eşim ayrılmaya karar verdi durduk yere :(

yaa bu boşanma kararları nedir böyle yaa anlayamıyorum ne kadar kolay oldu boşanmak ayrılmak çocuk oyuncağı sanki
en ufak bir tartışmada kavgada uzaklaşmada ayrılmak fikri nasıl oluyorda hemen akla geliveriyor
çok yazık yaa Allah yardımcınız olsun herkesede hayırlı evlilikler nasip etsin inşallah
umarım herşey düzelir

Söz veriyorum duamda olucaksın bugün yatmadan sanada dua edicem.

inanın iyi ki konu açmışım kendimi şuan çok daha güçlü ve iyi hissediyorum..Çok teşekkür ederim yalnızlığımı paylaştığınız için..Rabbim inşallah benim için dua eden olursa ona da kalbinden geçen isteği herşeyi bol bol versin..Allah zor durumda çaresizce bekleyen herkese sabır versin yardım etsin..

1 yıl ayrı kalmanız( mecburi olarak) evliliği tekrar sorgulamasına neden olmuş sanki.
Uzaktan bir iliski yürütmek kolay ancak evlilik zordur. Yapılabilir ancak her çift başarabilecek diye kesin bir yargıya varamayız.

Madem öyle bir niyeti varsa. Oncellikle evliliğine bir şans vermeli, hangi konularda sorun yaşadığını belirtmeli, sizde isteklerinizi belirtmelisiniz. Ben inanıyorum ki atlatacaksiniz.

Ancak ben ailesine takıldım, zaten evlilik onun yapısına ters gibi bir şey söylemişler. Su oğullarını şehzade olarak gormeyip farklı bir yonde kanalize etmeleri sizin için iyi olacaktır.

Allah yardım etsın sana canım..cok uzuldum gercekten..ortada bırseyler yokken sevdıgın kısının sana ılgısız kalıp ayrılmak ıstemesı hele coook yıkıcı..gercekten cok uzldum...Allah yardım etsın ..

inşallah düzelir..çok teşekkürler..

artık döndüğünde konuşacağız dediğiniz gibi beklentileri nedir ya da neyi bulamadı evliliğimizde bende merak ediyorum..dediğiniz doğru evde tek söz sahibi babasından önce eşimdir şehzade ne demek krallık var evlerinde ancak bu durum uzakta olduğumuz için beni çok etkilemedi hem eskiden eşim özellikle bi misafir geldiğinde bana çok yardımcı olurdu..ailesinin yanında ise kral olmayı tercih eden bi erkek ama dedim ya uzaktalar ve yılda 1 kez görüşüyoruz ailesi ile diye bende bu durumu idare ettim hep..ama evliliğin onun yapısına ters olmasını söyleyen eşimin ailesi değil ,maalesef bizzat eşim..kendisinin aslında hiç evlenmemesi gerektiği inancında..

canım ben evlendiğimde eşim 28 bende 22 yasımdaydım 4 yıl oldu biz evleneli.eşim gezmeye eğlenceye düşkün biriydi.hatta evlilik en son istediği şeydi.hatta evlendiğine en çok k.p. im sevindi yazık adam bana ''bıkmıştım sabahlara kadar yolunu gözlemekten demişti.''biz sevgili olduk 4 5 ay sonra evlilik konusmaya basladık.8. ayımızdada evlendik.il 1 2 ay zorluk çekti ama bende sıkmadım hiç.şimdi diyor ki iyiki evlenmişim bıkmıştım hergun aynı yerlerden aynı eğlenceden.şimdi bazen arkadaşlar ile çıkıyoruz kafası kaldırmıyor.daha sakin ortamlar seçiyoruz.yalnızlık zormuş geceleri ben yanına yatmadan uyumuyor bile.demek istediğim.eşine sorumluluk ağır gelmiş olabilir belki alışamamıştır da ama nereye kadar yani 30 yasında diyorsun insan isyemezmi hergün evinde karsılayanı olsun yatağında sarılıp uyuyacağı eşi olsun çocuğu olsun falan hani şimdi ayrılsanız ki inşallah olmaz öyle birşey sonra ne olacak seni seeviyormuş bak ne güzel özlemeyecekmi? yaşı ilerledikçe tekrar yuva kurmak istemeyecek mi,* ömrünün sonuna kadar bekar ve çocuksuz mu yaslanacak? bence psikolojik birşey durumu bir evlilik danışmanından yardım alsanız askerliği bitip gelincede daha fazla ilgilenseniz birbirinizle? bence mesafeden evliliğinizi tam oturtamamışsınız tatlım.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah düzelir bu gece yatmadan önce senin içinde dua edeceğim.

