Yok Zuzu artık bu noktadan sonra değil. Ne ben artık onla aynı çatıda korkmadan uyuyabilirim ne de çocuklara ilerde bir şey yapmayacağının garantisi yok. Bu zamana kadar alkolü bırakmalıydı. Ama o vazgeçmedi. Yine son 2-3 aydır her gün içiyor. Karı-koca dediğin birbirine destek olur. Benim için çok kritik bir hafta. Beraber gidelim diyeceğine çocuklardan birini de al. Ben ikisiyle kafayı yerim diyor. Benim çocuklarımı yük olarak görüyor. Ben onlara bakarım. Ona ihtiyacımız yok.İnanamiyorum şok içinde okudum. Bu sitede cok fazla kocaya sayip sovdum ama bu insan gorunumlu yaratigin seviyesi apayri. Ne nihal gibi duzgun destekleyici bir esi ne piril piril iki cocugu ASLA haketmiyor pis amip.
Nolur artik bosan kurtul su pislikten. Lutfen ama cocuklar cok duskun deme. 3 gun sonra akillari erince boyle vasifsiz bir sam babasi gibi bir baba figuru olmasa da olur.
Sizi tebrik ederim, asil ve güçlü bir duruşunuz var.Yok Zuzu artık bu noktadan sonra değil. Ne ben artık onla aynı çatıda korkmadan uyuyabilirim ne de çocuklara ilerde bir şey yapmayacağının garantisi yok. Bu zamana kadar alkolü bırakmalıydı. Ama o vazgeçmedi. Yine son 2-3 aydır her gün içiyor. Karı-koca dediğin birbirine destek olur. Benim için çok kritik bir hafta. Beraber gidelim diyeceğine çocuklardan birini de al. Ben ikisiyle kafayı yerim diyor. Benim çocuklarımı yük olarak görüyor. Ben onlara bakarım. Ona ihtiyacımız yok.
Annem bana para yollamıyor. Annemin umrunda olan işletmelerin iyi idare edilmesi değil. Yoksa üç çocuktan en çok ben mücadele ettim iyi yönetilmesi için.Geçmiş olsun nihal umarım
bir daha böyle bir olay yaşamazsın.
Otel ve fabrika babanızdan kalmaydi yani bilemiyorum ama annenin yerinde ben de olsam satışını istemezdim ha ama çocuğum kazancini alsın elbette eşit şekilde .
HAtirladigim kadarıyla iş yapan yer ikiside satış değilde kazançtan hakkını talep etsen annen belki uzlaşma sağlar hatta sen de fabrika yada otelde çalışırsın belki bunları talep et.
Nihalcim her şey zorlu yollardan sonra düzene girecek. Bu zamana kadar pek çok sınavdan geçtin, geçiyorsun yenileri de gelecek. Güçlü bir kadın ve güçlü bir annesin hepsini atlayacağına inanıyorum.Yok Zuzu artık bu noktadan sonra değil. Ne ben artık onla aynı çatıda korkmadan uyuyabilirim ne de çocuklara ilerde bir şey yapmayacağının garantisi yok. Bu zamana kadar alkolü bırakmalıydı. Ama o vazgeçmedi. Yine son 2-3 aydır her gün içiyor. Karı-koca dediğin birbirine destek olur. Benim için çok kritik bir hafta. Beraber gidelim diyeceğine çocuklardan birini de al. Ben ikisiyle kafayı yerim diyor. Benim çocuklarımı yük olarak görüyor. Ben onlara bakarım. Ona ihtiyacımız yok.
Yok hksu. Bu benim kırmızı çizgimdi. Onu geçti. Diğerleri başkaları için önemli sayılacak ama benim için tolere edilebilecek sorunlardı. Zaten boşanma lafını da etmemiştim. Bundan sonra aramızdaki ilişki sadece çocukların anne-babasıyız. Bizden artık karı-koca olmaz. Lafımı yiyecek olsam konu açmam. Gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım var.Sizi tebrik ederim, asil ve güçlü bir duruşunuz var.
Umarım forumdaki korkak , başkaları için yaşayan , mutsuzluğunu çocuklarını bahane ederek onları da yaşadıkları cehenneme ortak eden kadınlara ilham olur.
Umarım her şey gönlünüzce olur.Yok hksu. Bu benim kırmızı çizgimdi. Onu geçti. Diğerleri başkaları için önemli sayılacak ama benim için tolere edilebilecek sorunlardı. Zaten boşanma lafını da etmemiştim. Bundan sonra aramızdaki ilişki sadece çocukların anne-babasıyız. Bizden artık karı-koca olmaz. Lafımı yiyecek olsam konu açmam. Gerçekte de görüştüğüm arkadaşlarım var.
Para canım para, bizler hayatını her dakika hinlikle, hile hurdayla geçiren insanlar değiliz o yüzden bu tip şeyler akıl almaz geliyor ama sonra öyle şeyler duyuyorsunuz ki şeytan bile bu insanlar karşısında şapka çıkarır.Cok ürkütücü Mune, ayni zamanda da cok kirici. Yıllarca ayni yastiga baş koy ama esinin derdi gucu hile ile bir iliski surdurmek olsun (artik amaci her ne ise)
Yazdiklarini okurken kanim dondu acikcasi, cok seytani, cok.
Allah razı olsun hepinizdensizi hiç tanımadığı halde sizi seven ve dolayısıyla sizden asla bir çıkarı olmadan iyiliğinizi isteyen bir sürü kadın var. bu adam, sizin kapınıza gelecek çünkü size ihtiyacı var; size deli divane olduğundan değil. geri geldiğinde bütün yazılanları hatırlayın.
Yok o gün değil. Tanıştığımızın 2. Günü tartışmıştık. "Ben neden sabaha karşı whatsappta online olmuşum. Başkalarıyla mı yazışıyormuşum" Ben telefonunu o gün silmiştim. 1 hafta sonra bir numara aradı. Şarkı türkü çalıyor. "Ben sende takıldım. Nolur tekrar görüşelim" dedi. Ben o gün gitmeyecektim. Ama işte hayatta çokta sevilmeyince bunların sevgi olduğunu sandım.içinde evlatlarına küçücük bir sevgisi olan baba bebeleri arabadayken deli gibi sürüp çocuklarının canına kastetmez ben böyle birinin babalığına asla inanmam, kimse inandıramaz, onu yaptığı gün boşayacaktı.
Yok annem çokta annelik hisleri olan bir kadın değil. 3. Kız kardeşiz. En küçüğe karşı annelik hissi besliyor sadece. Mesela ablam konuşur. Annem ağzını büzer. "Çok konuşuyor. Hep şikayet ediyor" diye. Annem babam ölene kadar babamın uydusu olarak yaşadı. Herhangi bir konuda fikri alınmadı. Babamın istediği evde oturduk. Babamın istediği arabalara bindik. Babamın dışarda da bir hayatı vardı. Şiddet ben 6 yaşlarındayken de vardı. Hatırlıyorum hayal meyal. İhanet parayı bulduğu zamanlarda başladı. Ben lisedeydim o zaman. Annem hep "cefasını ben çektim, sefasını başkası süremez" dedi. Boşanmadı. Babam bir kaç kez boşanmaya niyet etti. Annem yalvardı.Bu adamı tam anlamıyla sırtınızdan atınca belki bakış açınız,ve annenizin tavrı değişebilir.