• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

Vallahi, ben önünüzde 3 alternatif var diye görüyorum.

1- Ayrılırsınız. Malı mülkü varmış zaten, bir nafaka, tazminat birşeyler bağlanır size. Ama uyanık olup malllarını bir şekilde kaçırması engellenmeli.

2-Size söylediklerine inanır (ya da inanmış gözükür) evliliği devam ettirirsiniz. Bu arada yeni ihanet belirtileri her an çıkabilir tabi karşınıza.

3- Bu ihanet nedeniyle başının etini yer, evliliğe devam edersiniz. O da nasılsa, bağırdı, çağıdı, unuttu der, yine fırsat buldukça aldatmaya devam eder.

Ee o zaman neyi bekliyorsun... Eşinin gözü dışardaysa.. içeride olmasını sağla.. eşinin gözü neden dışarda bunu düşün?

yok artık yani!

"hem soylu hem de ruhani bir varlık olan haşmetli eşinizin gözlerinin dışarda olmasının sebebi, sizin sefil varlığınız olmasın?" demek istemiş herhalde bunu yazan kişi.
madem eşinizin gözünün dışarıya kaymasına mahal verdiniz, e o zaman hakettiniz. aa yoksa şerefli ve kadından her durumda üstün bir tür olan erkeklerin hiç bir hatası olabilir mi? aldatıldınızsa suç sizindir. bence kendinizi cezalandırın, öyle mükemmel öyle üstün bir varlık olan sevgili eşinizin de sizin gibi altı üstü kadın olan bir yaratığı kabul etmesine minnettar olun. erkektir o, ister aldatır, ister döver zaten.

bu arada yorumu yapan kişinin başına aynı şey gelse ne şenlikli olurdu, acaba ne yorum yapardı çok merak ettim :1:

kadın altadıldım diye derdini paylaşmış, bazılarının maşAllah bir linç etmedikleri kalmış.

siz neden konu sahibini suçluyosunuz anlamadım. adamın gözü dışarda diye kadın mı suçlu. ya da ilgilenmiyo diyelim bunu dile getirmesi konuşması lazm .ilk fısatta aldatması değil. ee şimdi bu kadın ne yapsın eşi aldatıyo sağa sola bakıyo diye aldatsın mı? bu işin mazereti olamaz:20: memnun değilsen ayrlır ne haltı yersen yersin. kadın zaten perişan olmuş bi de böyle şeyler yazmayalım:6:

Konu sahibini neden suçluyorum :59: ... Suçlu çünkü bile bile lades demiş...

Eşi nişanlılık döneminde çapkınlıklarını anlatmış.. Kızımızda 21 yaşında beyfendinin uslandım demesine inanmış.

böylesi yorumlar olmadan olmuyor tabi ki dimi..:45:

ah ah..

Neden bu tür yorumlar dediniz anlamadım. İki tarafta hatalıdır dedim... Erkek kendini saklamamış ki.. Kızımızd amadem bile bile lades dedi.. O zaman derler ya ya ... güdecek... yada gidecek...

Tercih onun...

Vallahi, ben önünüzde 3 alternatif var diye görüyorum.

1- Ayrılırsınız. Malı mülkü varmış zaten, bir nafaka, tazminat birşeyler bağlanır size. Ama uyanık olup malllarını bir şekilde kaçırması engellenmeli.

2-Size söylediklerine inanır (ya da inanmış gözükür) evliliği devam ettirirsiniz. Bu arada yeni ihanet belirtileri her an çıkabilir tabi karşınıza.

3- Bu ihanet nedeniyle başının etini yer, evliliğe devam edersiniz. O da nasılsa, bağırdı, çağıdı, unuttu der, yine fırsat buldukça aldatmaya devam eder.

Bende size katılıyorum....
Ben yzaınca ağır yazıyorum en iyisi yazmamak..

Son düzenleme:
yok artık yani!

