• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

şuan gidip kocamı uyandırp neden neden neden böylesiniz diye sormak istiyorum,

10 aylık evliyim şükür aldatılmadım-henüz :(- ama bunları duydukça güvenemiyorum hiç bi erkeğe :'(

ailesi kabul etse kızcağız belki toparlanıp zamala belki gerçekten güveneceği bir insanla evlenirdi.
o insanı terketmek yaraşır ayrıntılı okudum şimdi alem yapmışlar kızlarla gitmişler topluca.çevre faktörüde girmiş araya yani iş arkadaşları hiç değişmicek.
böyle adamlara inat boşanıp evlenmek gerekiyo ama bu kızcağız napıcak bana da bir üzüntü girdi ,yatınca düşünücem dua edicem zaten de off ağlama emi değmez o adama.kahvaltı falan da hazırlama zıkımın dibinii yesin.gitsin iş yerindekiler hazırlasın o da zıkımlansın .

işte çok güzel bir yere değindin iş arkadaşları benden daha çok vakit geçirdiği o insanlar ondaki bu zaafı fitillemeye yardımcı faktörler ama tam tersi olsaydı yapıcağıda varsa yapmazdı yada engellerlerdi hayır öğütlerle şimdi tek yardımcım ALLAH...

ağlamaa desem susmazsın biliyorum
takma desemde takacaksın
elimizden tek gelen dua etmek sanırım
rabbim kocana vicdan versin
sana sabır versin canım be:70:nim
bebeğini sana bağışlasın..o kuzucuk nasıl iyidir inş

KUZUCUM HERŞEYDEN HABERSİZ UMUT DOLU PARILDAYAN O İRİ GÖZLERİYLE ETRAFA NEŞE SAÇAN BİR TOPAÇ GÖRSENİZZ AH YAVRUM KADERİNDE BÖYLE BİR AİLEDE YAŞAMA:emir_bebek:K VARMIŞŞ

canım ben ınsanlarla empatı kuruyorum .ınsanın basına gelmedıkce anlamaz tabı elestırır sankı buna hakkı varmıs gıbı kımsenın hakkı yok sen ve bu arkadasında uzulmeye hakkı yok lutfen ıkınızde artık uzulmeyın ben boyle lafını bılmeyen ınsanların acıtıcı sozlerını kaideye bıle almıyorum ,insanın acısı kendıne fazla gelırken bırde ustune ızdırap artırıcı bu sozlerın sahıplerınin vicdanlarının sızlayıp sızlamadıgındanda süphe duyuyorum ,turkıyede bayan olmak baslı basına cok zor hele bırde ayaklarının ustunde durmuyrsan,aılelerın de bu durumları kabul etmemelerı bu yuzden ,ınsan kımseye umid etmeden kendıne guvenerek bu sorundan ALLAHIN ıznı ıle kurtulabılır tabı yargı surecınede tasıyabılır ama delillere ihtiyac vardır olayın ustunden zaman gectıgı zaman delıllerde zamn asımına ugruyacagı ıcın bırseyde talep edemez nafaka dısında ama ben bosanmasından yana degılım arkadasın sadece burnunu yerlerde surundursun kocasının yalnız etrafa yada aılesıne asla bırsey demesın bu arkadas o zaman sevgı ve guven eksıklıgı ısın ıcıne gırerkı bunların yerıde doldurulamaz bunu aranızda halletmeye bak canım.[/QUOT Bu arkadasa gene ıyı ınsanlar denk geldı 3 gun boyunca benı o yorumlarla cıldırtmıslardı dahada okadar kotu yorumlar gelmıstı kı anlatamam gercekten iyi insanların burda varoldugunu gormek cok guzel bısey ALLAH CÜMLEMİZDE RAZI OLSUN ALDATILAN ARKADASIMIZA YARDIMCI OLSUN İNSALLAH AY UYKUSUZLUKTAN SINIRDEN BASAGRISINDA IYICE SAPITTIM GOZLERIM KAPANIYO KACTIR DUZELTMEYE CALISTIM SU YAZIYI OLMADI ALLAH COK BUYUK CANIM ONA SIGIN

