• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

gitmesini istememiştim ortakları ve iş arkadaşlarıyla iki günlük bir tatil neyse gittiler ama hep içim içimi kemiriyodu ve ben dua ettim Allahım beni aldattıysa bir delil bir nişane göster geldiğinde hareketleri bana karşı normaldi ben o uyuduktan sonra ceplerini karıştırdım sonra bir ilaç paketinin kopmuş bir parçasını buldum üzerini okudum sildenafil vega yazıyodu bende merak ettim nette araştırdım veeee korktuğum gibi çıktı bir tür cinsel gücü arttırıcı ilaç....her şeyi gösterdim söyledim sonuna kadar inkar yoluna gidiyooo tabii inanmıyorum inanmıycamda şimdi ciğerim köz köz yanıyo ben napıcam yaram henüz sıcak sonrasında napıcam ve ben yapılanı asla unutmammm

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN .SAKİN OL ACELE ETME BİRDE KARŞIYI DİNLE TEPKİSİ NE NELER YAPACAK ÇOCUĞUN İÇİN ACELE KARAR VERİP İŞLERİ DAHADA ARAP SAÇINA ÇEVİRME CANIM İYİ DÜŞÜN
neler düşünüyorum bir bilsen kafamda bir sürü tilki dönüyo bulaşık teline döndü beynim...:44:

Arkadaşım şimdi sen görücü usulüylü evlendim dedin. Eşinden şüpheleniyormuşun.. Bence sizin evliliğinizde problem var. Sen mazbut ailenin kızıyım diyorsun. Eşin çok hızlı yaşıyormuş. Neden böyle bir adamla evlendin ki... huylu huyundan vazgeçmez ki....

Eşiniz size neden aldatsam ruhun bile duymaz dedii ki?

Eşim beni aldatı itiraf etsin diyorsunuz.. Sonuç sizi nasıl etkileyecek bunu düşünün..
Eşinizin görü dışarda mı yoksa sizin ilgi ekikliğiniz mi...

Suçlu aramak değil ama.. ben sanki sizde de hata ver gibi hissettim...

Eşinizin cebinde ilacın dış kısmını bulmuşsunuz ne zaman içti bakalım... eşiniz size heyecenı azalmış olmasın...

eksik birşeyler var konu sahibi... Allah size sizin görmek isteğinizi göstermiş olablir... belkide bu bir işaret değil sen sadece öyle anlıyorsun.. Allah bazen işaret gönderir ama bu işaret belkide senin düşündüğün gibi bir işaret değildir...

Aile hayatını tekrar gözden geçir....
heyecandan bahsetmişsin öncelikle evlilik hayatında ilk günkü heyecanı uzun yıllar içinde yaşamayı istemek büyük bir hata bunun önüne geçmek çok zorr iki tarafın bunun için çok efor sarfetmesi gerek tek taraflı olucak şey değil heleki zorlu ve stresli hayat şartları içinde evet eksik olan şeyler var iki farklı düşünen ve yaşayan insanın bu müessesede buluşmuş olması anlatıcak çok şey var inan roman olurrr...ama benimde hatalarım olmuştur yok dersem yalan olur ama bu aldatılmamı haklı göstermez dimi dışarıda gözün varsa evlenmiycek biri çocuk biri kadın iki insana kıymıycaksın er kişi bunu yapar..

Düşündüklerimi yazmışsın adaşım. :3:
Boşuna uzatma mevzuyu bence de, hiç olmamış gibi davran. Çocuklarına sarıl, eşine de saygı göster boşver gitsin unuttuklarını.
Ortalığı bulandırma boşuna.
Aldattı diye bağırıp çağırıp sonra kedi gibi sessiz sakin oturacaksın belli.
Boşuna şimdi kendine yazık etme.
Bir melisa çayı iç, arkana yaslan ve televizyon seyredip kafa dağıt. :31:
Bu olayları da aklının bir oyunu gibi düşün, boşver gitsin. :6:

maalesefki bu olaylar genelde bu şekilde bitiyor bence de ...:92:

halbuki tam tersini düşünsenize KADIN aldatmış olsa kocası bi saniye bile o evlilik için düşünür mü :52: anında bitirir :82::4:

canım ben şu kadarını söyliyim herkesin başına gelebilir bu o yüzden düşünüyorum ben ne yaparım diye sanırım boşanırdım çünkü ya hiçbirşey sormayacaksın görmezden geleceksin bu gibi durumlarda yada boşanacaksın bence.yinede burdan konuşması kolay bende 9 aylık hamileyim bebek doğduktan sonra herşey değişiyor farkındayım.Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

sağolasın evliliğinde böyle bir şeye maruz kalmayasın inş.. kardeşim..

maalesefki bu olaylar genelde bu şekilde bitiyor bence de ...:92:

halbuki tam tersini düşünsenize KADIN aldatmış olsa kocası bi saniye bile o evlilik için düşünür mü :52: anında bitirir :82::4:

aldtmayı diğil eyleme geçirmek aklımdan bile geçirmem ama o benim yerimde olsa offfff çok fena şeyler olurduuu....:19:

dilimde dolanır durur şimdi bu şarkı kim bu gözlerindeki yabancı yaralar beni yüreğimden hani ben olacaktım yalancı başının tacı bugünün yarınların günahkar yakanı bırakmaz ellerim hani ben olucaktım yalancı başının tacıııı ......:14:

kendini üzme sakin davran, merak ediyorum acaba oteli arayıp öğrenemez misin, cevap vermezler belki ama bilmiyorum içini kemirmesinden iyidir. öğrenmenin bir yolu yok mu kaldıkları oteli falan biliyor musun? kaldıkları

peki eşinin bir sevgilisi mi var yoksa günübirlik biri mi yada arkadaşlarıyla biryerlerden mi çıkardılar?hangisi sana yakın geliyor?

kendini üzme sakin davran, merak ediyorum acaba oteli arayıp öğrenemez misin, cevap vermezler belki ama bilmiyorum içini kemirmesinden iyidir. öğrenmenin bir yolu yok mu kaldıkları oteli falan biliyor musun? kaldıkları

otel antalya side dıamond beach otel ama aramayı düşünmem herhalde beni aydınlatıcaklarını pek sanmıyorum..yinede fikrin için teşekkürler..

peki eşinin bir sevgilisi mi var yoksa günübirlik biri mi yada arkadaşlarıyla biryerlerden mi çıkardılar?hangisi sana yakın geliyor?

sanırım günü birlik ama çok memnun kalmış olmalı ki eve geldiği gün çok yorgunum uykusuzum diyip durdu ha bide bana karşı ani çıkışları vardı offf aptallığıma doymim benn..:2:

unutmayacağım ama boşanmayacağım diyorsun.bu durumda adamın ekmeğine bal sürmüş olacaksın.sen de kendini bitire bitire hasta olacaksın.peki ruh sağlığın bozulduğunda (hatta strese bağlı fizyolojik hastalıklar da olabilir) eşin senin yanında durup ömür boyu sana bakacak mı?

unutmayacağım ama boşanmayacağım diyorsun.bu durumda adamın ekmeğine bal sürmüş olacaksın.sen de kendini bitire bitire hasta olacaksın.peki ruh sağlığın bozulduğunda (hatta strese bağlı fizyolojik hastalıklar da olabilir) eşin senin yanında durup ömür boyu sana bakacak mı?

onuda beni buna mecbur bırakan ailem düşünsün..... hasta olucam kesinnn...:50:

sanırım günü birlik ama çok memnun kalmış olmalı ki eve geldiği gün çok yorgunum uykusuzum diyip durdu ha bide bana karşı ani çıkışları vardı offf aptallığıma doymim benn..:2:

off off canım arkadaşım
ne denir bilmiyorum ki
burda aldatmaları okudukça çok üzülüyorum gerçekten...
ona bi şans versen herşey düzelecekmi
pişmanmı,üzgünmü
yoksa pişkin pişkin inkarmı ediyor katlanmak zorunda değilsin bu adama
olan sana olur yoksa
rabbim bebeğini sana bağişlasınn

