• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

anlatırken ki ağlayışını pişmanlığını bir görsen ama öncesinde ettiği yeminler artık ona ne inancım nede güvenim kalmadı hissiz oldum neymiş yuvası için yalan yere yemin etmiş beni ölünceye kadar :50::14:bırakamazmış ben onun gözünde annesi gibi kutsal ve değerliymişim daha neler neler çok ağladı çokk çocuk gibiydiii

yani bir nevi pişmanlık göstergesi bu davranışlar yapmış demekki ama pişman olmuş bence en doğru kararı sen verirsin ama o yavrucağa acıyorum tatlım benim ya haketmiyo böyle dünyada yaşamayı
benimde bebişlerim var onların mutlu olması için yaşıyoruz ama böyle erkekler yani babalar niye yaşarlar anlamıyorum yapıcaksın madem evlenmeya bu kadar mahlukatlık olmaz ne ya eşin seni mutlu edemiyomuydu niye gidip elin oru....pularında ne buluyosun tühh allah nasıl biliyosa öyle yapsın bişey demiyorum ya valla affedilemez bi durum ama o yavru mutlu olmayı hakediyo sen nasıl istiyorsan öyle yap canım benim arkandayız:41::41::40::1:

Son düzenleme:
Düşündüklerimi yazmışsın adaşım. :3:
Boşuna uzatma mevzuyu bence de, hiç olmamış gibi davran. Çocuklarına sarıl, eşine de saygı göster boşver gitsin unuttuklarını.
Ortalığı bulandırma boşuna.
Aldattı diye bağırıp çağırıp sonra kedi gibi sessiz sakin oturacaksın belli.
Boşuna şimdi kendine yazık etme.
Bir melisa çayı iç, arkana yaslan ve televizyon seyredip kafa dağıt. :31:
Bu olayları da aklının bir oyunu gibi düşün, boşver gitsin. :6:[/COLOR]
inanmıyorum size yaaa.eşiniz sizi aldttığındada böyle aman ortalığı bulandırmıyım BOŞUNA dersiniz.bi çay içip adamın koynuna girersiniz !!!!!!!!
anlatırken ki ağlayışını pişmanlığını bir görsen ama öncesinde ettiği yeminler artık ona ne inancım nede güvenim kalmadı hissiz oldum neymiş yuvası için yalan yere yemin etmiş beni ölünceye kadar :50::14:bırakamazmış ben onun gözünde annesi gibi kutsal ve değerliymişim daha neler neler çok ağladı çokk çocuk gibiydiii

sizin gibi ona değer vereni bulamaz biliyor çünkü.her gece baska adamla olan rusmu daha değerli olucak sizmi.tabiki siz.namusunuzla evladınızla o para kazansın yuvanıza diye gönderdiğiniz ellerde adam napıyorr.ağlasın bırakınn.annesi kadar kutsal olsaydınız size bunu yapamazdı.ve şimdi evliliğiniz sadece kağıt üzerinde kaldığı için kendini tatmin etmek için gidicek gene ruslara.kusura bakmayın çok sert konuştum belki ama eşinize çok kızdım.allah kimsenin başına vermesinn

yani bir nevi pişmanlık göstergesi bu davranışlar yapmış demekki ama pişman olmuş bence en doğru kararı sen verirsin ama o yavrucağa acıyorum tatlım benim ya haketmiyo böyle dünyada yaşamayı
benimde bebişlerim var onların mutlu olması için yaşıyoruz ama böyle erkekler yani babalar niye yaşarlar anlamıyorum yapıcaksın madem evlenmeya bu kadar mahlukatlık olmaz ne ya eşin seni mutlu edemiyomuydu niye gidip elin oru....puların ne buluyosun tühh allah nasıl biliyosa öyle yapsın bişey demiyorum ya valla affedilemez bi durum ama o yavru mutlu olmayı hakediyo sen nasıl istiyorsan öyle yap canım benim arkandayız:41::41::40::1:

Allah razı olsun herkesden dileğim çokça dua etmenizz öyle ihtiyacım var kiii...:74:

inanmıyorum size yaaa.eşiniz sizi aldttığındada böyle aman ortalığı bulandırmıyım BOŞUNA dersiniz.bi çay içip adamın koynuna girersiniz !!!!!!!!

