- Konu Sahibi sweetdreamsss
öncelikle şunu belirteyim arkadaşlar biz 3 yıllık evliyiz ama eşim şuan askerliğinin son ayı içerisinde çok güzel bir şehirde kendi mesleğini yapıyor..3 yıllık evliyiz ama neredeyse 1 yıldır ayrıyız..eşimin ailesi ile bugüne kadar bir tek sorunum olmadı zaten uzaktalar ve beni çok severler benim ailem de onu..ama gel gör ki eşim bir anda herşeyden sıkıldığını aslında karakterinin evlenmek için uygun olmadığını ne olursa olsun beni sevdiğini bana değer verdiğini ancak ayrılsak daha iyi olacağını söyledi..ilk aklıma gelen başka biri var diye düşündüm ancak eşim ibadetlerini yapar,çok saygın bir mesleği ve çevresi var ayrıca hani böyle söylenmez ama bende çok güzelim,bakımlıyım iyi de bir meslek sahibiyim etrafımdaki herkes beni sever bi ortama girdiğimde hem dikkat çekici hem sevecen olduğum söylenir..neden diye sormaktan kendimi alamıyorum eskiden bana çiçekler alan,beni sevdiğini hep söyleyen ilgilenen adam gitti yok artık..ara sıra ufak tartışmalarımız oluyordu ama bunlar ayrılmak isteyecek kadar şiddetli hakaret dolu falan değil ben hep tartışırken bile kibarlığımı koruduğuma inanıyorum..geçen gün işten çıktığında bir kaç saat aramadı ve ben neredesin diye sordum ne yapıyosun nasılsın anlamında ama o kendini kontrol etmek istediğim için sorduğumu sanıp öfkelendi..anlayamadım tabi ben şaşırdım kaldım..bir kaç gün sonra zaten yanıma gelecekti geldiğinde ayrılık fikri ile gelmiş tabi ikimizde ağladık falan eve girince yapamayacağını anladı biraz ertelesek mi bunu dedi şimdi askerliği bitene kadar süre istedi bende peki bu süre sonunda ya ben seni istemezsem artık benim duygularım ne olacak dedim o da senin hakkın istemeyebilirsin hayırlısı dedi..şuan ayrılamıyo seni çok sevsem de sevgi yetmiyo biz seninle anlaşamıyoruz keske arkadas olsak sevgili olarak kalsaydık falan diyo..bende ona ben çok güçlüyüm sensiz yaşayabilirim sana muhtaç olduğum için değil seni sevdiğim için seninle birlikteyim kararın ne olursa saygı duyarım dedim..bu arada biz bi aile büyüğü tarafından tanıstırıldık 1 sene kadar uzaktan görüstük ayda 1 kez yüzyüze görüserek 2. senemizde nişanlandık 1 yıl da öyle bekledik ve evlendik.. eşim benden 1 yaş büyük neredeyse 30 yaşındayız eşim koç burcu ben yengeç burcuyum ama inanın duygusallığımı belli etmemeye onu sıkmamaya çalıştım hep,hem asla özgürlüğüne engel olmamaya çalıştım istedi maça gitti, istedi arkadaslarıyla görüstü..şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum nasıl davranmalıyım onu çok seviyorum ama sanırım sevgim onu boğdu görünürde hiçbişey yok zaten ayrıyız istesem bile onu nasıl kontrol edebilirim ki..çok ilgisiz davranıyor..lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?çok bunaldım kimseye de anlatamıyorum..kabul ettim zaten sonuçta tek taraflı olmaz evlilik istemiyorsa gider ama şuan çok yalnız hissediyorum ailem de uzakta..kimseye belli etmiyorum ama içim içimi yiyor..yardım edin lütfen