Eşim bana eziyet ediyor

Konun başına ne kadar daraldıysa içim son mesajınızda o kadar ferahladım. Çok sevindim oğlunuzla nice huzurlu yıllarınız olsun. Nice güzel anılar biriktirin. Her şey gönlünüzce olsun

Huzura ermiş olmanıza çok sevindim, çocuğunuz da siz de çok mutlu olun…

Evet öyle enteresan gerçekten , özellikle son dönemde annesiyle ilişkisine baktıkça çok hayret ettim , annesine saygı duymayan bir erkek bence karısına da sevgilisine de saygı duymuyor maalesef ,kayınvalidem ile çok problem yaşamadım açıkçası ama oğluyla olan ilişkisi cidden problemliymis. Bende boşandım geçtiğimiz hafta

Konun başına ne kadar daraldıysa içim son mesajınızda o kadar ferahladım. Çok sevindim oğlunuzla nice huzurlu yıllarınız olsun. Nice güzel anılar biriktirin. Her şey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ,siz de öyle sevdikleriniz ile birlikte çok mutlu olun

Oh iyi bari kurtulmuşsunuz manyaktan. Böyleleri çok tehlikeli gerçekten ne insana ne hayvana acırlar. Sevgi saygıları olmadığı için merhameti de yoktur. Hani evlat olsa sevilmez derler ya gerçekten öyle.

Cok iyi anliyorum, dunyaya bir kez geliyoruz kimse bu kadar mutsuzlugu hak etmez... En iyisini yapmissiniz tebrikler! :

Bu adamı seviyorum diyorsanız terapi alın. Hatta ben vereyim… fakat kabul etmeyecek sizi daha çok hırpalayacaktır. Fiziksel şiddet var ama yok gibi görünse de psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz ve bunun etkisini bir ömür boyu tedavi alsanız atamazsınız üstünüzden ki 1,5 yaşında bir bebek iyiyi kötüyü algılar. Bilinç altına şiddet giriyor, ileride bebeğiniz büyüdüğünde uç bir hareket yaparsa bunun sebebi tamamen görsel travmasıdır. Lütfen seçiminizi iyi yapın. Sizce bu hayat bu kadar değersiz mi? Evladınızın ruh sağlığı her şeyden daha kıymetli ve sizin…

Evli değilim. Çocuğumda yok. Sizi de asla yargılamadım. Bir kadın olarak yaşadıklarınıza üzüldüğüm için konunun tarihine bakmadan yorum yaptım. Boşanmış olmanıza ayrıca sevindim.
Boşanmak kolay olmuyor demişsiniz kesinlikle çok doğru. Ama işin içine şiddet girdi mi kimse bana ekonomik özgürlüğü olduğu halde kolay olmuyor demesin. Hele ki şiddet ortamında büyüyen bir çocuk varsa.

Eskiden 40 sene katlanan kadınlar vardı diye bizde mi piskopatların her türlü şiddetine katlanalım. Ayrıca eskiden kadınlar ekonomik özgürlükleri olmadığı için çaresizlikten katlanıyorlardı.

Ilk mesajinizda ne kadar bunaldiysam bu mesajinizla da sevindim sizin adiniza. Insallah cok mutlu, huzurlu hayatiniz olur

Şuan sizin omuzlarından tutup sarmak ve kendine gel demek istedim hanım efendi maddi gücünüz var sevilmeyen sayılmayan şiddet gören birde gösterdiği şiddeti haklı gören bir kocaniz var sizce ne yapmanız gerek sorunun cevabı çok basit bence bosanacaksiniz ya cocugunuzun gözü önünde şiddet görmeyi nasıl içinize sindiriyorsunuz ben hamileyim eşim başka şeye sinirleniyor diyorum sakinleş çocuk strese girer diyorum ben böyle düşünüyorum siz bide fark etmiyor anlamıyor çocuğum diyorsunuz tabikide anlıyor bebeğiniz lütfen kendinize gelip biraz kendinize saygılı davranın

Katlanalim diyen bir insan bosanmaz önce bunu bir anlayın dilerseniz. Kırk sene katlanmayi da insan bir şekilde başına geldiği zaman anlıyor bundan bahsediyorum. ben 40 sene katlanin demiyorum . İşte durum yil ekonomik kazanç herşey etkiliyor. Deneyimlemediginiz konular hakkında rica ediyorum bu şekilde yorum yapmayınız.

Katlanalim diyen bir insan bosanmaz önce bunu bir anlayın dilerseniz. Kırk sene katlanmayi da insan bir şekilde başına geldiği zaman anlıyor bundan bahsediyorum. ben 40 sene katlanin demiyorum . İşte durum yil ekonomik kazanç herşey etkiliyor Deneyimlemediginiz konular hakkında rica ediyorum bu şekilde yorum yapmayınız.

İlk mesajı okudum. Durma kaç ordan diye yazmak geldi baktım mesaj 2021 yılına ait, yüzümde gulumseme oluştu. Tamam boşanmış guncelliyor dedim. Çok sevindim, yeni özgür yasantinizda mutluluklar

İlk mesajı okudum. Durma kaç ordan diye yazmak geldi baktım mesaj 2021 yılına ait, yüzümde gulumseme oluştu. Tamam boşanmış guncelliyor dedim. Çok sevindim, yeni özgür yasantinizda mutluluklar
Evet öyle oldu çok teşekkürler size de mutluluklar dilerim . Özellikle bu yazım üzerinden guncelledim çünkü benim gibi henüz evliyken bir çok kez benzer başlıkları okuyan özellikle sıkıntılı anneler var biliyorum ,kendimden biliyorum . Anne olmak ve boşanmak psikolojisi çok farklı .

Siz kendi hayatınız ile benimkini neye göre karşılaştırıp yargiliyorsunuz ? Hamile olduğunuz için çok bir yorum yapmayacağım .umarım bu hayal kırıklıkları yasanan travmalar çok hayret ettiginiz bu durumlar sizi de bulmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…