hatta eşimin ailesinin ağzı var dili yok hep dua ederler yaşlı insanlar zaten..bende hep arayıp sorarım nasıllar diye sonuçta hem evlenirken hem evlendikten sonra hiç kaynanalık yapmadı eşimin annesi bana anne gibi davrandı bende hiç kırmadım onları..

evet doğru aramızda hep mesafeler vardı 3 yıllık evliyiz ama toplam 1 yıl beraber yaşadık ilk evlendiğimizde ben eş durumundan atanamadım aylarca sonra eşim askere gitti hep ayrı kaldık..eşim de zaten düzeni bozmanın evliliği yıkmanın yanlış olduğunun farkında zaten dedi ki ayrılırsak ben çok pişman olacağım..hem bunu söylüyor hem ayrılmak istiyor o yüzden anlam veremiyorum şaka gibi..eşimin karakterinde de bir bireysellik var ne yaparsam yapayım tam olarak biz olamamışız demek ki..inşallah döndüğünde zamanla bunları aşarız dediğiniz gibi ama tabi ayrılık kararını kesinleştirmiş olarak dönmezse..

Ben duzelecegine inanıyorum.
Simdi ona bazı seyler uzaktan Cook farkliymis gibi geliyordur gözüne. Benim müstakbel kaynimla, eltin yasamislardi aynı sıkıntıyı hemde 6 aylık bir süreçte. Askerden dondü ben yapamıyorum bosanicagim diye. Düzeldiler 2 sene gecti dünde bebekleri bile oldu.( eskisinden iyiler) ama ektim resmen savaştı :)

Allah yardımcınız olsun, kurması zor bozması kolay bir kurum evlilik :/( bende de fobi oldu )

yaaa gerçekten mi..inşallah benim eşimde atlatır bu durumu..peki eltiniz nasıl davrandı bu süreçte?

Benim tahminimce askerde erkeklerin hepsi garip bir psikoloji icerisinde oluyor orda sadece dusunuyorlar ve hayatlarina yeni bir sayfa cekip yasamak istedikleri seyleri yasamak ve herseyi degistirmek istiyorlar bu yuzdende sevgililer genelde ayriliyor.ama herkes diye birsey yok ve sizinki bir evlilik evlenmek cok kolay ama bosanmak hic oyle olmuyor.sen sakin ayrilmayalim yada ayrilalim muhabbetine girme bence.1 yil askerdeyken sik sik yanina gitmeliydin, eger yapmadiysan uzulmeni istemem yeterince uzgunsundur ama buyuk ihtimalle bir baskasi bounu yapiyor olabilir.nerdesin diye sordugun adam sana tepki veriyorsa emin ol birsey yapiyordur,tecrubeyle sabit.cok guclu olmalisin sen tabikide cok guzel basarilisin ama bunun onla alakasi yok mukemmel olsanda o degisiklik ve heyacan ariyorsa herseyi yapabilir erkekler cok basitler aslinda,cok gucsuzler.aile terapisi sart onun sana yol gostermesi cok daha dogru olur sonra esinlede gidin devaminda eger biteceksede boyle bitsin de.umut verip yari yolda birakmak bu kadar kolay olmamali.

