Eşim bana eziyet ediyor

Teşekkür ederim yorumunuz için zira boşandım . Anlaşmalı olsada iki kez gelmediği için uzun sürdü.son bir senedir boşanmaya çalışıyorum . Terapiyi ben kendim ve onun içinde düşündüm açıkçası ama bazı şeyler düzelmiyor maalesef.zaten sonuna kadar cabalayip sonuç almiyorsaniz kalmanın da anlamı olmuyor.dediginiz gibi ruh sağlığı en önemlisi

Üniversite mezunu, okumuş, çalışan, bir insansiniz. Nasıl bunlara musade ediyorsunuz, küçük cocugunuzun gözü önünde küfürler, şiddet. Yapmaniz gereken belli gunah bebeğinizede, sizede

Yorum yapmamız için şiddet görüp boşanmamız gerektiğini bilmiyordum.
Birde sürekli kazanç diyip durmuşsunuz zaten ekonomik özgürlüğünüz varmış. Sanırım siz mağdur olmayı seviyorsunuz. baksanıza halen kurban rolünden çıkamamışsınız.

Adamın ne ekonomik , ne psikolojik, ne fiziksel bir gram katkısı yok. Ne ev işini bolustunuz ne çocuk bakımını. Ne hayatta sana destek oluyor.
Resmen aç köpeğin birine bakıyorsun. Boşa gitsin, evden bir boğaz eksilir.
Daha neyi düşünüyorsun yani, sen de tuhafsin ha

Yorum yapmanız için önce insan olmanız ve vicdanlı olmanız için yeterli bence . Öncelikle boşandım bunu okumanız yazmanız varsa yukaridan görebilirsiniz. Ekonomik kazanç tabiikide önemli çocuk bakmak bu devirde nasıldır bilginiz olmadığınız için yine boş konusmussunuz.kurban rolü ne demektir ? Eğer kadınsanız bir kadın derdini anlatan bir kadına bu aşağılık yorumu nasıl yapar?? Kurban rolünde olmaktan memnun olan insan neden boşansin.

Buradan anladığım kadarıyla çok agresif bir insanız.
Eleştiriye tahammülümüz yok.
Adamın elin de kum torbasına döndükten sonra boşanmışsınız.

Neyse ben yine de bana kullanmış olduğunuz hoş olmayan cümleleri size kullanmiyacam.

Kazanmaya aklin yetiyorda harcamaya mi yetmiyormus heh ! Okadar akli varsa o senin kadar kazansinda da gorelim hemen pilini pirtini toplayip o evden cikip ailenin yanina gidiyorsun , adamla tartismadan evde yikken cek git ki gene seni dovmeye kalkmasin ailenide bilgilendir .sonra bosa ve kendi oarani kendin ye ,en azindan dayak yemeden daha mutlu yasarsin.

Adamın cocuga ne faydası var ki üstelik cocukta travma olacak
Kesinlikle bosanin

Siz neyi elestiriyorsunuz? Eleştiri karşi taraf ile dalga geçerek saygisizca zaten kurbansiniz ,hoşuna gidiyor kum torbasina donmussunuz demek midir? Diğer insanların yorumlarina bakarak tebrik etmeyi öğrenin.

Boşanın mesela yahu böyle bir adamla ömür mü geçer

Düşmez kalkmaz bir Allah herkesin başına gelebilir bundan sonra bebisinle mutlu huzurlu günler yaşarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…