- 2 Aralık 2011
- 1.709
- 722
- 123
- 35
- Konu Sahibi sweetdreamsss
-
Söz veriyorum duamda olucaksın bugün yatmadan sanada dua edicem.
öncelikle şunu belirteyim arkadaşlar biz 3 yıllık evliyiz ama eşim şuan askerliğinin son ayı içerisinde çok güzel bir şehirde kendi mesleğini yapıyor..3 yıllık evliyiz ama neredeyse 1 yıldır ayrıyız..eşimin ailesi ile bugüne kadar bir tek sorunum olmadı zaten uzaktalar ve beni çok severler benim ailem de onu..ama gel gör ki eşim bir anda herşeyden sıkıldığını aslında karakterinin evlenmek için uygun olmadığını ne olursa olsun beni sevdiğini bana değer verdiğini ancak ayrılsak daha iyi olacağını söyledi..ilk aklıma gelen başka biri var diye düşündüm ancak eşim ibadetlerini yapar,çok saygın bir mesleği ve çevresi var ayrıca hani böyle söylenmez ama bende çok güzelim,bakımlıyım iyi de bir meslek sahibiyim etrafımdaki herkes beni sever bi ortama girdiğimde hem dikkat çekici hem sevecen olduğum söylenir..neden diye sormaktan kendimi alamıyorum eskiden bana çiçekler alan,beni sevdiğini hep söyleyen ilgilenen adam gitti yok artık..ara sıra ufak tartışmalarımız oluyordu ama bunlar ayrılmak isteyecek kadar şiddetli hakaret dolu falan değil ben hep tartışırken bile kibarlığımı koruduğuma inanıyorum..geçen gün işten çıktığında bir kaç saat aramadı ve ben neredesin diye sordum ne yapıyosun nasılsın anlamında ama o kendini kontrol etmek istediğim için sorduğumu sanıp öfkelendi..anlayamadım tabi ben şaşırdım kaldım..bir kaç gün sonra zaten yanıma gelecekti geldiğinde ayrılık fikri ile gelmiş tabi ikimizde ağladık falan eve girince yapamayacağını anladı biraz ertelesek mi bunu dedi şimdi askerliği bitene kadar süre istedi bende peki bu süre sonunda ya ben seni istemezsem artık benim duygularım ne olacak dedim o da senin hakkın istemeyebilirsin hayırlısı dedi..şuan ayrılamıyo seni çok sevsem de sevgi yetmiyo biz seninle anlaşamıyoruz keske arkadas olsak sevgili olarak kalsaydık falan diyo..bende ona ben çok güçlüyüm sensiz yaşayabilirim sana muhtaç olduğum için değil seni sevdiğim için seninle birlikteyim kararın ne olursa saygı duyarım dedim..bu arada biz bi aile büyüğü tarafından tanıstırıldık 1 sene kadar uzaktan görüstük ayda 1 kez yüzyüze görüserek 2. senemizde nişanlandık 1 yıl da öyle bekledik ve evlendik.. eşim benden 1 yaş büyük neredeyse 30 yaşındayız eşim koç burcu ben yengeç burcuyum ama inanın duygusallığımı belli etmemeye onu sıkmamaya çalıştım hep,hem asla özgürlüğüne engel olmamaya çalıştım istedi maça gitti, istedi arkadaslarıyla görüstü..şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum nasıl davranmalıyım onu çok seviyorum ama sanırım sevgim onu boğdu görünürde hiçbişey yok zaten ayrıyız istesem bile onu nasıl kontrol edebilirim ki..çok ilgisiz davranıyor..lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?çok bunaldım kimseye de anlatamıyorum..kabul ettim zaten sonuçta tek taraflı olmaz evlilik istemiyorsa gider ama şuan çok yalnız hissediyorum ailem de uzakta..kimseye belli etmiyorum ama içim içimi yiyor..yardım edin lütfen
yaa bu boşanma kararları nedir böyle yaa anlayamıyorum ne kadar kolay oldu boşanmak ayrılmak çocuk oyuncağı sanki
en ufak bir tartışmada kavgada uzaklaşmada ayrılmak fikri nasıl oluyorda hemen akla geliveriyor
çok yazık yaa Allah yardımcınız olsun herkesede hayırlı evlilikler nasip etsin inşallah
umarım herşey düzelir
1 yıl ayrı kalmanız( mecburi olarak) evliliği tekrar sorgulamasına neden olmuş sanki.
Uzaktan bir iliski yürütmek kolay ancak evlilik zordur. Yapılabilir ancak her çift başarabilecek diye kesin bir yargıya varamayız.
Madem öyle bir niyeti varsa. Oncellikle evliliğine bir şans vermeli, hangi konularda sorun yaşadığını belirtmeli, sizde isteklerinizi belirtmelisiniz. Ben inanıyorum ki atlatacaksiniz.