"hem soylu hem de ruhani bir varlık olan haşmetli eşinizin gözlerinin dışarda olmasının sebebi, sizin sefil varlığınız olmasın?" demek istemiş herhalde bunu yazan kişi.
madem eşinizin gözünün dışarıya kaymasına mahal verdiniz, e o zaman hakettiniz. aa yoksa şerefli ve kadından her durumda üstün bir tür olan erkeklerin hiç bir hatası olabilir mi? aldatıldınızsa suç sizindir. bence kendinizi cezalandırın, öyle mükemmel öyle üstün bir varlık olan sevgili eşinizin de sizin gibi altı üstü kadın olan bir yaratığı kabul etmesine minnettar olun. erkektir o, ister aldatır, ister döver zaten.

bu arada yorumu yapan kişinin başına aynı şey gelse ne şenlikli olurdu, acaba ne yorum yapardı çok merak ettim :1:

kadın altadıldım diye derdini paylaşmış, bazılarının maşAllah bir linç etmedikleri kalmış.

Arkdaşım sözlerimi derin derin irdelemişsin.. Çok teşekkür ederim.. Ben senin sözlerine ban ayönelltiğin bu yoruma cevap vermiyorum...

herkes yazmış birşeyler
sadece "eyvah hala mı?" diyesim geldi ne söylenir ki şimdi böyle bir düşünceye, yazık....:20:

üsteki 2. ci yorumumda konu sahibinin eşimin gözü dışardayı demesine kızdım.... nişanlandığında söylemiş ben çok çapkınım diyeeeee

o zaman neyi bekliyorsun dedim.... Çarpıtmayın laflarımı....

Konu sahibini neden suçluyorum :59: ... Suçlu çünkü bile bile lades demiş...

Eşi nişanlılık döneminde çapkınlıklarını anlatmış.. Kızımızda 21 yaşında beyfendinin uslandım demesine inanmış.

Neden bu tür yorumlar dediniz anlamadım. İki tarafta hatalıdır dedim... Erkek kendini saklamamış ki.. Kızımızd amadem bile bile lades dedi.. O zaman derler ya ya ... güdecek... yada gidecek...

Tercih onun...

ben şimdi anladım ne demek istediğizi...ama gözü dışarıda olan bir insanın yetinmesini sağlamak imkansız gibi birşeydir..ayrıca bence bunun için çabalamak onur kırıcıdır...

bir de bu konu benim kafamda oturmadı yani bir ilaç ambalajının mikro parçası ve otel odasında aldatma senaryosu....:26:neyse konu sahibi başka şeyler de var demiş o kısımları ona kalsın ama bence aldatma ile ilgili kanıt net değil...

gözü dışarıda olan bu erkeklerin gözü çıksın.. hep aynı senaryolar, benim için değil bir arkadaşım içindi, ne diyebilirdi ki başka... kendini nasıl temize çeksin adamcağız, bu aldatılma olayları falan çok acı Allah kimsenin başına vermesin bir kere olunca devamı da gelir diye düşünüyorum... Eğer gerçekten varsa böyle bir şey canına okuyun, affetmeyin.

bizde önemli bir sorun olmadıkça nişan atılmaz ben aileme bunda ilerde beni aldatacak bir tip var diye nişanı atmak istiyorum desem bana diycekleri saçmalıyorsun olurdu gelelim mal mülk meselesine eşimle evlenirken evi olmadığını ve işçi olduğunu bilerek evlendim sonradan patron oldu mal mül sahibi oldu yani evliliğimiz süresinde bilmem anlatabildimmi

çok güzel anlattın canım.işte olayın parayla bağlantısı bu.para erkekleri sapıttırıyor.yapmayacak adam da yapıyor.ha çok ahlaksızsa illa ki zengin olmasa da yapar.ama parayı bulup da yapmayan yok gibidir,ben öylesini görmedim en azından.

Not:zengin olmayan illa fakir demek değildir orta halli denilen işinde gücünde olan büyük bir kesim vardır.

çok güzel anlattın canım.işte olayın parayla bağlantısı bu.para erkekleri sapıttırıyor.yapmayacak adam da yapıyor.ha çok ahlaksızsa illa ki zengin olmasa da yapar.ama parayı bulup da yapmayan yok gibidir,ben öylesini görmedim en azından.