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız,ilginiz için..maalesef hayat devam ediyor yarın iş var..ama hergün takip ediyor olacağım nasıl davranmam konusunda fikirleri olan ya da kendisi veya yakınının başından böyle bir durum geçen varsa fikirlerinizi paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim..Allah herkesin gönlündekini hayatında en hayırlı kılsın..

askerliği süresince sık sık ziyaretine gittim hatta 2 haftada bir eşim mutlaka 1 gün de olsa eve gelirdi..herşey yolunda gidiyordu ya da ben öyle sandım bilemiyorum dedim ya dönmesine 1 ay kaldı ve eşim şuan beni bir belirsizliğin içine attı..neye uğradığımı şaşırdım anlam veremiyorum ilgisiz tavırlarına ayda 1 olsa da gördüğüm eşim şuan kesin dönüşe kadar görüşmeyelim düşünelim diyor..ne düşüneceğimi bilsem yapıcam ama anlayamıyorum gerçekten..ama fikirleriniz içimi rahatlatıyor bir yol gösterene çok ihtiyacım var şuan gerçekten teşekkürler..

bence askerlikten dolayı olmuş olabilir. 1 yıl bir erkek için görmemek çok uzun bir süre. neden bu kadar başıboş bıraktınız ki eşinizi ? benimde nişanlım askerde şuan gelmesine 47 gün kaldı. her 2 ayda bir görüştük. ya ben gittim ya o geldi. hiç çok uzun ayrı kalmadık. bi de eşisiniz size daha çok bağlıyken 1 yıl görmemesi çok büyük boşluk. o boşlukta başka birini de bulmuş olma ihtimali var malesef.. inş. öyle değildir. bence askerden gelmesine daha varsa onu ziyaret edebilirsiniz. yüzyüze dokunarak konuşmak inanının telefonla konuşmaktan daha farklıdır.

öncelikle bir üst satırdaki cevabımı okuduysanız eğer ben eşimi başıboş bırakmadım her 2 haftada 1 kez mutlaka görüştük.. dua eden ve fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum dün eşim aradı ben ona normalde hep canım derim ismi ile hitap ettim ve pek konuşmadım sabahta ne aradım ne mesaj yazdım tabi bu bile ona yetmiş olacak ki az önce ağlayarak aradı ben çok kötüyüm diye sen bensiz yapabilirsin ama ben sensiz yapamayacağımı anladım diye sanırım güçlü görünmek ve heran gidebileceğini hissettirmek işe yarıyor..başka biri olsaydı benim ona karşı değişen ilgisiz tavrım bu kadar koymazdı ona hatta işine yarar bahane edip direk ayrılırdı diye düşünüyorum..bu erkekleri anlamak zor valla..bende artık o zaman eşime ya benimle olup benimle ilgilenmeyi bana sevgini göstermeyi seç ya da git hayatımdan dedim iyce kötü oldu..ve telefonu kapatırken bana SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM dedi :)))))))

sevindim senin adına canım
erkekler tuhaf yaratıklardır,ne zaman ne düşünüp ne yapacakları belli olmaz
ani tepkiler verme
herşeyi oluruna bırakki bence hiçbir sorun omayacak
hele bi askerden gelsin herşey düzelecek:)))

ilk yazınızı okuyarak yazmıştım. kusura bakmayın. sizin adınıza sevindim. allah ailenize huzur mutluluk versin.

sorunumla ilgilenen cevap yazan hatta dua eden arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum Allah herkesin yuvasındaki sevgiyi,sıcaklığı çoğaltsın eşi ile muhabbetini artırsın..inanın yuvanda huzur olmayınca eşinle azıcık dargın bile olsan hayatın hiç keyfi kalmıyor..inşallah ilerleyen zamanda daha da atlatacağımıza inanıyorum..

bak ne güzel düşünmeye başladın.sayfa başındaki yazdıkların,çok karamsarca idi biraz kendine geldin.hayatta ne yaşarsan yaşa asla karamsar olma.Hoşcakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…