dava bitmesine biter ama sen emin misin?Evet ama doktor bakınca anlar mi gerçekten hiçbir şey yok ki suratimda? Annem sakın polis çağırma konu komşuya rezil olma diyor
Kesinlikle dava açacağım ama bu tokadı kanitlayamazsam bu dava bitmez gibi..
Arkadasım seni aile içi şiddetten dolayı oraya polisin götürmesi gerek.Polis olmadam adli rapor tutmazlar.Anlar diyorum doktor sen merak etme.Kızlar polis cagirmadan taksi ile hastaneye gitsem? O zaman da doktor hanı nerde tokat izi der mi? Sonuçta gece iki ve altımda araba da yok çok saskinim zaten
Bosanacagim zaten o kesin
hastanede polisler bu tip vakalar için her zaman mevcut,hastane poliside ifadesini alabilir yani kendi gitmek isterse.Arkadasım seni aile içi şiddetten dolayı oraya polisin götürmesi gerek.Polis olmadam adli rapor tutmazlar.Anlar diyorum doktor sen merak etme.
Her hastanede polis olduğunu sanmıyorum.Yani bu konuda fikrim yok açıkçası doğrudur.hastanede polisler bu tip vakalar için her zaman mevcut,hastane poliside ifadesini alabilir yani kendi gitmek isterse.
Her hastanede polis olduğunu sanmıyorum.Yani bu konuda fikrim yok açıkçası doğrudur.
Niye bu kadar fevri davranislar sergiliyorsunuz ikinizde. Hem evde anneniz varken salonda yatmak niye? annenize her seyi anlatmayin hem duymamis hem de gidip soylediniz mi? esinizin tokadini hic kimse destekleyemez cok kotu ve rencide edici bir durum. yas kac bu arada? ergenler gibi kavga etmissiniz.
Kızlar su an tokata yoğunlaştığım için öncesini uzun uzun anlatmadım tabi öncesinde bütün akşam kavga ettik ona hakaret ettim annemin onunde sustu yataga gitti
Ama tokat diyorum kızlar bu tartışma kavga üstü ve affedecegim bisey değil ki..
Kulağınızdan , burnunuzdan kan gelmesi gerekiyor o tokatla darp raporu almak için .
Kan gelince bile " basit bir müdahaleyle iyileştirilebilir"raporu veriyorlarmış.
( Netten baktım.)
Bilemiyorum.. Aramızda avukat arkadaşlar var aslında. Yazarlar belki. Yanlış yönlendirmek istemiyorum.
İkinizi de hatalı buldum. Tokat olayın boyutunu değiştirmiş sadece.
Annenize üzüldüm ayrıca. En azından anneniz varken ayrı uyumasaydınız. Ya da bulaşmasaydınız.
Boşanacağınıza emin misiniz gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?