu
ben o kadar komik iğneliyorum ki eşimde kahkaha atıyor artıkk
boşver git durmuyorsa ver eşinin kucağına çocugu sende sohbet ett derse
ay canım bişey konuşuyoruz 2 dkk bakıver de :KK55:

Üzücü ama eşinde çok dolduruşa geliyor heralde...
Hem neden ne oldugunu söylemeden hakaret vs. ediyor ki...
Adam akıllı sor bakalım derdi neymiş...
Eğer halen devam ediyorsa Sende suratına bile bakma...YOkmuş gibi davrann
Bak nasılda koyuyor...

valla kk da kaynana mağdurları ne çok bende
sizden biriyim canım bana etmediği kalmadıı
ama eşim gördü gitmiyordum ben hiç
eşime hep dedim sen git ben senin olmadığın yere gitmem dedi
sanırım karını falan getiremiyon bi derler falan diye düşündü herhalde
sonra dedim
yarın öbür gün ölüp kalcaklar senn yüzünden falan der sonra
ölümlü dünyaa
ona o kadar iyi davrandım kii feleği şaştı :confused:
eşimde çok mutlu oldu
ben o kadar komik iğneliyorum ki eşimde kahkaha atıyor artıkk
boşver git durmuyorsa ver eşinin kucağına çocugu sende sohbet ett derse
ay canım bişey konuşuyoruz 2 dkk bakıver de :KK55:
Aynen yarın ölecek o da başıma kalacak eeşim kafama kakacak haklısın galiba

Aynen yarın ölecek o da başıma kalacak eeşim kafama kakacak haklısın galiba
aynen canım bende bana neler etti ama büyüktür
sesimi çıkarmadım gidincede sarıldı etti senden farklı benm durumum
ama ölümlü dünya
yarına kalırda yanına kalmaz derler
eşim mutlu oldu
sen alıştırmışsın
haftasonu kalkınca hadi annenlere geç kalıcaz biz hazırız hayatım de
inan sen kazanırsın
benm eşim çok mutlu oldu mesala
yazmam doğrumu bilmem
ya vedud çek sürekli işe yarar
bide ben gittiğimde ne yersem içersem besmele çektim
eşimede kendimede

Hem çocuğum durmuyordu diye kaynanamla yemeğe gitmedim diyorsunuz ama kendiniz gezmeye gidiyorsunuz. Bu çocuk yemekte durmuyor da gezmede mi duruyor anlamadım. Kaynananıza da bu bahaneyi söylediyseniz o da öyle demiştir eşinize bu çocuk bir benim yanımda mı durmuyor demiştir eşiniz de onu haklı bulmuştur. Ama tabii ki tavırları hoş değil de hakaret olarak ne dedi git yat filan dediyse kızdıysa alındığı için demiştir.

Diyorum sen cocukla git gel bende biraz kafa dinleyim anca bosanirsak sensiz giderim diyo
Canim eşin demek ki o konuda biraz takintili. Sonucta o her ailesini gormek istediginde sen istemeyebilirsin aynisi senin kendi ailenle gorusmen icin de gecerli.

X