akrabalarım bilmiyorlar onların yanına gitsemde beni barındırmazlar yerimi aileme haber verirler bu sorumluluğu alamazlar onlarada hak veriyorumm peki ne yapmalı nereye gitmeli .....gerçekten soruyorum arkadaşlar Allah için kadın sığınma evi biliyorsanız adresini filan verin çocuğumuda alıcam yanıma bi imdat lütfenn
cnm yaaa keşke yaşlı bir kadına yatılı olarak bakacağın bir iş bulabilsen..çocuğunda olur yanında.
Cnm şiddet gören kadınların arayacağı bir numara buldum alo 183 ü aradığın anda seni en yakın kadın sığınma evine yönlendiriyorlarmış...bi ara istersen cnm..her konuda yardımcı olurlar..
canım sen hangi şehirdesin sisteme girdiğinde bana yaz lütfengitmeden bir gün önce telimi yzıcam bana yer ve iş konusunda yardım etmek isteyen kardeşlerim olursa beni arasınlar beni bırakmayın lütfen çaresizliğin ellerine....
akrabalarım bilmiyorlar onların yanına gitsemde beni barındırmazlar yerimi aileme haber verirler bu sorumluluğu alamazlar onlarada hak veriyorumm peki ne yapmalı nereye gitmeli .....gerçekten soruyorum arkadaşlar Allah için kadın sığınma evi biliyorsanız adresini filan verin çocuğumuda alıcam yanıma bi imdat lütfenn
Canim sana yazmistim ama ustunden uzun zaman gecti..sen olayi yediremedin ve soylendin,kavga cikardin,agladin kirdin doktun vs vs..haklisin,hakliydinda yapmakla ama biraz fazla ileri gittin galiba..bak kizma bana bende bosaniyorum,dilime sahip olamadim duygularimi kontrol edemedim bitirdik.sana sunu demistim,
Ailenle rahat edemezzin,silklen uzulmeyi bi kenar birak ve esini yolabildigince yollll.harca parasini.yeee gezzz eglen bebeginle..keske fevri davranmasaydi be canim..eger zaman kazanmak istiyorsan bence biraz durul biraz sakinles.kavgayi kes.bu arada bir is ara.keske sana yardimci olabilsem ama ben bana bile yardimci olabilcek durumda degilim(( hakkinda hayirlisi,sakin ol,kizginligi at bi kenera ileriyi dusun
Kiz sinirlenmekte kirip dokmekte hakli.... ustune birde aferin kocacim ne guzel aldattin detaylarida ogrendim ne guzel fantezi yapmissiniz mi deseydi??? Bende eger ayni evde oturmaya niyetliyse belkide konuyu kapatmasi veya kocasini gormezden gelmesini yokmus gibi davranmasini tavsiye ettim ama bunu tavsiye etmemin sebebi bayanin aciz olusundan degil dayak yememesi icinde. nITEKIM dedigim gibi oldu ayni evde evli olup bosanilmis gibi yasanilmaz kocasinin kendinisini rahatsiz edecegini sezmistim cunku erkekler gormezden gelindikce istediklerini alamadikca siddete basvuruyorlar cogunlugu boyle.
Ayrica niye hereks paradan puldan bahsediyor. Kocani yol yolabildigince diye sizin gibi tavsiye veren bir kac arkadas var. BU kiz hic gormemis bi aileden mi geliyor ki kocasinin parasini harcamaktan zevk alsin. Ayrica hangi harcanabilen para yurek acisini sizisini hafifletir... Insaninj ici kan aglarken ister
bogazda otursun ister gece kluplerinde tepinsin ister 2000 dolarlik ayakkabi alsin.... e nolcak yardimci olacak mi ? tabiki hayir... insanin gozu hicbiseyi gormez bu durumda.
Merhaba arkadasim,
Burda herkez kendi fikrini paylasiyor degil mi,neden sizi yazdiklarim rahatsiz etti acaba?ayrica ben hic kimseye gorgusuz demek istemedim,lafi carpitmamanizi rica ediyorum.evet kocasinin arkasini sivazlasin demiyorum.unutsunda demiyorum.ama anne baba almiyor.karninda bebesi isi yok gucu yok sizmi bakicaksinizi???cok merak ediyorum...
Simdi bu bayan esini birakirsa sizce adam cocuga nafaka vereck ki?karisina ev tutup aman karim rahat etsin mi dicek..is inata bincek ve o kucucuk yavrunun riskini baskalarina yedirecek..
Gitsin 2000 dolarlik ayakkabiya para yatirsin demiorum.elindeki parayla yavrusuna bir ceyrek alsa ilistirse bir yerine ilerde bezine mamasina yarar o yatirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?