- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
Inkar ediyo ama arama kayıtlarına bakıyorum günde 4 sefer aramış oğlunu garanti karın bizle zaman geçirmek istemiyor dedi çünkü herkeze cephe aldık senin yüzünden dedionceki konulari okumadigim için galiba çok bisey anlamadim ben olan bitenden
esin anasiyla konusup sana hakaret etmeeymi basladi?
derdin ne diye sormadinmi?
Tam bi Firavun o gözünün önünde is yapar yapmadım diye yalan atarAra kaynananı sor bakalım ne anlatmış eşine..
Hiç canım istemiyo onun yanında yatmayıYok canım ne olursa olsun yatağını ayırma eşinden iyice koparsınız
E sen ne olduğunu kimden öğreneceksin o zaman? Kocana sor bari..Tam bi Firavun o gözünün önünde is yapar yapmadım diye yalan atar
kesinlikle tavrını koymalısın kavga ederek bağırıp cağrarak değil,susarak onu görmezden gelerek,yok sayarak cezandırmalısın bu ona en büyük ceza olur.kavgayla gürültüyle hic biryere varamazsınız.sen tavrını bu sekilde koymalısın.esin de olsa cocuğunun babası da olsa kimsenin bir bayana böyle davranmaya hakkı yok.
E sen ne olduğunu kimden öğreneceksin o zaman? Kocana sor bari..
onu görmezden gel canım yokmus gibi davran bisey sorduğunda tek kelime cevaplar ver üzerine geldiğinde bağırıp cağırıdığında asla karsılık verme sonuna kadar kendine hakim olmaya calıs.bütün enerjini meleğine ver,esini görmezden gel sana karsı tavırlarını düzeltene kadar tamamen küsmek de değil az muhattap ol belki değerini anlar böyle..Haklısın canım bir az da ben kus atayim
gidiverseydin sen de azicik.
kizinin pesinden kosturup hic birseye dokunmiyacaksin iste.
kocalarinizi idare etmeyi de azicik ogrenin guzelim.
dogruya dogrucu olmayin yahu bu kadar.