sizin gibi ona değer vereni bulamaz biliyor çünkü.her gece baska adamla olan rusmu daha değerli olucak sizmi.tabiki siz.namusunuzla evladınızla o para kazansın yuvanıza diye gönderdiğiniz ellerde adam napıyorr.ağlasın bırakınn.annesi kadar kutsal olsaydınız size bunu yapamazdı.ve şimdi evliliğiniz sadece kağıt üzerinde kaldığı için kendini tatmin etmek için gidicek gene ruslara.kusura bakmayın çok sert konuştum belki ama eşinize çok kızdım.allah kimsenin başına vermesinn

evt öyle gene gidicek tekrar tekrar ....ne kadar acı dimi...:43:çaresizliğin en dibe vurduğu yerdeyim şükürler olsun ki Allah var gam yok...halim ''O'' na ayan şimdi...

kararım boşanmaktı ama ailem sıcak bakmıyor affedip zamana bırakmamdan yana erkeklerde olağan bir durum diye normal karşılıyo gibiler aslında kızgınlar ama bana yansıtmıyorlar boşanmam için daha büyük olayların cereyan etmesi gerekir düşüncesindeler iyi olan diğer yanlarını sayıp duruyorlar ama en az benim kadar üzüldüler benim kararım psikolojik savaş olucak ayrıntılara girmeyim ama artık evliliğimiz benim kafamda bitti ben kendimi boşanmış sayıyorum
ben senin ailene kızdım.hem nişanlandırıyorlar görücü usulu sonra da nişanlıyken gözün tutmadı dediğinde yok yok diyorlar.nasıl ailen var arkadaşım yani muhafazakar bir ailede yetiştim diyorsun ama davranışlar hiç öyle değil tamam belki görücü usulü olarak evlenmiş olabilirsin okeyde eşinin zina yapması ne kadar hafif olarak algılanıyor ki ailen tarafından.
lütfen kusura bakma ama annene kendinin yerinde olsa ne yapardı onu sor derim.
iyi yanlarından kime ne yaaaa !
allah korkusu olmayan adamdan ne bekliyorlar ki canım ?
zina yapmış bir insan bu!
rabbimin asla onay vermediği ve affedilmeyecek günahların başında gelen bir hata.
üstelik seninde o tatile gitmeni tavsiye ederdim .otelde bir odada sana ayırırlardı olur biterdi.
aileni ikna et boşan sen.
iş arkadaşlarıymış tatilmiş fasa fiso bunlar.sine ye çekersen çok aldatılırsın sen daha canım .yazık sana ve o cocuğa.o mutsuz bir ailede yetişmesin .

evt öyle gene gidicek tekrar tekrar ....ne kadar acı dimi...:43:çaresizliğin en dibe vurduğu yerdeyim şükürler olsun ki Allah var gam yok...halim ''O'' na ayan şimdi...

eğer aileniz boşanmanızı istemiyorsa eşinizi iknaya çalışın böyle bir ömür geçmez.hem boşanırsanız aileniz napar ki ne yani kabul etmeyeceklermi sizi :S sadece yavrunuzun ihtiyaclarını karşılasa yeter eminim kendiniz ayaklarınız üstünde durabilirsiniz

öyle yapıyorum zati yavruma sarılıp yatıyom o benim dünyam oldu şimdii sana katılıyorum zamanla daha sağlıklı düşünücem inş. ama bu düşünceler beni onu affetmek yanlışlığına düşürmesin inş...

karar senin olayın içinde boğulup yıpranmaman adına benim tavsiyelerim,konuştuklarınızı kafanda sürekli döndürürsen yıpranırsın ayrılmak yada devam etmek senin karar vereceğin şey en nihayetinde sen ne istersen o olucak.sadece her durumda önemli olan az zararla kurtulmak.

