• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

annem sen çalışsanda bu saatten sonra senin çocuğuna bakamam diyor yaşım var hastayım diyor ayrı evede çıkamam oğlum küçük offf derdi veren Allahım dermanınıda ver ...

o zaman nafakanızı alacaksınız zaten kanun bu hakkı size tanıyor evlendikten sonra yapılan mallarında %50 si sizin.malların hepsini kaçıramıcağına göre onu geçin zaten maaşı var size nafaka vermek zorunda

bu bir bahane olamaz ya offf .benim kayınvalidem beli tutmuyor üstelik yatalak hasta olan bir annesi olduğu halde hem evin içinde 2 kaynım var ve bir kaynımında kızı var üstelik düşün üst katında görümcem oturuyor ve onunda 1 yaşında cocuğu var ,onların hepsine koşturuyor.
üstelik rahimden ameliyat olması lazım sürekli kanaması oluyor.yatalak annesi kendisi gidince ne yapacak diğer evdeki torun ne yapar diye kımıldayamıyor düşün içsel gelen şeyler bunlar.
benim kendi annemde şeker var yani uykusuz kaldığında halsiz olabliyor ve sabahın 7 sinde ablam çocuğu bırakıyor annem onla evcilik oynuyor .
bence bunlar tamamen bahanee
neyse ben sana dua edicem öyle bir yalnızsın ki rabbim sana güzel bir sabır versin diyorum arkadaşım.ne çekilmez çilen varmış dememek için rabbim sana kolaylık versin diyorum.
off off.sen öyle bir anne ol ki o cocuğuna öte git dedirtme tamam mı ?
kimseyi söz sahibi etme.onu kimselere ezdirme tatlım.

inş.. cnm ailemin dediğine göre boşanırsam üç beş sene sonra çok pişman olurmuşum bu yüzden bana taraf çıkmamaları... tabi dost düşman ne der davasıda var sıra bize gelene kadar.....dualarını bekliyorum her daim Allah razı olsun alaka ve ilginizden ..

bır zamanlar bende burda bır derdımı paylasayım derdıme derman bulayım demıstım konuyu acıcagıma bın pısman olmustum resmen o sıralar ruh halım zaten kotuydu o yorumlardan sonra dahada kotu olmustum cozumu konuyu kokten kapayım sıldırmekte bulmustum.ben konuyu acan arkadası anlıyorum suan cok kotu durumda cok uzgun ve bızlerden kendını toparlaması ıcın destek ıstıyor.allah yardımcısı olsun...bırazcık yapıcı olalım empatı kurarsak daha ıyı anlarız arkadasımızın ne durumda oldugunu

arkadasım haklısın ya ınsan derdını yazıp yazacagına bın pısman oluyor bence bunu yazanlar bayan bıle degıldır kı sonucta kadın haksız degıl bu konuda ya ZİNA bu hıc bır sekılde hatalı ınsandan baskası suclanamaz ALLAH sana hanımını helal kılıyor sen aynı seyı haramda arıyorsun asla ve asla bunun haklı bır tarafı olmaz olamaz asla .

o zaman nafakanızı alacaksınız zaten kanun bu hakkı size tanıyor evlendikten sonra yapılan mallarında %50 si sizin.malların hepsini kaçıramıcağına göre onu geçin zaten maaşı var size nafaka vermek zorunda

nafakayıda malları da vermemk için bin bir türlü fırıldak çevirir böyleleri boşanınca düşman kesilir..

ohoo babamı görsen kuzu oda olur geçer der ekmeğini ye der yaşamana bak herkes neleri çekiyor bunları düşün der falan filan annemde de aynı kelam evli bir kardeşim var oda kalkmış bende yaparım nolucak diyor gel burdan yak şimdi sen söyle ben dinliyim kardeşşş oğluşumun psikoloji bozuk bir genç olarak büyümesini istemiyorum ama yana:26: yatmış bu geminin içinde oda var ve ben çaresizimmm

inş.. cnm ailemin dediğine göre boşanırsam üç beş sene sonra çok pişman olurmuşum bu yüzden bana taraf çıkmamaları... tabi dost düşman ne der davasıda var sıra bize gelene kadar.....dualarını bekliyorum her daim Allah razı olsun alaka ve ilginizden ..
anladım canım .ailenden fayda yok anlaşılan o ki evlemiş olman için evlendirmişler seni.
öyle bir çıkmazdasınki gerçekten çok dua etmek lazım .kocan inşallah düzelir hakettiğin evliliğe geri döner inşallah.bol bol dua et bakalım eşin için .ben de senin için edicem yatarken .:59:

