Eşim bana eziyet ediyor

Oğlunuz küçük olsa da hissediyor ve emin olun anlıyor. Ve ileri de bunun normal bir şey olduğunu zannederek, küçük olmasına rağmen o bile size aynı şeyleri uygulamaya başlayacak oyunmuş gibi. Aynı şeyi yaşadım.

Sizi haketmeyen birine daha ne kadar katlanmayı düşünüyorsunuz?

Boşanın bu kadar eziyeti çekmek zorunda değilsiniz kendinize yazık etmeyin

eğer kendinizi düşünüyorsaniz ve olay hep böyleyse kendinizi sağlama alıp kurtarın boyle insandan Allah yardımcınız olsun. sırf bu korkulardan dolayı evlenmek istemiyorum bende

Çok şükür boşandım
Çok şükür boşandım :)

Bu postu gireli bile neredeyse 1,5 yıl olmuş .

Yillarinizi kimse için harcamayın .

Özellikle anneler çocuklarımızın mutlu sağlıklı kendisine güvenen ozsaygisini kaybetmeyen kendisini seven yaşamayı seven annelere ihtiyacı var.

Çok zorlandım çok karnıma ağrılar girdi korktum korktum çok korktum ama dik durmaya çalıştım oğlumun mutluluğu için.
Aile önemli ancak yaşamdan kopmamis bir anne herşeyin başı.

Sevgiler

Sizin adınıza sevindim. O despot kocanız anlaşmalı mı boşandı yoksa yokuşa sürdü mü

Ohh o kadar cok sevindim ki bosanmaniza! Okuyunca nefesim kesildi yasadiklarinizi, sizin bir de yasadiginizi dusunmek cok kotu Oglunuzla mutluluklar diliyorumm

Sizin adınıza sevindim. O despot kocanız anlaşmalı mı boşandı yoksa yokuşa sürdü mü
Yok anlaşmalı boşandı kabul etti. Kabul etmek zorunda kaldı açıkçası.cunku ilk davaya gelmedi bu benim ikinci dava acisimdi.sonrasinda da aynen devam etti. Çok teşekkür ederim . Herkes için en güzeli olsun.

Ohh o kadar cok sevindim ki bosanmaniza! Okuyunca nefesim kesildi yasadiklarinizi, sizin bir de yasadiginizi dusunmek cok kotu Oglunuzla mutluluklar diliyorumm
Çok teşekkür ederim insanda bir hafiflik oluyor sanki bir hastalık bitmiş gibi.
Hem psikolojik baskı hem başka şeyler yaşamak bu korkuyla yaşamak çok kötü. bu şekilde yaşayan özellikle çocuk için katlanmayi yaşayanlar çok iyi bilir.ama çocuğunuzun korktuğunu bir saniye bile gördükten sonra dünyayı yakarım diyorsunuz. Herkes için en güzeli olsun

ayy okurken online olduğunuzu gördüm. Allahım inşallah son sayfada boşandım yazmıştır dedim. çok sevindim sizin adınıza. o iğrenç yaratıktan kurtulmak verdiğiniz en doğru karar. tebrik ederim

Ay okurken sinirden nefesim daraldı. Halen ne yapayım diye soruyor Allah'ım. Bir insan kendine bunu neden yapar . Bir an önce BOŞANIN.

Ay okurken sinirden nefesim daraldı. Halen ne yapayım diye soruyor Allah'ım. Bir insan kendine bunu neden yapar . Bir an önce BOŞANIN.
Evli ve çocuklu musunuz bilmiyorum ama işin icinde olunca öyle pat diye olmuyor maalesef herşey. 40 sene katlanan kadınlar var. herkesin yaşam dinamikleri ailesi durumu kazancı karsisindaki insanın manyaklik derecesi dahi bambaşka , o sebeple birbirimizi yadirgamadan destek olmak anlamak en güzeli , son kısımda boşandığımi da eklemiştim teşekkürler

Canım ne yapacağın çok açık değilmi. Yemin ederim kocasızlık öldürmüyor.

Hani pitbull'u daha saldırgan olsun diye karanlık odada döverler ya eşinizi de öyle büyütmüşler herhalde zira normal bir insanın yapabileceği davranışları sergilemiyor. Tedavi olması gerek. Sizinde tabi ki boşanmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…