Ancak ben ailesine takıldım, zaten evlilik onun yapısına ters gibi bir şey söylemişler. Su oğullarını şehzade olarak gormeyip farklı bir yonde kanalize etmeleri sizin için iyi olacaktır.
canım ben evlendiğimde eşim 28 bende 22 yasımdaydım 4 yıl oldu biz evleneli.eşim gezmeye eğlenceye düşkün biriydi.hatta evlilik en son istediği şeydi.hatta evlendiğine en çok k.p. im sevindi yazık adam bana ''bıkmıştım sabahlara kadar yolunu gözlemekten demişti.''biz sevgili olduk 4 5 ay sonra evlilik konusmaya basladık.8. ayımızdada evlendik.il 1 2 ay zorluk çekti ama bende sıkmadım hiç.şimdi diyor ki iyiki evlenmişim bıkmıştım hergun aynı yerlerden aynı eğlenceden.şimdi bazen arkadaşlar ile çıkıyoruz kafası kaldırmıyor.daha sakin ortamlar seçiyoruz.yalnızlık zormuş geceleri ben yanına yatmadan uyumuyor bile.demek istediğim.eşine sorumluluk ağır gelmiş olabilir belki alışamamıştır da ama nereye kadar yani 30 yasında diyorsun insan isyemezmi hergün evinde karsılayanı olsun yatağında sarılıp uyuyacağı eşi olsun çocuğu olsun falan hani şimdi ayrılsanız ki inşallah olmaz öyle birşey sonra ne olacak seni seeviyormuş bak ne güzel özlemeyecekmi? yaşı ilerledikçe tekrar yuva kurmak istemeyecek mi,* ömrünün sonuna kadar bekar ve çocuksuz mu yaslanacak? bence psikolojik birşey durumu bir evlilik danışmanından yardım alsanız askerliği bitip gelincede daha fazla ilgilenseniz birbirinizle? bence mesafeden evliliğinizi tam oturtamamışsınız tatlım.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah düzelir bu gece yatmadan önce senin içinde dua edeceğim.
Ben duzelecegine inanıyorum.
Simdi ona bazı seyler uzaktan Cook farkliymis gibi geliyordur gözüne. Benim müstakbel kaynimla, eltin yasamislardi aynı sıkıntıyı hemde 6 aylık bir süreçte. Askerden dondü ben yapamıyorum bosanicagim diye. Düzeldiler 2 sene gecti dünde bebekleri bile oldu.( eskisinden iyiler) ama ektim resmen savaştı :)
Allah yardımcınız olsun, kurması zor bozması kolay bir kurum evlilik :/( bende de fobi oldu )
Benim tahminimce askerde erkeklerin hepsi garip bir psikoloji icerisinde oluyor orda sadece dusunuyorlar ve hayatlarina yeni bir sayfa cekip yasamak istedikleri seyleri yasamak ve herseyi degistirmek istiyorlar bu yuzdende sevgililer genelde ayriliyor.ama herkes diye birsey yok ve sizinki bir evlilik evlenmek cok kolay ama bosanmak hic oyle olmuyor.sen sakin ayrilmayalim yada ayrilalim muhabbetine girme bence.1 yil askerdeyken sik sik yanina gitmeliydin, eger yapmadiysan uzulmeni istemem yeterince uzgunsundur ama buyuk ihtimalle bir baskasi bounu yapiyor olabilir.nerdesin diye sordugun adam sana tepki veriyorsa emin ol birsey yapiyordur,tecrubeyle sabit.cok guclu olmalisin sen tabikide cok guzel basarilisin ama bunun onla alakasi yok mukemmel olsanda o degisiklik ve heyacan ariyorsa herseyi yapabilir erkekler cok basitler aslinda,cok gucsuzler.aile terapisi sart onun sana yol gostermesi cok daha dogru olur sonra esinlede gidin devaminda eger biteceksede boyle bitsin de.umut verip yari yolda birakmak bu kadar kolay olmamali.
bence askerlikten dolayı olmuş olabilir. 1 yıl bir erkek için görmemek çok uzun bir süre. neden bu kadar başıboş bıraktınız ki eşinizi ? benimde nişanlım askerde şuan gelmesine 47 gün kaldı. her 2 ayda bir görüştük. ya ben gittim ya o geldi. hiç çok uzun ayrı kalmadık. bi de eşisiniz size daha çok bağlıyken 1 yıl görmemesi çok büyük boşluk. o boşlukta başka birini de bulmuş olma ihtimali var malesef.. inş. öyle değildir. bence askerden gelmesine daha varsa onu ziyaret edebilirsiniz. yüzyüze dokunarak konuşmak inanının telefonla konuşmaktan daha farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?