• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Eşim aşı istemiyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElifxxxKiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
6
0
1
26
Merhaba arkadaşlar benim eşim Corona zamanı hiçbir aşıyı yaptırmadı
Şimdide bebeğimizin Hepatit B aşısı var
Hiç bir aşıyı yaptırmak istemiyor
Eşim bayan ben eşi olarak yazıyorum

Merhaba arkadaşlar benim eşim Corona zamanı hiçbir aşıyı yaptırmadı
Şimdide bebeğimizin Hepatit B aşısı var
Hiç bir aşıyı yaptırmak istemiyor
Eşim bayan ben eşi olarak yazıyorum
Yaptırmak istememesinde haklılık payı var corona da Aşı olanlar şuan pişmanlık duyuyor. Bebek aşıları hakkında da bir sürü olumsuz söylenen şey var.

Bebek aşıları sonradan çıkmadı ve tüm saşhın hastalıklar bitti nerdeyse. Yan etki başka bir şey. Eşinize söyleyin açsın tetanoz olan menenjit olan insanların videolarını izlesin. Kızamıktan beyninde hasar kalanlara baksın sonra karar versin :)

Yaptırmak istememesinde haklılık payı var corona da Aşı olanlar şuan pişmanlık duyuyor. Bebek aşıları hakkında da bir sürü olumsuz söylenen şey var.
Aptal Aptal dusunmeyi birakin.
Bebeginize asi yaptirmayacaksaniz herseyden uzak ve izole yasayin .
Baska cocuklarin hayatini tehlikeye atmayin

Bu aşı karşıtlığından da yıldım ya. Hangi bilgiyle bu kararı verebilir bir insan hiç anlamıyorum. Olursun tıp alanında öncü birisi hadi risklerini anlar yorum yaparsın. Onun bunun demesiyle karar verenlerin ya başına gelirse? Bunu hiç düşünmüyorlar. Burda da bir anne vardı çocuğu kızamıktı yanılmıyorsam yakalanmıştı ve bin pişmandı. Onu bulup okuyun önce. İlla da vurulmayacağım diyenler gerçekten dağın başına taşınıp orda kimseyi riske atmada. yaşasın.

Birde bu tarz konuların burda bu kadar rahatça konuşulması beni çok rahatsız ediyor. Birisi yazılandan aa oda yaptırmamış ve bir şey olmamış bende yaptırmayacağım dese bunun vebali hem kararı verenin hem de buraya pervasızca bunu yazanındır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back