• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim artik sabrimi siniyor

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
Kis gunu aniden surgun gibi bi tayin oldu esim ve cok kafaya takti cok icerledi basta kendi gelecekti ben evimizde oturup yaz tatiline kadar okulun kapanmasini bekleyecektim ama o kadar icerlediki cunku resmen gicikligina suruldu birileroyle ters dusup
Arti cevresi cok genisti birden gurbet ona gore cok zordu cok agladi dovundu anneside bu iyice dagilir isi guce gec gider sorun yasar isindende okur iyi kotu sende yaninda ol git yazi bekleme dedi
Mantikli geldi cunku esimin huyunu suyunu boliyordum en azindan aksam cocuklarini gorur evine gelir sicak bi yemek yer destek oluruz dedim 1 haftada tuttuk pek hos olnayan bi yerden bilmeden rast gele idare etcez dedik
Sansimiza ogretmen cok ilgili sicak kendini sevdiren bi ogretmen sinifta cok yakin davrandi kizim cok memnun cok mutlu oldu zaten eski yerdeki sinifi sevmiyirdu
Diger kizim ise 4 yasinda benimle evde
Simdi soruna geliyorum
Esimi teselli edip ustune varmadan hep yaninda oldugumu destegimi hissettirdim esim ise arabayla gidip geliyor bense kucuk kizimi baston arabaya oturtup buyuk kizimin cantasini sirtima takip yokus yukari baya bi tirmaniyorum 15 dk kadar dimdik tirmaniyirum arti hep yagisli burasi eve geldigimde kan ters icinde sirilsiklam oluyorum pazar cok uzak koy desen koye daha cok benzer sehirle alakasi yok ankara non gobeginden gelince banada zor okula vardigimda elim yuzum kipkirmizi oluyor bu sehirde kimsemizde yok hastane desen ta merkezde her neyse ben bunlara ragmen alisiriz yapariz sonucta birlikteyiz neler geldi gecti buda gececek alisacagiz derken esim aksam bir geliyo
Oturmsktan yoruldum diye geciyo kosesine hep bi dalgin hep bi mutsuz sanki bi ona zor arabayla gidip geliyor orada insan goruyor iki laf ediyor burda issiz yerde surekli arkami kolluyorum okul yolu bile bombos her yer insaat kapi calsa aklim cikiyor bilmedigin yer olunca insan kendini guvende hissetmiyor bisey olmaz belki ama korkuyor insan
Ama esime sorsan dunyasi basina yikilmis bezgin ruhsuz yuzumuze bakip iki cift lafi kelpetenle cekiyoruz sanki bi zorlanan o gibi
Artik simariklik boyutuna getirdi ben sikayet etmiyorum ekmegin nerdeyse ordasin buraya bunlari yazmamin sebebi bende zaman zaman zorlaniyorum ama bi ben degilimdir boyle tabiki..
Ben uzgun zor alisan bi tip diye ustune varmadim..zaten cok konuskan bi tip olmadi hic diye
Bunlari ona belirttim ve iyiki varsin tabiki varliginiz guc veriyor diyo ama hiccc oyle davranmiyo
Hayir patlamaktan korkuyorum zaten ankara yi cok ozluyorum ben de kizlarimda onunlayken hep bir arada aileyken daha iyiyiz diyorum her kosulunda yaninda kalmayada devam etmek istiyorum ama zorluyo yani
Kendimi yalniz hissediyorum konustugum tek insan esim dogal olarak biraz ilgi alaka bekliyorum bu duygulari oturup konustugumda canim bebisi haklisin yoruluyorum alisamadim burda nasil yillar gececek skntlyim deyip gecistiriyo
Ama ne hikmetse tv basindan ayrilmayan kosesinden kalkmayan varligi yoklugu belli olmayan bu adamcik gece yatma vakti gelince bi sevimlilikler sirinlikler basliyo amac malum
Bunu da belirttim sen boyle yapinca insan kendini kullanilmis hissediyo sirf bu amacla yaklasiyo gibi oluyor diyorum
Herseye bi cevabi var eger ihtiyactan olsa hergun her gece ihtiyacim yokya bi ise diyo sadece sevgisini gostermek yatinca aklina geliyomus kisaca
Sonuc olarak iyice sorgulamaya balsadim
Neden burdayim
Esim cok bencil degil mi
Niye bu kadar yalniz hissediyorum
Esime gore ise hersey normal sadece zor bi surecten geciyoruz arti olgunlastik yeni evli biriyke ayni olmuyor ki cocugumuz colugumuz hayat telasemiz var bence iliskimiz gayet her evlilikteki gibi normal diyo bilemiyorum
Haftasonlari geziyoruz her aksam 1 saat cocuklarla cok kaliteli olmasan vakit gecirir iki minciklar bogusur oynar
Keyf yapalim diye tv karsisona yer yapar cekirdek kola filan getirir
Ne biliyim icimi dokuyum dedim kafam cok karisik tek bildigim daha once onsuz ds kaldim herseye ragmen en rahat hissettigim yer onun yani sadece bunaldim biraz sanirim