Not:zengin olmayan illa fakir demek değildir orta halli denilen işinde gücünde olan büyük bir kesim vardır.

katılıyorum size .parayla doğru orantılı bu işler. bi arkadasm var. eşi buna körkütük aşık oluyo süpriz partiler pesinden kosmalar falan.baya peşinden koşuyo.kız da kabul ediyo karslıksz kalmıyo.evleniyolar veeee adam sonraları çok zengin oluyo.bizim arkadaş 2 kere üst üste hamile kalıyo evden çıkamıyo vs. tabiki beyefendi doğru durmuyo.samsun'da büyük otel var.orda 1aylk oda kiralıyo rezil.sonra bosandılar falan. adam o kadar tutarszki parayı napacağını şaşrdı.çocuklarının doğumgününde 20 yerde pasta kestiren dengesiz bi adam. allah çok verip azdırmasn:82:

katılıyorum size .parayla doğru orantılı bu işler. bi arkadasm var. eşi buna körkütük aşık oluyo süpriz partiler pesinden kosmalar falan.baya peşinden koşuyo.kız da kabul ediyo karslıksz kalmıyo.evleniyolar veeee adam sonraları çok zengin oluyo.bizim arkadaş 2 kere üst üste hamile kalıyo evden çıkamıyo vs. tabiki beyefendi doğru durmuyo.samsun'da büyük otel var.orda 1aylk oda kiralıyo rezil.sonra bosandılar falan. adam o kadar tutarszki parayı napacağını şaşrdı.çocuklarının doğumgününde 20 yerde pasta kestiren dengesiz bi adam. allah çok verip azdırmasn:82:

yuh artık ya ne adamlar var. Konu sahibine gelince bence otur düşün bir müddet. itiraf etmesini sağla. olan olmuş bir kere zaten bi kere yapan ikincisindede yapar. ayrıca sana böyle" aldatsam ruhun duymaz" gibilerinden konusan bir adam bu konuyada meyillidir kusura bakmayalım. Gerçi konunun nerden cıktığına bağlı. O anki konusmalara görede değişebilir. Ama coğu erkek der böyle aldatsam ruhun duymaz diye. Kendilerini zeki sanıyorlar. Parada adamı dahada azdırıyor gercekten. Çoğu kişi sapıtır. Geçmiş olsun yaşadığın ggercekten üzücü bi olay ama cocuklarını düşün. Eğer sevmiyorsan onsuzda yapabilirsen ve soğuduysan pişman olmayacaksan kendi yolunu cizmelisin. Yine yapar bi defa yapan. Belkide o ilacı senin içinde almış olabilir bide bunu düşünmek gerekir. He bide erkekler adrenalin düşkünüdür yasak olan şeyleri gizli gizli yapmayı ve heyecan duymayı severler. Bu onlara ayrı bir haz verir. Pskilojik birşey yani. bu sizi sevmediği anlamına gelmez tabi. Ama nasıl miğdesi böyle birşeyi alır onuda anlamak zor. Sevmediği biriyle yanyana ... töbe töbe. neyse biraz konusturmaya calısın . olmadı ruj izi filan koyun o gün giydiklerine.boylelikle aa bak ruj izi gördum yaptın bişeyler itiraf etmemekte hala direniyorsun gibilerinden ağız yoklayabilirsin. blöf yani. yada oturtup adam gibi karsında anlatacak olanları yoksa bosanacağını soyleyeceksin. korkutacaksın gözünü. anlattıktan sonrada gercekten istiyorsan daha iyi olacağını ve tek basına cocuklarınla rahat bir hayat yaşayabileceğini düşünüyorsan bosanırsın. en azından doğruları öğrenmiş olursun yada. ama öncelikle biraz sakin düşün.