Son düzenleme:
hayir benim anlamadigim :26: yani insani libidosu fazla geliyordur da dayanamayip aldatir
ama bu adam yani birde ilac alip zorlama yapiyor illa aldatmam gerekiyor diyor:27::51:
madem gücün yok niye ilac alip birde cebinde unutuyorsun, allahin sopasi yok iste :63:

otel antalya side dıamond beach otel ama aramayı düşünmem herhalde beni aydınlatıcaklarını pek sanmıyorum..yinede fikrin için teşekkürler..

oda eşinin adına kayıtlıdır eğer bir bayan kalmıssa o odada arayıp ögrenebilirsin !!
ben ...... isimli beyle kalmıstım odada saatimi vs unutmusum acaba ordamı diyerek :34:
turizmciyim cok otelde calıstım inan işine yarar
ama ögrenince bosanacaksan tabiki

Ee o zaman neyi bekliyorsun... Eşinin gözü dışardaysa.. içeride olmasını sağla.. eşinin gözü neden dışarda bunu düşün?

erkeğin aklında varsa ne olursa olsun aldatıyo kadın mı suçlu yani istersen sürekli takipte ol dünyanın en güzeli ol adamın içinde varsa aldatıyo işte konu sahibi ne yazdı okumadınız mı daha nişanlıyken böyleymiş adam ama nişanı atamamış ailesi yüzünden birr arkadaşın dediği gbi konu sahibinde hata aramaktan vazgeçin kadın zaten kötü durumda

Yapar diye düşünüyosun yaptığını anlayınca bu kadar yıkılıyosun... Allah kimsenin başına vermesin tabiki zor bir durum ama araştırıp sadece kendini üzdün o yaptığla kaldı. Şimdi gitsen evlilik bitecek gitmek kolay değil üstelikte bir çocuk var ortada, kalsan bu suçu affetmiş olacaksın ya da öyle görüneceksin unutmadan bu kinle yaşayıp tekrar yapar mı diye diken üstünde olucaksın.

valla bana herkes kızacak ama ben böyle araştırma, karıştırma, inceleme taraftarı değilim hiç :19: ha kendiliğinden ögrenirsem başka...Kimseye her konuda %100 güvenmem herkesten herşeyi beklerim insanız şeytana uymak saniyelik bir olay o yüzden açık ararsam illaki bulurum... Ben artık aramıyorum

Son düzenleme:
Düşündüklerimi yazmışsın adaşım. :3:
Boşuna uzatma mevzuyu bence de, hiç olmamış gibi davran. Çocuklarına sarıl, eşine de saygı göster boşver gitsin unuttuklarını.
Ortalığı bulandırma boşuna.
Aldattı diye bağırıp çağırıp sonra kedi gibi sessiz sakin oturacaksın belli.
Boşuna şimdi kendine yazık etme.
Bir melisa çayı iç, arkana yaslan ve televizyon seyredip kafa dağıt. :31:
Bu olayları da aklının bir oyunu gibi düşün, boşver gitsin. :6:

tövbeee tövbeee... yoruma bak; bağırıp çağırıp kedi gbi oturacaksın televizyon izle melisa çayı iç.bence akıl verecek son insan sizsiniz eğer sevgiliniz yada eşiniz sizi aldatırsa siz televizyon izleyip mellisa çayı içersiniz sakin sakin içinizde yaşarsınız aklınızın oyunu gibi dşünüp şizofrene bağlarsınız

oda eşinin adına kayıtlıdır eğer bir bayan kalmıssa o odada arayıp ögrenebilirsin !!
ben ...... isimli beyle kalmıstım odada saatimi vs unutmusum acaba ordamı diyerek :34:
turizmciyim cok otelde calıstım inan işine yarar
ama ögrenince bosanacaksan tabiki

dediğini yaptım ama kayıttan düşmüş çıkış yaptığı için pffffffff ...

Back