evet arkadasım psıkolojıde bırsey var eger sen bunu affedersen esınde bır sure sonra tekrar yapsam affeder mı? dıye durtuler baslayacak ,ve bu cok buyuk bır cesaret gereken bır durum esın cok cesur bırıne benzıyor sızı kaybetmek ugruna boyle bır seyı yapmıssa eger yada sen cokk baglısın evıne yuvana kocana buna guvenmıstır yanı esının guvendıgı bırsey var bunu yaparken ona dayanmıs .ve sana tavsıyem eger onu affedecsen once burnunun uzerınde surundur yoksa onun gozunde degerın olmaz unutma kacan kovalanır mısalı ona ezıyet etmeden affedersen ılıskınız laçkalasır yanı psıkolojıde boyledır canım degerlı oldugunu hıssettır ama fazla sınırlı oldugunu gosterme sen degerlısın bunu unutma ...!aldatılmıslıgın verdıgı duyguyla hareket edersen yanlıs davranırsın .
bende böyle bir yol haritası çizdim zaten tam yol ilerii....:93:

gücü var yerinde ilaç saatlerce s... Yapmasını sağlamış sabaha kadar 6 kere olmuş dediğine göre yazarken ellerime uyuşma geldii felç olucam heraldee kadın rus genç ve her türlü hitap ediyo ayyy sanki zehirli dikenlerle içerlerimi yırttılar allahhhhhhhhhh:14:

canım kıyamam ben sana benıde aglatıcan sımdı yemınle gece pıskolojısı zaten cok kotu ya ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh s.ki kopsun böylelerinin

bir kadının başına gelebilecek en zor durum ama sorun sizde değil tabi ki.bence acele etmeyin iyice düşünüp bir karar verin.

arkadasım haklısın ya ınsan derdını yazıp yazacagına bın pısman oluyor bence bunu yazanlar bayan bıle degıldır kı sonucta kadın haksız degıl bu konuda ya ZİNA bu hıc bır sekılde hatalı ınsandan baskası suclanamaz ALLAH sana hanımını helal kılıyor sen aynı seyı haramda arıyorsun asla ve asla bunun haklı bır tarafı olmaz olamaz asla .

bunu aldatita kendini temize cikarmak isteyen erkekler soyler, aldatmis ama aldatmasinin sebebi karisiymis, yok eve gelince guler yuz yokmus, yemek yapmazmis, evi temizlemezmis falan filan ..
tabiki bunu yapacaklar, karsi tarafi suclayiup kendi yaptiklarini etrafin gozunde hakli cikarmak cabasi, ama akli olan buna inanmaz.
bu tamamen aldatan kisinin kendi sucu hatasidir, kisiligi gelimemmistir, aile meftumuna saygisi yoktur, kenide bile saygisi yoktur, bu yuzden hircinlsir ve esine salririrak ort bas eder....

gitmesini istememiştim ortakları ve iş arkadaşlarıyla iki günlük bir tatil neyse gittiler ama hep içim içimi kemiriyodu ve ben dua ettim Allahım beni aldattıysa bir delil bir nişane göster geldiğinde hareketleri bana karşı normaldi ben o uyuduktan sonra ceplerini karıştırdım sonra bir ilaç paketinin kopmuş bir parçasını buldum üzerini okudum sildenafil vega yazıyodu bende merak ettim nette araştırdım veeee korktuğum gibi çıktı bir tür cinsel gücü arttırıcı ilaç....her şeyi gösterdim söyledim sonuna kadar inkar yoluna gidiyooo tabii inanmıyorum inanmıycamda şimdi ciğerim köz köz yanıyo ben napıcam yaram henüz sıcak sonrasında napıcam ve ben yapılanı asla unutmammm ...:43:

Canım afedersin bu soruyu sormak istemezdim maazur gör ama sizinle olan cinsel birlikteliği için almış olmasın bu ilacı ?

arkadasım haklısın ya ınsan derdını yazıp yazacagına bın pısman oluyor bence bunu yazanlar bayan bıle degıldır kı sonucta kadın haksız degıl bu konuda ya zina bu hıc bır sekılde hatalı ınsandan baskası suclanamaz allah sana hanımını helal kılıyor sen aynı seyı haramda arıyorsun asla ve asla bunun haklı bır tarafı olmaz olamaz asla .

