• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana eziyet ediyor

Bu adamı seviyorum diyorsanız terapi alın. Hatta ben vereyim… fakat kabul etmeyecek sizi daha çok hırpalayacaktır. Fiziksel şiddet var ama yok gibi görünse de psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz ve bunun etkisini bir ömür boyu tedavi alsanız atamazsınız üstünüzden ki 1,5 yaşında bir bebek iyiyi kötüyü algılar. Bilinç altına şiddet giriyor, ileride bebeğiniz büyüdüğünde uç bir hareket yaparsa bunun sebebi tamamen görsel travmasıdır. Lütfen seçiminizi iyi yapın. Sizce bu hayat bu kadar değersiz mi? Evladınızın ruh sağlığı her şeyden daha kıymetli ve sizin…
Teşekkür ederim yorumunuz için zira boşandım . Anlaşmalı olsada iki kez gelmediği için uzun sürdü.son bir senedir boşanmaya çalışıyorum . Terapiyi ben kendim ve onun içinde düşündüm açıkçası ama bazı şeyler düzelmiyor maalesef.zaten sonuna kadar cabalayip sonuç almiyorsaniz kalmanın da anlamı olmuyor.dediginiz gibi ruh sağlığı en önemlisi 🥰🤗

Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Üniversite mezunu, okumuş, çalışan, bir insansiniz. Nasıl bunlara musade ediyorsunuz, küçük cocugunuzun gözü önünde küfürler, şiddet. Yapmaniz gereken belli gunah bebeğinizede, sizede

Katlanalim diyen bir insan bosanmaz önce bunu bir anlayın dilerseniz. Kırk sene katlanmayi da insan bir şekilde başına geldiği zaman anlıyor bundan bahsediyorum. ben 40 sene katlanin demiyorum . İşte durum yil ekonomik kazanç herşey etkiliyor Deneyimlemediginiz konular hakkında rica ediyorum bu şekilde yorum yapmayınız.

Yorum yapmamız için şiddet görüp boşanmamız gerektiğini bilmiyordum.
Birde sürekli kazanç diyip durmuşsunuz zaten ekonomik özgürlüğünüz varmış. Sanırım siz mağdur olmayı seviyorsunuz. baksanıza halen kurban rolünden çıkamamışsınız.

Adamın ne ekonomik , ne psikolojik, ne fiziksel bir gram katkısı yok. Ne ev işini bolustunuz ne çocuk bakımını. Ne hayatta sana destek oluyor.
Resmen aç köpeğin birine bakıyorsun. Boşa gitsin, evden bir boğaz eksilir.
Daha neyi düşünüyorsun yani, sen de tuhafsin ha

Yorum yapmamız için şiddet görüp boşanmamız gerektiğini bilmiyordum.
Birde sürekli kazanç diyip durmuşsunuz zaten ekonomik özgürlüğünüz varmış. Sanırım siz mağdur olmayı seviyorsunuz. baksanıza halen kurban rolünden çıkamamışsınız.
Yorum yapmanız için önce insan olmanız ve vicdanlı olmanız için yeterli bence . Öncelikle boşandım bunu okumanız yazmanız varsa yukaridan görebilirsiniz. Ekonomik kazanç tabiikide önemli çocuk bakmak bu devirde nasıldır bilginiz olmadığınız için yine boş konusmussunuz.kurban rolü ne demektir ? Eğer kadınsanız bir kadın derdini anlatan bir kadına bu aşağılık yorumu nasıl yapar?? Kurban rolünde olmaktan memnun olan insan neden boşansin.

Yorum yapmanız için önce insan olmanız ve vicdanlı olmanız için yeterli bence . Öncelikle boşandım bunu okumanız yazmanız varsa yukaridan görebilirsiniz. Ekonomik kazanç tabiikide önemli çocuk bakmak bu devirde nasıldır bilginiz olmadığınız için yine boş konusmussunuz.kurban rolü ne demektir ? Eğer kadınsanız bir kadın derdini anlatan bir kadına bu aşağılık yorumu nasıl yapar?? Kurban rolünde olmaktan memnun olan insan neden boşansin.

