Eşim bana karşı isteksiz

sevcann34S

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
4
2
28
Merhaba arkadaşlar
Sizden fikir almak istediğim bir konu var
Ben 6 aylık evliyim evliliğimiz ilk 4 ayı birleşme olmuyordu hem ben kendimi çok kastığım için hemde vajinam dar olduğu için neyse en sonunda oldu ve ben tam anlamıyla cinsellik yaşadığımız için çok zevk alıyorum ama eşim benim üstte olduğum pozisyonda sürtünerek daha çok zevk alıyor eşime sorduğumda içine girmemle sürtünmenı bir farkı olmadığını söylüyor hissediyorum ben bu hoşuma gidiyor diyor açıkçası bu beni biraz üzüyor eşim gece çalışıyor haftada 2 gece oluyor ve cinsellikte çok istekli davranmıyor hafta da 1 bazen 10 gün arayla beraber oluyoruz daha yeni evliyiz istediğimi de belli ediyorum kendime yatakta çok özen gösteriyorum iç Çamaşırı vs ama reddettiği zaman kendimi kötü hissediyorum size danışmak istediğim konu şu Kadın istekli olduğunu belli etmeli mi? Eşimin bana karşı tutkulu ve istekli olmasını istiyorum nasıl davranmalıyım ?

eşiniz genel olarak böyle bir yapıdaysa kışkırtıcı giyinsenizde değişmez
bence bir süre izleyin durumu kim adım atıyor

Taaa eskilerden aklımda Rahmetli Haydar Dümen sağolsun. Cinsellik bir yoldur zamanla emekler sonra yürür en sonda koşarsınız demişti. Bence sorun yok ikiniz de ortak yol bulursunuz.O senin istediğini yapar sen de onun. Ama isteğini açıkça ifade etmelisin. Kimse aklındakini bilemez. Unutma herkes kendi zevkinden sorumludur. Karşındakini de dikkate alarak kendi isteğini de dile getir derim

eşiniz genel olarak böyle bir yapıdaysa kışkırtıcı giyinsenizde değişmez
bence bir süre izleyin durumu kim adım

Neden reddediyor bahanesi ne yani ? Bende reddedilsem uzulurum acikcasi tekrar o yaklasmadigi surece yaklasamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…