canım benım bende bayan yazamaz bunları dıye dusunmustum ozamanlar cok aglıyodum ınanırmısın yorumlardan sonra dahada aglıyodum

ailem pişman beni evlendirdiklerine ama onlar boşanınca daha çok üzülüceğime inanıyorlar destek olmuyorlar pek öyle olsa çoktan davayı açmıştım bu saatten sonra ailemi karşıma alıp üzmek istemiyorum arada kaldım feda ettim kendimi bir nevii işin en acı yanı beni aldatmaya devam edicek işte buna can nasıl dayansınnn o yüzden dilerim Rabbimden ona bu fırsatı bir dahi vermesin vermesin vermesinnn
canım aldatmaya devam edicek diye düşünüp durursan böyle hayat geçmez yapma bunu kendine yapamaz bidaha ama önce arkadaşın dediği gibi süründür önce hemen affetme olurmu
Allah razı olsun inş. dediğin gibi olur bi umut ağlamaktan gözlerim görmüyooo..
ya ağlama ağlıcak olan sen değilsin o adam tamammı yazık etme bak bebişinde etkilenir sonra bundan benimkiler öyle hiç dayanamazlar benim ağlamama bütün çocuklar öyle onun yanında üzülme ağlama tamam:20:
nafakayıda malları da vermemk için bin bir türlü fırıldak çevirir böyleleri boşanınca düşman kesilir..

al bendende okadar bizde çok kavgalar ettik zamanında boşanma noktasına gelince bile hemen nafaka vermem bakmam banane falan filan ama bunların hepsi bizi kaybetmenin verdiği hırçınlık bencillikten oluyo çünkü seviyo ve bizleri kaybedicenden korktuğu ve belki korkarda boşanmaz diye düşündükleri için konuşuyolar boşveer düşünme bunları tatlım önüne bak tamammı o çocuğu düşün

ya cevap vermedin eşin nerde şuan bu olay ne zaman oldu

canım kıyamam ben sana benıde aglatıcan sımdı yemınle gece pıskolojısı zaten cok kotu ya ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh s.ki kopsun böylelerinin

sağolasın karnıma ağrılar girdi sanki regli olucakmışım gibi oysa günler varrr..bedenim sinyal veriyooo ben böyle perişanken kendisi diğer odada uyuyo düşünün uyuyabiliyooo:53:

canım aldatmaya devam edicek diye düşünüp durursan böyle hayat geçmez yapma bunu kendine yapamaz bidaha ama önce arkadaşın dediği gibi süründür önce hemen affetme olurmu

ya ağlama ağlıcak olan sen değilsin o adam tamammı yazık etme bak bebişinde etkilenir sonra bundan benimkiler öyle hiç dayanamazlar benim ağlamama bütün çocuklar öyle onun yanında üzülme ağlama tamam:20:

al bendende okadar bizde çok kavgalar ettik zamanında boşanma noktasına gelince bile hemen nafaka vermem bakmam banane falan filan ama bunların hepsi bizi kaybetmenin verdiği hırçınlık bencillikten oluyo çünkü seviyo ve bizleri kaybedicenden korktuğu ve belki korkarda boşanmaz diye düşündükleri için konuşuyolar boşveer düşünme bunları tatlım önüne bak tamammı o çocuğu düşün

ya cevap vermedin eşin nerde şuan bu olay ne zaman oldu
olay yeni bir kaç günlük bişi kendisi evde uyuyooo...

off yaa çok kötü
Rabbim kimseye yaşatmasın canıma kıyarım heralde :(((
düşününce bile gözyaşlarımı tutamıyoruum ooff off :43::43:

sağolasın karnıma ağrılar girdi sanki regli olucakmışım gibi oysa günler varrr..bedenim sinyal veriyooo ben böyle perişanken kendisi diğer odada uyuyo düşünün uyuyabiliyooo:53:

ah canım benımkıde baska konularda benı aglatır aglatır uyur ben sabahlara kadar aglarım o hayatına hıcbısey yokmus gıbı davranır erkek mılletı ıste vıcdansızlar

olay yeni bir kaç günlük bişi kendisi evde uyuyooo...

ya bişey merak ettim canım afedersin ama sabaha kadar 6kere olmuş dediğine göre ne demek anlamadım bide utanmadan anlattımı bunları sana nasıl bi zihniyet bu yanlışmı anladım yoksa durum ne:47:

off yaa çok kötü
Rabbim kimseye yaşatmasın canıma kıyarım heralde :(((
düşününce bile gözyaşlarımı tutamıyoruum ooff off :43::43:

kıydı ki benim canıma bende can diye bir şey bırakmadı ki elimden hayallerimi inancımı yaşama gücümü bir bir aldı dizlerimi kırdı bu yürek şimdi hayata nasıl tutunsun kii...

Back