eşim bana pislikmisim gibi davranıyor

Sende neden gitmedin ki gitseydin çocuk durmuyor diye oraya gitmeyip gezmeye gidince kadının eline koz vermişsin bence.
Bebeğim oturunca ağlıyo ama bebek arabasinda yada kucakta geznce susuyo bunlar taa havaalanı yolunda bi yere gitmekten bahsettiler

Kızlar beni bilen bilir açtığım konulara denk geldiyseniz gelelim son 3 güne....
Dün kv lerle yemeğe gitmek istemedim çünkü kızım durmuyordu gittik gezdik eşimle ama kv durmadan oğlunu aradı telefonda ne dedi bilmiyorum ama esim bana kötü davranışlarda bulunmaya başladı.
Hakaret, aşağılama, konuşurken çok konuşuyosun git yat demeler, bundan önce de kötü davraniyodu ama dün ki olaydan sonra daha kötü oldu. Kimseye anlatamadım rahatlamak için yazıyorum şimdi öküz hakaret etti emirler yağdırdı gitti yattı bende oturma odasında yatayim diyorum. Bu işte kv lerin parmağı var galiba okudugunuz icin tesekkurler iyi geceler hanımlar...
Ya kim nereye parmak sokarsa soksun erkek adamsa hic bi sey olmaz. Suc esinizde. Git yat lafi bile beni cileden cikarmaya yeter. Kimki o bana git yat diyecek.

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım
Sizin için cok üzüldüm annesinden etkilendiği bariz. Bu adamlar neden bir birey olup kendi gözleriyle göremiyor bilmiyorum. Hep ailesinin annesinin gozunden bakmaya devam ediyorlar olaya. Evlenirken nikah memuru bas bas bagirmali ARTIK SIZ BI AILESINIZ diye. Çünkü bu adamlar gercekten kendini hala annesinin küçük çocuğu mu saniyor nedir. Kendi aileleri olduğunu göremiyorlar.
Size verecek ne bir tavsiyem ne bir fikrim var sadece düşündüklerimi yazmak istedim. Allah kolaylik versin umarim duzelir

onu görmezden gel canım yokmus gibi davran bisey sorduğunda tek kelime cevaplar ver üzerine geldiğinde bağırıp cağırıdığında asla karsılık verme sonuna kadar kendine hakim olmaya calıs.bütün enerjini meleğine ver,esini görmezden gel sana karsı tavırlarını düzeltene kadar tamamen küsmek de değil az muhattap ol belki değerini anlar böyle..
Yapacağım canım yaptığım herseyi kucumsedi benim canım çıkıyo aksama kadar

I

Inkar ediyo ama arama kayıtlarına bakıyorum günde 4 sefer aramış oğlunu garanti karın bizle zaman geçirmek istemiyor dedi çünkü herkeze cephe aldık senin yüzünden dedi
gitseydiniz olmazmiydi ?
Biraz idare etmek iyidir ya,her zaman bizim istedigimiz gibi yürümüyor hersey, cocugumuz var diye herseyden gecemeyiz...ve esiniz her zaman size ayak uyduramaz,su tartisma olmazdi mesela.Esinizin söyledigi de düsündürücü bu arada...

Gitseydin keske cocuk durmaz erken kalkardiniz ne sis yanardi ne kebap :) yatak mevzusuna gelince ayirma yatagini dahada kotu olur zamanla gelip gitme konusunda cok tavirli kati diilde mesela az git ama her gittiginde sicak kanli ol gitmeyip simsekleri uzerine cekme

Gitseydin keske cocuk durmaz erken kalkardiniz ne sis yanardi ne kebap :) yatak mevzusuna gelince ayirma yatagini dahada kotu olur zamanla gelip gitme konusunda cok tavirli kati diilde mesela az git ama her gittiginde sicak kanli ol gitmeyip simsekleri uzerine cekme
Her Pazar ordayiz kuzum bende bunaldim bende hafta da bi gün dışarı çıkıyorum

gitseydiniz olmazmiydi ?
Biraz idare etmek iyidir ya,her zaman bizim istedigimiz gibi yürümüyor hersey, cocugumuz var diye herseyden gecemeyiz...ve esiniz her zaman size ayak uyduramaz,su tartisma olmazdi mesela.Esinizin söyledigi de düsündürücü bu arada...
Çok olaylar b yaşandı canım ya içim ilimiyo kv ye