Buradan anladığım kadarıyla çok agresif bir insanız.
Eleştiriye tahammülümüz yok.
Adamın elin de kum torbasına döndükten sonra boşanmışsınız.

Neyse ben yine de bana kullanmış olduğunuz hoş olmayan cümleleri size kullanmiyacam.

Kazanmaya aklin yetiyorda harcamaya mi yetmiyormus heh ! Okadar akli varsa o senin kadar kazansinda da gorelim hemen pilini pirtini toplayip o evden cikip ailenin yanina gidiyorsun , adamla tartismadan evde yikken cek git ki gene seni dovmeye kalkmasin ailenide bilgilendir .sonra bosa ve kendi oarani kendin ye ,en azindan dayak yemeden daha mutlu yasarsin.

Adamın cocuga ne faydası var ki üstelik cocukta travma olacak
Kesinlikle bosanin

Buradan anladığım kadarıyla çok agresif bir insanız.
Eleştiriye tahammülümüz yok.
Adamın elin de kum torbasına döndükten sonra boşanmışsınız.

Neyse ben yine de bana kullanmış olduğunuz hoş olmayan cümleleri size kullanmiyacam.
Siz neyi elestiriyorsunuz? Eleştiri karşi taraf ile dalga geçerek saygisizca zaten kurbansiniz ,hoşuna gidiyor kum torbasina donmussunuz demek midir? Diğer insanların yorumlarina bakarak tebrik etmeyi öğrenin.

Merhabalar , 32 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum aslen farklı bir şehirliyim üniversite eğitimim için geldim İstanbul’a ve iş vs derken 14 senedir İstanbul da yaşıyorum .ailem uzakta . Evlendim3,5 sene önce 1,5 yaşında oğlum var . Eşimin hareketleri ile ilgili problemlerim var . Her kavgada bir şiddet itip kakma ,kafama vurma , sarsma gibi eylemleri var , asla şiddet uyguluyorum demiyor beni yontmak İçin kafama girsin diye vurduğunu belirtiyor , doğumdan sonra hersey daha da kötü oldu , ailemden özelikle annemden nefret ediyor her Allah’ın günü anama ana avrat küfür ediyor . Çalıştığı Atolye serbest meslek kazancı benim kazancıma göre beşte biri bile denemez . Asla para yüzünden ezmedim hatta biz evlendiğimiz de eşimin işi yoktu ben düzelir vs dedikçe iyice suyu çıktı . Atölyesini kurmasına eşya almasına destek oldum , para her zaman harcadım esirgemeden . Düğün kredisini ben çektim ve takılarımın hepsini bozdurup ödedim . Evlenirken eve hiç eşya almadık , ne yeni yatak odası ne beyaz eşya , eşim annesiyle yaşıyordu ben de aynı tabak çanağı dahi kullandım . Ama noldu kimse madalya takmadı tabiiki , yumurta istediği gibi olmadığında tonca laf yedim . Ailesi sürekli geldi hamileyken dahi hepsine hizmet ettim , ama sürekli bana aileme saygı duymuyorsun dedi , senden çekniyorlar dedi çekinen insanlar gelip kalır mı ? Şimdi oğlumuz var 1,5 yaşında eşim çok daha kötü şekilde merhametsizce oğlumun gözünün önünde vuruyor bana , küfür ediyor , hakaret ediyor , tehdit ediyor . Çocuk anlamıyor ama korkuyor , çok üzülüyorum . Bana kendi kazandığım parayı bile onun hesabına yatırmam gerektiğini söylüyor , benim aklım ermezmiş para harcamaya . Benim için doğru olanı o biliyormuş . O kadar doldum ki örnekler bitmez ne yapmam lazım ? Kafana sen çıkartmışsın demeyin çünkü evlendiğimde bu kadar değildi , düğün ertesi gün aday 180 derece değişti , ne yapacağım ????
Boşanın mesela yahu böyle bir adamla ömür mü geçer

Düşmez kalkmaz bir Allah herkesin başına gelebilir bundan sonra bebisinle mutlu huzurlu günler yaşarsınız inşallah

Back