ben senin ailene kızdım.hem nişanlandırıyorlar görücü usulu sonra da nişanlıyken gözün tutmadı dediğinde yok yok diyorlar.nasıl ailen var arkadaşım yani muhafazakar bir ailede yetiştim diyorsun ama davranışlar hiç öyle değil tamam belki görücü usulü olarak evlenmiş olabilirsin okeyde eşinin zina yapması ne kadar hafif olarak algılanıyor ki ailen tarafından.
lütfen kusura bakma ama annene kendinin yerinde olsa ne yapardı onu sor derim.
iyi yanlarından kime ne yaaaa !
allah korkusu olmayan adamdan ne bekliyorlar ki canım ?
zina yapmış bir insan bu!
rabbimin asla onay vermediği ve affedilmeyecek günahların başında gelen bir hata.
üstelik seninde o tatile gitmeni tavsiye ederdim .otelde bir odada sana ayırırlardı olur biterdi.
aileni ikna et boşan sen.
iş arkadaşlarıymış tatilmiş fasa fiso bunlar.sine ye çekersen çok aldatılırsın sen daha canım .yazık sana ve o cocuğa.o mutsuz bir ailede yetişmesin .
ailem pişman beni evlendirdiklerine ama onlar boşanınca daha çok üzülüceğime inanıyorlar destek olmuyorlar pek öyle olsa çoktan davayı açmıştım bu saatten sonra ailemi karşıma alıp üzmek istemiyorum arada kaldım feda ettim kendimi bir nevii işin en acı yanı beni aldatmaya devam edicek işte buna can nasıl dayansınnn o yüzden dilerim Rabbimden ona bu fırsatı bir dahi vermesin vermesin vermesinnn

karar senin olayın içinde boğulup yıpranmaman adına benim tavsiyelerim,konuştuklarınızı kafanda sürekli döndürürsen yıpranırsın ayrılmak yada devam etmek senin karar vereceğin şey en nihayetinde sen ne istersen o olucak.sadece her durumda önemli olan az zararla kurtulmak.

valla her geçen gün kan kaybediyorum böyle böyle nolucak bilmez haldeyim ruhen çöktümmm meğer can bedenden çıkmayınca insan neler görüyomuşş

ailem pişman beni evlendirdiklerine ama onlar boşanınca daha çok üzülüceğime inanıyorlar destek olmuyorlar pek öyle olsa çoktan davayı açmıştım bu saatten sonra ailemi karşıma alıp üzmek istemiyorum arada kaldım feda ettim kendimi bir nevii işin en acı yanı beni aldatmaya devam edicek işte buna can nasıl dayansınnn o yüzden dilerim Rabbimden ona bu fırsatı bir dahi vermesin vermesin vermesinnn

merak etme canım eğer evliliğini devam ettireceksen yani boşanmıcaksan o böyle birşeyi asla yapamaz bidaha bak sana tavsiyem onu affetmiş gibi yap ama taviz verme tabiki,,bak görüceksin bundan sonra köpeğin olucak senin inan bana üzülme bidaha yapamaz seni madem kaybetmekten korkuyo hemde böyle bişeyden sonra pişman görürsün bundan sonra kozlar senin elinde gitme etme yapma dediğin herşeyi eşşek gibi yapacak tamam takma boşver üzülme:20::66::66:

eğer aileniz boşanmanızı istemiyorsa eşinizi iknaya çalışın böyle bir ömür geçmez.hem boşanırsanız aileniz napar ki ne yani kabul etmeyeceklermi sizi :S sadece yavrunuzun ihtiyaclarını karşılasa yeter eminim kendiniz ayaklarınız üstünde durabilirsiniz

annem sen çalışsanda bu saatten sonra senin çocuğuna bakamam diyor yaşım var hastayım diyor ayrı evede çıkamam oğlum küçük offf derdi veren Allahım dermanınıda ver ...

merak etme canım eğer evliliğini devam ettireceksen yani boşanmıcaksan o böyle birşeyi asla yapamaz bidaha bak sana tavsiyem onu affetmiş gibi yap ama taviz verme tabiki,,bak görüceksin bundan sonra köpeğin olucak senin inan bana üzülme bidaha yapamaz seni madem kaybetmekten korkuyo hemde böyle bişeyden sonra pişman görürsün bundan sonra kozlar senin elinde gitme etme yapma dediğin herşeyi eşşek gibi yapacak tamam takma boşver üzülme:20::66::66:

Allah razı olsun inş. dediğin gibi olur bi umut ağlamaktan gözlerim görmüyooo..