adam mutsuz ve surat asıyor. tam olarak nasıl sınıyor sabrınızı anlamadım.
Adam mutsuz diye bende ona kendi sorunlarimi iletmeyip hep yaninda olup destek oldum ama bu bizim sucumuzda degil bende memnun degilim artik 3 ay oldu daha 30 sene bu sehirdeyiz ne kadar daha bu mutsuzlugu eve yansitayacak onun kadar banada zor onu demek istedim doguya bi yere tayinide cikabilirdi yani cok mizikladi artik yetmez mi kucuk kalpleriyle donem ortasi okulu degisen kizlarim bile alismaya calisiyo ondan iyiler ben desen ic camasirima kadar islanarak okula gidip geliyoruz yasadigim yerde allahin patatesini soganini almak icin bile tepe tirmaniyorum resmen mahrumiyet bilgesi ben ina bunlari surekli dert yanmazkeb onun bu kadar kaprisli olmasi gerdi artik

Adam mutsuz diye bende ona kendi sorunlarimi iletmeyip hep yaninda olup destek oldum ama bu bizim sucumuzda degil bende memnun degilim artik 3 ay oldu daha 30 sene bu sehirdeyiz ne kadar daha bu mutsuzlugu eve yansitayacak onun kadar banada zor onu demek istedim doguya bi yere tayinide cikabilirdi yani cok mizikladi artik yetmez mi kucuk kalpleriyle donem ortasi okulu degisen kizlarim bile alismaya calisiyo ondan iyiler ben desen ic camasirima kadar islanarak okula gidip geliyoruz yasadigim yerde allahin patatesini soganini almak icin bile tepe tirmaniyorum resmen mahrumiyet bilgesi ben ina bunlari surekli dert yanmazkeb onun bu kadar kaprisli olmasi gerdi artik

bu konuyu açık açık konuştunuz mu? yani tamam sıkıntılı bi durum da siz 3 ayda alışırsınız o 6 ayda. belli olmaz ki.

bu konuyu açık açık konuştunuz mu? yani tamam sıkıntılı bi durum da siz 3 ayda alışırsınız o 6 ayda. belli olmaz ki.
Konustum cok ilgisiz alakasiz kendi kosesinde dinyadan bi haber artik kendine gel dedim
Tamam diyo yorgunum diyo ya ben acikcasi yanindayiz diye mutlu olsun baglarimiz guclensin birbirimize tutunalim diye bekledim o boyle ha var ha yok gibi davraninca ben niye burdayim adamin umrunda sanki gibi hissediyorum

Konustum cok ilgisiz alakasiz kendi kosesinde dinyadan bi haber artik kendine gel dedim
Tamam diyo yorgunum diyo ya ben acikcasi yanindayiz diye mutlu olsun baglarimiz guclensin birbirimize tutunalim diye bekledim o boyle ha var ha yok gibi davraninca ben niye burdayim adamin umrunda sanki gibi hissediyorum

bilemedim o zaman. allah kolaylık versin.

İyi de sizin eşiniz hep böyleydi. Bana eski olaylardan sonra çok da anormal gelmedi hali davranışı.
Ayrıca Gebze’nin neresine gittiniz ki köy gibi? Burda insanlar o kadar tavsiye verdiler size. Neden dinlemediniz?

Valla konularınızın birçoğu eşinizin ilgisizliğiyle alakalı.hiç çift terapisti filan düşündünüz mü.genel anlamda o ilgisiz sen mutsuz hep konularını öyle hatırlıyorum.

Esiniz hakli bence. Allah yardimcisi olsun ama oyle biri vardi bizim okuldan bi hoca ornek vermisti. Adami surgun ettikleri yer daha guzelmis ama illa ki surgun edilmek kanina dokundugu icin mahkeme mahkeme eski yerine gonderilmek icin ugrasmis. Hani bu baska birsey. Zoruna gidiyordur. Profesyonel psikolojik destek almasini tavsiye edebilirsiniz.

Haklısınız artık alışması gerekiyordu eşinizin.
Tamam üzülmüştür,yıpratıcı olmuştur onun icinde ama sizde az yıpranmıyorsunuz ki.
Ve ona yansıtmıyorsunuz,başının etini yiyip dırdır etmiyorsunuz,eşinizin artık durumu kabullenmesi gerekiyor.