Çok olaylar b yaşandı canım ya içim ilimiyo kv ye
senin konularini okudum canim da simdi söyle birsey var,sen uzak durdukca esin kuduruyor,hani bir konu acmistin ya esler evlendikten sonra neden aileye daha cok düsüyolar diye , o sadece esi uzak davrananlarda oluyo inan.
Sen ara, git gel nadir de olsa,kocana dirdir etme bak gör nasil degisiyor,Degismezse bisey bilmiyorum...bide böyle dene,zorla kendini.
Ne demisler ? Ya bu deveyi güdüceksin,yada bu diyardan gidiceksin :-)
kocan nasil agzinin icine bakicak kendin bile sasicaksin inannnn

Kızlar beni bilen bilir açtığım konulara denk geldiyseniz gelelim son 3 güne....
Dün kv lerle yemeğe gitmek istemedim çünkü kızım durmuyordu gittik gezdik eşimle ama kv durmadan oğlunu aradı telefonda ne dedi bilmiyorum ama esim bana kötü davranışlarda bulunmaya başladı.
Hakaret, aşağılama, konuşurken çok konuşuyosun git yat demeler, bundan önce de kötü davraniyodu ama dün ki olaydan sonra daha kötü oldu. Kimseye anlatamadım rahatlamak için yazıyorum şimdi öküz hakaret etti emirler yağdırdı gitti yattı bende oturma odasında yatayim diyorum. Bu işte kv lerin parmağı var galiba okudugunuz icin tesekkurler iyi geceler hanımlar...
Ben herşeyi geçtim eşinin sana hakaret etmesine takıldım. Ne kadar kv parmagida olsa bana bu ters geldi.Kv bırak eşine bi bak?????

Kaç yasında bırısısın kaç yıllık evlısın bılemem ama şunu ıyı bul ne olursa olsun yatağını Ayırma esınden.ıkıncısı sen kayınvalıdene ne sorarsan sor o dedıklerını bıle çok başka bısey sormuş da sen yanlış anlamıssın gıbı bu duruma düşürürler Adam'ı .sen hiç birsey sormana gerek yok zaten ortada hersey.ıkılı oyna herzaman onlara Kars'ı .her pazar gıdıyormussunuz oraya bugüne kadar böyleyse bugünden sonra gıtmeyelım dersen olmaz.esını onlarla yanlız bırakma onun aklını çelemesinler.kurnaz ol madem eşin ailesıne yatkın bırı haftada bu kere gitmekle ölmezsın gıt hatta eşinin yanında onlara çok iyi davran kı anası senın için bişey dedici zaman inanmasın.arkalarından kuyu kazabılırsın:)Allah adaletlidir canım onlara hak etiğini Verír merak etme.

Kaç yasında bırısısın kaç yıllık evlısın bılemem ama şunu ıyı bul ne olursa olsun yatağını Ayırma esınden.ıkıncısı sen kayınvalıdene ne sorarsan sor o dedıklerını bıle çok başka bısey sormuş da sen yanlış anlamıssın gıbı bu duruma düşürürler Adam'ı .sen hiç birsey sormana gerek yok zaten ortada hersey.ıkılı oyna herzaman onlara Kars'ı .her pazar gıdıyormussunuz oraya bugüne kadar böyleyse bugünden sonra gıtmeyelım dersen olmaz.esını onlarla yanlız bırakma onun aklını çelemesinler.kurnaz ol madem eşin ailesıne yatkın bırı haftada bu kere gitmekle ölmezsın gıt hatta eşinin yanında onlara çok iyi davran kı anası senın için bişey dedici zaman inanmasın.arkalarından kuyu kazabılırsın:)Allah adaletlidir canım onlara hak etiğini Verír merak etme.
bizim gibi akilli kadinlar neden böyle azinlikta ;-) Demek ki neymis ,azcik fesatlik iyiymis :-)

Esine pislikmis gibi davranan erkekten hayir gelmez. Bosuna kurek cekiyorsunuz. Acik ve net konusuyorum cunku sonraki adimlarini biliyorum. Fiziksel siddetle devam edecektir suphen olmasin.

Adam belli işde ailecı,karısınıda sevıyor karısına laf söyleyen anasına cevap veremedıgı için bütün sinirini Eşinden çıkarıyor olay bu kadar basıt site.kım bılır neler dıyorlar Kızın arkasından kı adam bu kadar dellenıyor.aynen efsane bu arada böylelerıne ıkı yüzlülük yapmak Şart yoksa devamlı bu durum ortaya çıkıyor
bizim gibi akilli kadinlar neden böyle azinlikta ;-) Demek ki neymis ,azcik fesatlik iyiymis :-)

sizin nasıl bir ilişkiniz var....

Kocana iyi bi ders vermelisin bence , umursama gormemezlikten gel bir sekilde sinirleri alt ust olsun ..
Sirf annesi aradi diye sana boyle davraniyosa ne hali varsa gorsun ozaman ..

X