Son düzenleme:
aynen canım bizdede öyle bak ben bazen konu açılır tv'den falan sen aldatsan beni ne olur acaba affedermiyimki seni çok seviyorum acaba ozaman bundan dolayı belki bilmiyorum falan derim ama bide ben sorunca ben seni aldatırsam naparsın demeye kalmıyo susturuyo kes sesini bak diye bi sinirleniyo görmeniz lazım bazen gıcıklığıma bazı sanatçılara ay bu benimki çok yakışıklı ya falan değince çıldıryo çok tatlı oluyo ama ya ben onun bu halinden büyük zevk alıyorum:60:herkez mutlu olmayı hakediyo benim gibi off yine kızdım bak soruma cevap vermedi bu kız aaa:4::57:

benim eşimde lafını bile edince çıldırıyo ki normalde çok sakin bi insandır ama o bile kaplan kesiliyor böle bi şaka da dahi..

bende diyorum sen beni aldatırsan ben neden yapmayayım ki sana, yapacağımdan değil elbet ama ona o acıyı en hafif haliyle de olsa hissettirmek isterim....

canım ben ınsanlarla empatı kuruyorum .ınsanın basına gelmedıkce anlamaz tabı elestırır sankı buna hakkı varmıs gıbı kımsenın hakkı yok sen ve bu arkadasında uzulmeye hakkı yok lutfen ıkınızde artık uzulmeyın ben boyle lafını bılmeyen ınsanların acıtıcı sozlerını kaideye bıle almıyorum ,insanın acısı kendıne fazla gelırken bırde ustune ızdırap artırıcı bu sozlerın sahıplerınin vicdanlarının sızlayıp sızlamadıgındanda süphe duyuyorum ,turkıyede bayan olmak baslı basına cok zor hele bırde ayaklarının ustunde durmuyrsan,aılelerın de bu durumları kabul etmemelerı bu yuzden ,ınsan kımseye umid etmeden kendıne guvenerek bu sorundan ALLAHIN ıznı ıle kurtulabılır tabı yargı surecınede tasıyabılır ama delillere ihtiyac vardır olayın ustunden zaman gectıgı zaman delıllerde zamn asımına ugruyacagı ıcın bırseyde talep edemez nafaka dısında ama ben bosanmasından yana degılım arkadasın sadece burnunu yerlerde surundursun kocasının yalnız etrafa yada aılesıne asla bırsey demesın bu arkadas o zaman sevgı ve guven eksıklıgı ısın ıcıne gırerkı bunların yerıde doldurulamaz bunu aranızda halletmeye bak canım.[/QUOT Bu arkadasa gene ıyı ınsanlar denk geldı 3 gun boyunca benı o yorumlarla cıldırtmıslardı dahada okadar kotu yorumlar gelmıstı kı anlatamam gercekten iyi insanların burda varoldugunu gormek cok guzel bısey ALLAH CÜMLEMİZDE RAZI OLSUN ALDATILAN ARKADASIMIZA YARDIMCI OLSUN İNSALLAH
SAĞOL CNM UZUN UZUN YAZMIŞ OLAYA BİR BAŞŞKA PENCEREN BAKMIŞSIN BENİ DAHA İYİ ANLIYANLARDAN BİRİ OLARAK DUA EDEN DİLLERİNİZ DERT GÖRMESİN TEZ HAYIRLARA GARK OLASINIZ İNŞ..

yarın yemek yapmayı düşünmüyorum uzun sürede yapmıcam akşama doğru annemlere gidicem inşş.ama onların yanında acımı belli etmemye çalışmak çok zorr gizli gizli köşelerde ağlıyorum annem gelip buluyo kızıyoo bana üzüldüğü için olmalı ....:44:kilom normal benim 50 kiloyum bende vermek istiyordum ama bir kaç kilo çok değil nese artık ister istemez veririm yemeden içmeden kesildim zati altın kural disiplinli olmak ve kendine hep şunu telkin etmek bu gün bunu herhangi bir nedenle bozarsam bunun sonu gelmicek ve zayıf olmak ulaşılmıycak bir hayal olarak kalıcak yani düşünce gücü ve yavaş yemek çok çiğnemek inş.. yardımcı olmuşumdur..

ay canım benim ya görmemişim yazdığını kızdım ya geri aldım artık:70:
baksana ne diycem sabaha kadar pc başında oturmayı düşünmüyorsun heralde bak ben hapşırmaya başladım hastamı olucam ne burnumda akıyo masa peçete doldu yaw:2:
bak benim iki bebişim var biri 2yaşında biri 11 aylık ben genç bir anneyim 23 yaşındayım eşim 25 yaşında 3.5 yıllık bir evliliğim var sivimide verdiğime göre sende git yat senin yüzünden uyuyamıyorum bebişler uyuyalı kaç saat oldu benimki nerdeyse işe kalkıcak sabah 7de gidiyo ben daha burdayım olmuyor ama lütfen yat artık yarın güzel bir gün olucak senin için inşallah herşeyi unuuuuuuut ve yeni birgüne başla tamam yat artık bak burayı okuycam diye kapatamıyorum çok uykum var:84::84::9:

Son düzenleme:
ailesi kabul etse kızcağız belki toparlanıp zamala belki gerçekten güveneceği bir insanla evlenirdi.
O insanı terketmek yaraşır ayrıntılı okudum şimdi alem yapmışlar kızlarla gitmişler topluca.çevre faktörüde girmiş araya yani iş arkadaşları hiç değişmicek.
Böyle adamlara inat boşanıp evlenmek gerekiyo ama bu kızcağız napıcak bana da bir üzüntü girdi ,yatınca düşünücem dua edicem zaten de off ağlama emi değmez o adama.kahvaltı falan da hazırlama zıkımın dibinii yesin.gitsin iş yerindekiler hazırlasın o da zıkımlansın .

vermem zati akşam yemekde vermedim kalkmış benden çay istiyor bende olmaz dedim o kadar yüzlü ki her şey:53: Eskisi gibi olsun istiyo hemde ışık hızında ya bencilliğin bu kadarı pessssssssss

heyecandan bahsetmişsin öncelikle evlilik hayatında ilk günkü heyecanı uzun yıllar içinde yaşamayı istemek büyük bir hata bunun önüne geçmek çok zorr iki tarafın bunun için çok efor sarfetmesi gerek tek taraflı olucak şey değil heleki zorlu ve stresli hayat şartları içinde evet eksik olan şeyler var iki farklı düşünen ve yaşayan insanın bu müessesede buluşmuş olması anlatıcak çok şey var inan roman olurrr...ama benimde hatalarım olmuştur yok dersem yalan olur ama bu aldatılmamı haklı göstermez dimi dışarıda gözün varsa evlenmiycek biri çocuk biri kadın iki insana kıymıycaksın er kişi bunu yapar..

sana yorum yapan yapan arkadas suskun sultana sastım dogrsu evlılık kurumu bır elbıse degıl kı ınsan once bır denesın aynada soyle brı kendıne baksın begenırse alsın begenmezse yerıne koysun uzun soluklu flort edenler bıle evlendıkten sonra degısıyorkı ınsan bılemezkı evlendıkte sonra basına neler gelecek su ya da bu endenle bazı sebeplere dayatılarak evlenmeseydın denılemez ınsanlar bılseydı bu tur seylerı yada buna gore karar verseydıler kaderı ınkar etmıs olurlardı cun kı ınsanın evlecegı kısı olecegı zaman ve dogdugu zaman degısmez bılgısıne o arkadasın

canım ben ınsanlarla empatı kuruyorum .ınsanın basına gelmedıkce anlamaz tabı elestırır sankı buna hakkı varmıs gıbı kımsenın hakkı yok sen ve bu arkadasında uzulmeye hakkı yok lutfen ıkınızde artık uzulmeyın ben boyle lafını bılmeyen ınsanların acıtıcı sozlerını kaideye bıle almıyorum ,insanın acısı kendıne fazla gelırken bırde ustune ızdırap artırıcı bu sozlerın sahıplerınin vicdanlarının sızlayıp sızlamadıgındanda süphe duyuyorum
Bu arkadasa gene ıyı ınsanlar denk geldı 3 gun boyunca benı o yorumlarla cıldırtmıslardı dahada okadar kotu yorumlar gelmıstı kı anlatamam gercekten iyi insanların burda varoldugunu gormek cok guzel bısey ALLAH CÜMLEMİZDE RAZI OLSUN ALDATILAN ARKADASIMIZA YARDIMCI OLSUN İNSALLAH