bence yanlış düşünüyorsun ailen için kendini ve cocuğunu feda edemezsin.
madem pişmanlar yaptıkları hatanın birazda farkında olmalı ailen.
nasıl oluyor sa daha çok üzülürsün diye boşanmanı istemiyorlar.
çok üzülüyorum ondanda böyle yazıyorum kusura bakma tekrardan
ama sen bu adamı bir ömür çekiceksin oh ne güzel ailen de iyi iyi boşanmadı diye üzülmücekmi nasıl sabrediyor baban ,o adamın seni tekrar aldatıcanı bile bile bir kadın olarak annen nasıl sineye çekicek.
şunun şurasında senin cocuğunda gittiğinde yiyeceğin bir ekmek bir tane fazladan tabak yemek arkadaşım.belki kısmetin çıkar tekrar evlenirsin.ben bu şekilde bir erkeğin arkasını sıvazlamaya çok karşıyım çokkkk.o adamı senden önce baban karşına almalı.
rabbime güvenini anlarım ama emin ol rabbim de razı gelmiyordur ki ondan.
umarım ailen biraz olsun hatasını anlar seni o adamın yanından çeker alırlar.
bu şekilde düşündügüm içinde senin bir ailen yok diyorum arkadaşım.
var olup yok olmasına ben daha üzüldüm.
tekrar kusura bakma olur mu ben sana kızmıyorum ailene kızıyorum.
kendileri yaptıkları hatanın vebalini sucsuz günahsız 3.5 yaşında cocuk vericek.
benimde oğlum var 3.5 yaşında ondan belkide bu sitemim

Canım...senin durumunu çok iyi anlıyorum...ama inan ki şuanda ben senden daha kötü durumdayım...yazdıklarını okudukça geçirdiğim günler yeniden canlandı...yazacaklarım içimde düğümlendi sanki....özelden yazmak istedim...mesaj sayım yetersizmiş.

canim, masallah dedektif gibisin.
esin sok olmustur,
yanu ufacik bir ilac kagidinin parcasindan, bulmussun.
diyorum ben her zaman kadinlari kandirmak imkansiz bir sey.
daha once boyle bir aldatma olayi oldumu esinle aranizda?
yoksa hic bir sebep yokkenmi bu kadar suphelendin?

yok artık yani!

"hem soylu hem de ruhani bir varlık olan haşmetli eşinizin gözlerinin dışarda olmasının sebebi, sizin sefil varlığınız olmasın?" demek istemiş herhalde bunu yazan kişi.
Madem eşinizin gözünün dışarıya kaymasına mahal verdiniz, e o zaman hakettiniz. Aa yoksa şerefli ve kadından her durumda üstün bir tür olan erkeklerin hiç bir hatası olabilir mi? Aldatıldınızsa suç sizindir. Bence kendinizi cezalandırın, öyle mükemmel öyle üstün bir varlık olan sevgili eşinizin de sizin gibi altı üstü kadın olan bir yaratığı kabul etmesine minnettar olun. Erkektir o, ister aldatır, ister döver zaten.

Bu arada yorumu yapan kişinin başına aynı şey gelse ne şenlikli olurdu, acaba ne yorum yapardı çok merak ettim :1:

Kadın altadıldım diye derdini paylaşmış, bazılarının maşallah bir linç etmedikleri kalmış.

bır zamanlar bende burda bır derdımı paylasayım derdıme derman bulayım demıstım konuyu acıcagıma bın pısman olmustum resmen o sıralar ruh halım zaten kotuydu o yorumlardan sonra dahada kotu olmustum cozumu konuyu kokten kapayım sıldırmekte bulmustum.ben konuyu acan arkadası anlıyorum suan cok kotu durumda cok uzgun ve bızlerden kendını toparlaması ıcın destek ıstıyor.allah yardımcısı olsun...bırazcık yapıcı olalım empatı kurarsak daha ıyı anlarız arkadasımızın ne durumda oldugunu

