Eşim bana artik inanmıyor

Dimdikgucludurmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
44
5
28
Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim

böyle bir konu neden eşden gizlenir neden yalan söylenir anlayamadım ki. sizi seven yaşınızı önemsemez ama gerçeği bilmek ister yada burnununuz müdahele edilmiş olmasından daha çok neden ona bunu hiç söylemediğinizi düşünür. ben olsam bende acaba daha neleri gizliyor ne konuda yalan söylüyor diye düşünürdüm.🤔

Neden her şeyi baştan anlatmaz bu insanlar bilmem, gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkma gibi bir huyu var. Eşin boşanmak istiyorsa, al karşına konuş her şeyi (sakladığın başka şeyler de varsa, onları da) sebepleriyle birlikte anlat, yine de boşanacağım diyorsa, seni istemeyen bir insanın yanında da zorla durmazsın herhalde. Allah yardımcın olsun.

ben şeyi anlamadım
eşiniz bu zamana kadar nasıl hiç kimliğinizi görmedi
evlenirken,hastane işlemlerinde,banka işlerinde herşeyde yaş lazım
bunca zaman bunu saklamanın zorluğu dışında hiç görmemesi de enteresan

ya bende yalanı hiç sevmem sanırım eşiniz şunu diyor
bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen kimbilir başka ne yalanlar söyledi ve söyler diyor ondan bitirmek istiyor sanırım

ama bence çözebilirsiniz ,size aile terapisti şart

ben şeyi anlamadım
eşiniz bu zamana kadar nasıl hiç kimliğinizi görmedi
evlenirken,hastane işlemlerinde,banka işlerinde herşeyde yaş lazım
bunca zaman bunu saklamanın zorluğu dışında hiç görmemesi de enteresan

ya bende yalanı hiç sevmem sanırım eşiniz şunu diyor
bu kadar basit bir konuda yalan söyleyen kimbilir başka ne yalanlar söyledi ve söyler diyor ondan bitirmek istiyor sanırım

ama bence çözebilirsiniz ,size aile terapisti şart
Kimliği görmüş ama geç yazdırdık demiş ya, sonra kuzeniyle olan fotosunda anlamış😅

Lütfen kırılmayın ama adam haklı sanki tipiniz, yaşınız yalansa daha başka başka ne yalanlar çıkar diye düşünmüş olabilir :KK57:

Yaşınız zaten çok genç, 26 genç 23 de genç yani küçülüp ne yapacksınız yaşlı değilsiniz ki.. öte yandan bence adam haklı olabilir insan neden markete bile makyajla gider :KK17:Ben eşinize katılıyorum tipe takmışsınız bana da fazla geldi adam gibi bir doktora görünün diyorum. Eşinize tamam doktora görünücem bana şans ver diyin olmazsa da kabullenmek zorundasınız. Boşansanız bile mutlaka bir uzmana danışın derim.

E zaten adam sizden çok büyük. Neden yaşınıza ilgili yalan söylediniz ki?

Estetiklilerin inatla inkar etmesi de ayrı hikaye.
Benim bir kız arkadaşım ısrarla asla kasını almadigini ve doğal saçı oldugunu iddia ederdi. Yaz okuluna kalıp yurdu kapanınca iki ay beraber yaşadık, elinde cımbız devamlı kasını şekillendiriyordu, saçını da bir kere beraber boyadık😂 ama buna ragmen yine de benim yanımda bile 'ay yok,güneşte açılıyor benim saçım' demeye devam ederdi (zaten küçükken sarışın olan kumrallardandi ama boyuyordu neticede)
Ben adama hak verdim

Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Kimliği evlenirken dahi nasıl görmedi??? Yaş için aldatılmışlık duygusuna girerdim ama estetik büyütülcek bişi değil(tabi eşiniz burnunuza iltifat edipte, kendi burnunuzmuş gibi cvplar verdiyseniz ona çok bozulmuştur) aile ve çalışma konularında bende çok hassasım. Ana tema bence ailesine olan tutumunuz, ota boka çok söyleniosanız şikayetlerinizdir. Yan temalarda yaş ve estetik vs aldatılmışlık duygusudur.bu arada bende özgüven sorunlarınız oldunu düşünüyorum; düşünsenize eşinize söylemek yerine mahkemelerle uğraşmayı göze almışsınız😅 illa o yaş küçülcek yani😂 bi gerçekleri konuşayım yok😂

Son düzenleme:
Yaşın hakkında ünide yalan söylemişsin anlarım ama eşine neden söyledin o ne alaka. Anlatsaydın ya eşinle tanıştığında eşine; ben okulda dışlanmamak için yaptım diye ayrıca ünide yaş yüzünden dışlanıldığını hiç duymadım. Adam sanki ünide yaşını yalan söylemişsin arkadaşlarına diye seninle evlenmekten vaz mı geçiçekti çok çocukça. Burnun hakkında yalan söylemende çok saçma. Hani büyük meseleler olsa anlarım ama yalan söylemene değmemeyecek konular bunlar. Saçma sapan şeyler yüzünden eşinin güvenini kaybetmişsin ve haklı maalesef.

Sizi üzmek istemem ama bu sebeplerden eş boşanmaz. Max her kavgada laf sokulur, şakalar yapılır vs :p Ne yazık ki başka biri olduğunu düşundürüyor bu durum.
Ben olsam bu kadar basit şeyleri kafasına takmış bi insandan soğurdum bence boşanma sebebi olabilir. Saygı duyamazdım böyle birine

X