ay canım benim ya görmemişim yazdığını kızdım ya geri aldım artık:70:
Baksana ne diycem sabaha kadar pc başında oturmayı düşünmüyorsun heralde bak ben hapşırmaya başladım hastamı olucam ne burnumda akıyo masa peçete doldu yaw:2:
Bak benim iki bebişim var biri 2yaşında biri 11 aylık ben genç bir anneyim 23 yaşındayım eşim 25 yaşında 3.5 yıllık bir evliliğim var sivimide verdiğime göre sende git yat senin yüzünden uyuyamıyorum bebişler uyuyalı kaç saat oldu benimki nerdeyse işe kalkıcak sabah 7de gidiyo ben daha burdayım olmuyor ama lütfen yat artık yarın güzel bir gün olucak senin için inşallah herşeyi unuuuuuuut ve yeni birgüne başla tamam yat artık bak burayı okuycam diye kapatamıyorum çok uykum var:84::84::9:
cnm ya niye uykusuz kaldın hemde hiç tanımadığın birinin sıkıntıları için çok merhametlisin allah içn ben sabah namzını kılar yatarım artık yoksa namzımı kılamam bi yatrsam kalkamam çünkü sana iyi geceler uyu sen bebişlerin erken kalkar uyutmazlar senii..

benim eşimde lafını bile edince çıldırıyo ki normalde çok sakin bi insandır ama o bile kaplan kesiliyor böle bi şaka da dahi..

bende diyorum sen beni aldatırsan ben neden yapmayayım ki sana, yapacağımdan değil elbet ama ona o acıyı en hafif haliyle de olsa hissettirmek isterim....
aynen bende öyle düşünüyorum ama ne biliyim yapamam gibi geliyo onun kadar kötü olamam yaaaaaaa aman allah korusun tahtaya vur:18:
sana yorum yapan yapan arkadas suskun sultana sastım dogrsu evlılık kurumu bır elbıse degıl kı ınsan once bır denesın aynada soyle brı kendıne baksın begenırse alsın begenmezse yerıne koysun uzun soluklu flort edenler bıle evlendıkten sonra degısıyorkı ınsan bılemezkı evlendıkte sonra basına neler gelecek su ya da bu endenle bazı sebeplere dayatılarak evlenmeseydın denılemez ınsanlar bılseydı bu tur seylerı yada buna gore karar verseydıler kaderı ınkar etmıs olurlardı cun kı ınsanın evlecegı kısı olecegı zaman ve dogdugu zaman degısmez bılgısıne o arkadasın
kız banamı dedin yorumu yapan diye üstüme alınıyımmı off:43: açıklarsan kim olduğunu:25:

çok haklısın melissa bu arada yattığı kadının:43: Adıda melisaymış oyyyyyyyy anamm

evet 3 buçuk yaşında bi oğlumuz var bana bi keresinde seni aldatsam asla anlayamazsın demişti bende Rabbime sığınırım o bana apaçık gösterir demiştim nitekimde öyle oldu daha burada açıklayamadığım başka delillerde var neyse anlarsınız şimdi perişan haldeyim..:14:

Canımm benim, acıların daha çok taze, sakin kafa ile en dogru kararı alırsın, eger affetmeyi seçersen eşini Allah a havale et elbette yapan cezasını bulacaktır... üzülme, sen dik dur, üzülmesi gerekn kişi o, En Güzel'e emanet ol kardeşim..

canımm benim, acıların daha çok taze, sakin kafa ile en dogru kararı alırsın, eger affetmeyi seçersen eşini allah a havale et elbette yapan cezasını bulacaktır... üzülme, sen dik dur, üzülmesi gerekn kişi o, en güzel'e emanet ol kardeşim..

allah razı olsun kardeşim affeder görünür unutmam dediğimi yaparım diyelim benim ürktüğüm şey bu olayın tekrarlaması anlattığına göre adamlar kızı yaşında kızlarla eşlerini aldatıyo ya bu adamlar baba:47:m yaşında bi ayağı çukurda torun sahibi olucak insanlar hala egolarını tatmin etme derdindeler hiç mi ahlak haya kalmadı bunlarda ya hiç düşünmezlermi ki hiç kimse dünyaya çivi çakmıyo ebedi hayata her geçen gün gidiş var hesap korkusuda mı yok ciğerlerini aldırmış olmalı bunlar yok benim aklım almıyo delircemm

aynen bende öyle düşünüyorum ama ne biliyim yapamam gibi geliyo onun kadar kötü olamam yaaaaaaa aman allah korusun tahtaya vur:18:

kız banamı dedin yorumu yapan diye üstüme alınıyımmı off:43: açıklarsan kim olduğunu:25:

yok canım ya sana neden dıyeyeım senın yorumların ıyı adnı verdım ya suskun sultan dıye bırı kıza neler demıs ya agzım acık okudum sastım kaldım .

Back