evet arkadasım psıkolojıde bırsey var eger sen bunu affedersen esınde bır sure sonra tekrar yapsam affeder mı? dıye durtuler baslayacak ,ve bu cok buyuk bır cesaret gereken bır durum esın cok cesur bırıne benzıyor sızı kaybetmek ugruna boyle bır seyı yapmıssa eger yada sen cokk baglısın evıne yuvana kocana buna guvenmıstır yanı esının guvendıgı bırsey var bunu yaparken ona dayanmıs .ve sana tavsıyem eger onu affedecsen once burnunun uzerınde surundur yoksa onun gozunde degerın olmaz unutma kacan kovalanır mısalı ona ezıyet etmeden affedersen ılıskınız laçkalasır yanı psıkolojıde boyledır canım degerlı oldugunu hıssettır ama fazla sınırlı oldugunu gosterme sen degerlısın bunu unutma ...!aldatılmıslıgın verdıgı duyguyla hareket edersen yanlıs davranırsın .

annem sen çalışsanda bu saatten sonra senin çocuğuna bakamam diyor yaşım var hastayım diyor ayrı evede çıkamam oğlum küçük offf derdi veren Allahım dermanınıda ver ...
bu bir bahane olamaz ya offf .benim kayınvalidem beli tutmuyor üstelik yatalak hasta olan bir annesi olduğu halde hem evin içinde 2 kaynım var ve bir kaynımında kızı var üstelik düşün üst katında görümcem oturuyor ve onunda 1 yaşında cocuğu var ,onların hepsine koşturuyor.
üstelik rahimden ameliyat olması lazım sürekli kanaması oluyor.yatalak annesi kendisi gidince ne yapacak diğer evdeki torun ne yapar diye kımıldayamıyor düşün içsel gelen şeyler bunlar.
benim kendi annemde şeker var yani uykusuz kaldığında halsiz olabliyor ve sabahın 7 sinde ablam çocuğu bırakıyor annem onla evcilik oynuyor .
bence bunlar tamamen bahanee
neyse ben sana dua edicem öyle bir yalnızsın ki rabbim sana güzel bir sabır versin diyorum arkadaşım.ne çekilmez çilen varmış dememek için rabbim sana kolaylık versin diyorum.
off off.sen öyle bir anne ol ki o cocuğuna öte git dedirtme tamam mı ?
kimseyi söz sahibi etme.onu kimselere ezdirme tatlım.

bence yanlış düşünüyorsun ailen için kendini ve cocuğunu feda edemezsin.
madem pişmanlar yaptıkları hatanın birazda farkında olmalı ailen.
nasıl oluyor sa daha çok üzülürsün diye boşanmanı istemiyorlar.
çok üzülüyorum ondanda böyle yazıyorum kusura bakma tekrardan
ama sen bu adamı bir ömür çekiceksin oh ne güzel ailen de iyi iyi boşanmadı diye üzülmücekmi nasıl sabrediyor baban ,o adamın seni tekrar aldatıcanı bile bile bir kadın olarak annen nasıl sineye çekicek.
şunun şurasında senin cocuğunda gittiğinde yiyeceğin bir ekmek bir tane fazladan tabak yemek arkadaşım.belki kısmetin çıkar tekrar evlenirsin.ben bu şekilde bir erkeğin arkasını sıvazlamaya çok karşıyım çokkkk.o adamı senden önce baban karşına almalı.
rabbime güvenini anlarım ama emin ol rabbim de razı gelmiyordur ki ondan.
umarım ailen biraz olsun hatasını anlar seni o adamın yanından çeker alırlar.
bu şekilde düşündügüm içinde senin bir ailen yok diyorum arkadaşım.
var olup yok olmasına ben daha üzüldüm.
tekrar kusura bakma olur mu ben sana kızmıyorum ailene kızıyorum.
kendileri yaptıkları hatanın vebalini sucsuz günahsız 3.5 yaşında cocuk vericek.
benimde oğlum var 3.5 yaşında ondan belkide bu sitemim
ohoo babamı görsen kuzu oda olur geçer der ekmeğini ye der yaşamana bak herkes neleri çekiyor bunları düşün der falan filan annemde de aynı kelam evli bir kardeşim var oda kalkmış bende yaparım nolucak diyor gel burdan yak şimdi sen söyle ben dinliyim kardeşşş oğluşumun psikoloji bozuk bir genç olarak büyümesini istemiyorum ama yana:26: yatmış bu geminin içinde oda var ve ben çaresizimmm

Back