Baslıga istinaden yazıyorum
Valla benım de sabrımı çok sınıyor. Su kadınlar gününde erkek gebertmek ıstemıyorum hödük!
Alısır zamanla esınız

Yaniliyorsam duzeltin ama bu tayinin olacagindan geçen sene bahsettiğiniz paylaşımlar olmuştu.Esinizin babanızin evinde oturmayı sorun görmediği ama babanıza 10 TL lik sarz aletini bile vermekten imtina ettiği konulardaydi sanki. Görev gereği Ankara kadar büyük bir yer olmasa da en azından kurda kuşa yem olmayacaginiz (öğretmen ve askerler tam da böyle yerler de görev yapiyor males) bir yere tayin goren esiniz yeni işine er ya da geç alışır diye düşünüyorum.Ama sizin oraya alışacaginizi ben pek sanmiyorum

Cikip gelerek yanlis yapmissiniz
Bekar adam her yerde yasar her yerde ev bulurdu
Ama ailenin oturacagi evi bulmak zordur,bolgeyi tanimak lazim, ben sizin yerinizde olsam geri donerim. Cocugunuzu okula gotururken binbir zorluk cekiyorsunuz,pasam arabasina kurulup ise gidiyor. Ustune de surat cekiyorsunuz. Asla katlanmam yerinizde olsam alir cocuklari giderim

Şimdi konularınıza baktım.Yanlış mı hatırlıyorum diye.Doğru hatırlıyormuşum.

Gebze için sormuştunuz.Yapmayın Gebze birçok doğu ilinden daha büyük.Gidip neresinde tuttunuz evi?

Ben de öneride bulunmuştum Bayramoğlu ada tarafına bakın diye.

Niye önerileri dikkate almadınız hiç bilmediğiniz yerde kafanıza göre ev tuttunuz?

Onerileri dikkate alma sansim olmadi cunku kayinbaldemin yillardir gorusmedigi kardesi varmis burada ve hic yoktan iyidir bi tanidik olmasi dediler onlara ulastik ve herkese kendi alistigi yer makul geliyo soyle iyi boyle guzel dediler esimin is yerine cok yakin burasi ve ciddi ulasim sorunu var burda dediler burdan rahat olur biz yillardir burdayiz memnunuz dediler ve 4 gun icinde tutuldu ev
Burdan tavsiyede bulunulan yerleri sokak sokak gezemedim esimin isine yakin ve en yakin yerde bura diye yanlariba yandan aradilar ve cayirova dan tuttuk pek bastirma sansimiz olmadi

Valla konularınızın birçoğu eşinizin ilgisizliğiyle alakalı.hiç çift terapisti filan düşündünüz mü.genel anlamda o ilgisiz sen mutsuz hep konularını öyle hatırlıyorum.
Biz ayrilmayi da denedik cift terapisinide denedik ama esimin ki karakteristik bi durum cok agirkanli cok konusmayan bi adam evet hep boyleydo hep sikayetciydim malum insanlar hep baskabaska seylerden dolayi sikayetci oda boyle dedim bazen kabullenebilip devam ederken bazende cok dolunca konu aciyorum bo sekilde devam ediyor cunku kizlarim babaya duskun babada onlara..e bu ilgisizlik buyuk sorun olsada daha 28 yasindayim ayrilsam hayatima bir gun biri girse onunda daha farkli bi huyu olacak yani esimden cok bunalinca sikayetci olsamda yine en cok onun yaninda rahat hissediyorum

Yaniliyorsam duzeltin ama bu tayinin olacagindan geçen sene bahsettiğiniz paylaşımlar olmuştu.Esinizin babanızin evinde oturmayı sorun görmediği ama babanıza 10 TL lik sarz aletini bile vermekten imtina ettiği konulardaydi sanki. Görev gereği Ankara kadar büyük bir yer olmasa da en azından kurda kuşa yem olmayacaginiz (öğretmen ve askerler tam da böyle yerler de görev yapiyor males) bir yere tayin goren esiniz yeni işine er ya da geç alışır diye düşünüyorum.Ama sizin oraya alışacaginizi ben pek sanmiyorum
Valla ben esimden daha cabuk alistim evet vok zorlaniyorum ama beni sartlar degil onu surekli teselli etmek zorunda kalmak yoruyor birbirimize destek olabilsek gerisini dert etmem ben sonucta biz bi aileyiz o nerde biz orda normalide bu zaten

Ben yıllarca eşimin memleketinde yaşadım. Arkadaşları arkadaşlarım oldu, ailesi ailem. 1 yıl benim memleketimde görevliydi suratından düşen bin parça. Bir yılı burnumdan getirdi.

Back