herkes kendince haklı ve yorumlar yapılmış iyi kötü şimdi ateş düştüğü yeri yakar bu biir hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur ve ummadık taş baş yarar bu ikiii yaşanılanlar bir imtihan vesilesidir buda üçç anlıcanız eşim beni aldattı nedenleri niçinleri belki çok belkide sadece nefsani duygulardan olan şu bir evlilik çatırdıyor bir çocuk huzursuz bir ortamda büyüyor ve bir insan yaşama gücünü kaybediyor ÇARE ŞUAN İÇİN SABIR SEBAT DUA İLE ALLAHTAN YARDIM DİLEMEKTE ZAMAN NE GETİRİR BİLİNMEZ TEK BİLDİĞİM BU ACI ÖLÜNCEYE İÇİMDEN ÇIKMIYCAK ÇÜNKÜ KENDİMİ TANIYORUM INUTMAYAN Bİ YAPIM VAR OLAYLARI HEP İLK GÜNKÜ TAZELİĞİNDE YAŞIYORUM DİLERİM KİMSECİKLER YAŞAMASIN BU ACIYI..

yuh artık ya ne adamlar var. Konu sahibine gelince bence otur düşün bir müddet. itiraf etmesini sağla. olan olmuş bir kere zaten bi kere yapan ikincisindede yapar. ayrıca sana böyle" aldatsam ruhun duymaz" gibilerinden konusan bir adam bu konuyada meyillidir kusura bakmayalım. Gerçi konunun nerden cıktığına bağlı. O anki konusmalara görede değişebilir. Ama coğu erkek der böyle aldatsam ruhun duymaz diye. Kendilerini zeki sanıyorlar. Parada adamı dahada azdırıyor gercekten. Çoğu kişi sapıtır. Geçmiş olsun yaşadığın ggercekten üzücü bi olay ama cocuklarını düşün. Eğer sevmiyorsan onsuzda yapabilirsen ve soğuduysan pişman olmayacaksan kendi yolunu cizmelisin. Yine yapar bi defa yapan. Belkide o ilacı senin içinde almış olabilir bide bunu düşünmek gerekir. He bide erkekler adrenalin düşkünüdür yasak olan şeyleri gizli gizli yapmayı ve heyecan duymayı severler. Bu onlara ayrı bir haz verir. Pskilojik birşey yani. bu sizi sevmediği anlamına gelmez tabi. Ama nasıl miğdesi böyle birşeyi alır onuda anlamak zor. Sevmediği biriyle yanyana ... töbe töbe. neyse biraz konusturmaya calısın . olmadı ruj izi filan koyun o gün giydiklerine.boylelikle aa bak ruj izi gördum yaptın bişeyler itiraf etmemekte hala direniyorsun gibilerinden ağız yoklayabilirsin. blöf yani. yada oturtup adam gibi karsında anlatacak olanları yoksa bosanacağını soyleyeceksin. korkutacaksın gözünü. anlattıktan sonrada gercekten istiyorsan daha iyi olacağını ve tek basına cocuklarınla rahat bir hayat yaşayabileceğini düşünüyorsan bosanırsın. en azından doğruları öğrenmiş olursun yada. ama öncelikle biraz sakin düşün.
zati şuan düşün düşün kafam davul olduuu uykusuzluk stres ağlamak anlıcanız dibe vurdummm ...:43::59:

:85:
zati şuan düşün düşün kafam davul olduuu uykusuzluk stres ağlamak anlıcanız dibe vurdummm ...:43::59:

amiiin işte Rabbimin sözü burda vuku buluyor eğer kullarıma rızkı bol bol verseydim yeryüzünde taşkınlık eder azarlardı şekil a da görüldüğü üzere bizzat olayı birebir yaşamaktayız ....:47:

sen suçlu değilsin arkadaşım bunu unutma olur mu? ve şuan bu konuyu kesinlikle eşinle konuşma! tehditkar ve net bi tavırla bu işin peşini bırakmıycam de . açıklama yapmak isterse. duymak istemiyorum de. bu konuyu konuşup ta normalleştirme onun gözünde. bir de bence şu anda kardeşinde dahil kimseye birşey anlatma! belki birgün senin için affetmek ya da unutmak isteyecek ama anlattığın insanların en ufak bir iması kararlarını değiştirebilir. kesin kararını verdiğin zaman anlat insanlara.

Back