Lütfen biraz sakin olmaya çalış.
Cebinde ilaç bulman birşey ifade etmez.İlacı arkadaşları tavsiye etmiş olabilir veya eşinin sana anlatamadığı (ikinizin ilişkisiyle ilgili) cinsel kompleksi olabilir.Cebinde ilaç buldum,kesin aldatıyor demek biraz haksızlık olmuş sanki.
Ve ayrıca,neden Allah'tan,aldatıldığına dair kanıt istiyorsun ki ?
Düpedüz negatif çekim yapıyorsun.Kesin aldatılıyorum moduna giriyorsun.
"Allah'ım ne olur eşim sadık olsun,yuvamızda huzur olsun" desen,daha yerinde olur.
Açıkçası ben aldatılmış olsan bile boşanacağını sanmıyorum.
O yüzden eşini araştırıp eşelemen,ona hesap sorman sadece ilişkinizi bozar,saygınızı bitirir.
Bence geçerli bir sebep olmadığı sürece bu konuyu uzatmaman daha hayırlı olur.[/QUOTEdualarımı çok ettim namazlarımda onu Rabbime emanet ettim hep korusun diye emin olabilirsin ama başa geldi demekki imtihan oluyorum boşanmaya gelince bana kalsa şimdi boşanırım ama ben başka nedenlerden yani ailevi nedenlerden boşanamıyorum inan bende bu cesaret ve istek var yalnız boşanınca yaşıycaklarım şimdi yaşıycaklarımdan daha zor olucağını bildiğim için çaresiz adı evlilik olan bu mecburi hapse devam etmek zorundayım tek tesellim ömür kısa ve dünya hayatı biz kulların ebedi yeri değil Allah sabredenlerle beraberdir diyen dinimiz bana ferahlık veriyo çok şükür..saygıdan bahsetmişsin artık saygı diye bişi kaldımı ki bu saatten sonra en büyük hadsizliği yapmışkennn..