Eşim Antalya'da bir otel odasında beni aldattı..........

senin ailene inanamıyorum arkadaşım. zaten bence ailen senin her koşulda arkanda olduğunu hissettirseydi eşin asla sana o şekilde davranamazdı. sen de onları suçla . benim kızımın parmağı kopacağına ben kolumu feda ederim. yazık değil mi sana! yok mu amcan babaannen falan senin arkanda durup sana destek çıkacak? bir süre onun yanında kalsan ? tek başına yaşayan anneannen babaannen falan varsa ikiniz için de iyi olur.

evet canım Rabbim kimsenin gözyaşını yerde bırakmıyor için rahat olsun bu konuda..

esinizin yaptigi sey affedilir gibi degil...
cok igrenc...dusundukce insanin midesi bulaniyor...
ben tekrar barisma kararini iyi dusunun derim...
bir kere yapan bir daha yapar...
ayrica 2 gunluk bir is gezisinde araya bir rus bayan sikistirabildigine gore esiniz antalya'ya gidince bir kadin ayarlama dusuncesini zaten baya onceden planlamis aklinda...
ya da oraya resmen bunun icin gitmis...
5-6 gunluk bir gezi degil yani alt tarafi ''2 guncuk''...
cok yazik...
aglamasina falan da kanmayin, ne yapacakti siz aglarken gulecek degildi herhalde...
Allah islah etsin...

Tam hatırlamıyorum sanırım günlerden cumaydı...
Okudum yazını...
Sabaha kadar tüm sayfaları tek tek..
Tüm kelimeler satır satır...
Sen ah ettikçe içim yıkıldı...
Sen yangınlarını dışa vurarken; ben kahroldum...
Hep empati kuran ben..
O gece...
Empatinin en büyüğünü yaşıyordum..

Çıkmazları anlatırken kalemin...
Yüreğim dualar etti tanımadığım bir güzele...
Kandil gecesi adını bilmediğim
Yalnız Yaradana ellerini açan biçare ;sana...
Sanaydı dualar bilesin...

Bu nasıl iş aklım almadı önce...
Nasıl bir şahsiyet demeye dilim güç bela varırken...
Kader mi dedim bu?
Aldatılmak kadınların kaderi miydi?
Yoksa erken evliliklerin getirdiği yeterince karşındaki insanı tanıyamama mı?
Erkeni geçi yoktu bu işin...

Adam gibi adam bulmaktı mesele olan...
Yüreğinde yalan değil "mangal" gibi yürek taşımaktı mesele...
Özü sözü bir olmalıydı adam dediğinin...
Hala varlar...
Öyle erkekler hala var...
Şanslı azınlık içinde olanlardan eylesin Rabbim her birimizi...

Ve sen güzel kız...
Gözü yaşlı kız...
Biçare değilsin inan!

Fark et kendini..
Kadere razı olma...
En iyi sen bilirsin ne yapacağını..
Biz ne desek boş zira...

Ettiğin ahlardan ne yandığın aşikar..
Senin yalnız yüreğin değil bedenin de yanıyor be güzelim...
Yavrun çok küçük...
Rabbim sana Hazreti Eyüp sabrı versin gülüm..
Yüzün tez vakit güler inşallah...
Eskisi gibi...

Boşansan bile evde sana hayatı zindan edeceklerinin farkındasın değil mi?
Sakın ailene yaslama sırtını kendini kurtarmak için onlardan bağımsız bir hayata ihtiyacın var.
İş bul çalış demişler ama eğitim seviyen ne bilemiyorum, bu devirde üniversite mezunları bile asgari ücretle çalışırken işin çok zor.
Herşeyi 2 defa düşünmelisin, sırf ondan ayrılayım kurtulayım olarak bakma olaya lütfen...

ne yani şimdi hırsınız hiç mi suçu yok...

yasım ve deneyimim fazla degil belki omrum bana daha neler katıcak bilmem ama 21 yılın bana ogrettigi tek sey guclu dur ki kopek olsun kapında.

canım en son bır hafta evvel esıne ve rus hanıma kızdıgım sınırlerıme hakım olamadıgım gun ceza aldım kk dan bugun bıttı cezam ama sureklı gelısmelerı kontrol ettim burdan tam ailen arkanda diye düsünürken onlarda seni çaresiz bırakmışlar inanamıyorum ya

Arkadasima katiliyorum, cok zor bir surectir bu!

konuyu okudum ve senin adına çok üzüldüm çok geçmiş olsun acaba eşinin arkadaşlarının ailelerini tanıyor musun eşleri de bu durumdan haberdar mı ben olsam arar sorardım buna sebep olan adamların da canı yansın isterdim

arkadasa katılıyorum insanları aptal yerine koymanın bedelını onlarda ödesin ki eşine gel bidaha gidelim diyemesin

niye sadece ben üzülüyüm beni üzenleri üzmek hakkım hem bidaha böyle bi halt yiyecekleri zaman eşini istemezler yanlarında

amiinn kardeş Allah razı olsun ne de güzel yazmışsın yüreğine sağlıkk ...taaa içerlerinde hissetmişsin benim acımı sizler gibi insanlar kanatsız melekler omalı yeryüzünde gezinen...............

güneşin yeryüüzne doğduğu bana ise hap karanlık olan bi günü daha yaşamak zorundayımm arT ık baskılara dayanamaz hale geldim suçlamalar olur böyle şeyler geçer demelerinden...burda dahi paylaşamadığım bişiyi aileme anlattım ....o vakit bana hak ver diler şimdi kedi gibi sessizlerr ...bunu yazmak çok zor eşimin her şeyi anlatığı akşamdıı ...sonra yüzünü değişik bi hal aldı ve dilinden şu sözler döküldü... biliyormusun sen bana ANA gibisin .....insanın eşine söyleyebiliceği en son söz ardından sen bu evde kız gibi yaşa gitmee ...sanki beni besleme almışta onun bi ekmeğine muhtacım... ardından işte ben boşanmaya diretince boşanalım dedi sonra babamların yanında farklı konuştu ....Alllahhh böyle oynayan yamuk insanlardan cümlesini muhafaza etsinn..amma artık annmler onun gerçek yüzünü bana karşı tutumunu gördüler şimdilik deniz sakin göünüyo ilerde ne fırtınalar çıkar bilinmezz ....eşim brni aradı ve bana dediği şu ben senin samimiyetine güvendim neden anlattın olduu.. bende ona sana güvendim neden aldatttın dedim bana ne dese buyurursun onu geç geç onu geçeceksen boşanmamaktaki ısrarın nedn ben olmadığım kesinnn...GÜNLRDİR NETTEKİ ARAŞTIRMALARIMDAN ÖĞRNDİĞİM İZLENİMLERİM............SEVEN ERKEK ALDATMAZZ ALDATAN ERKEK EŞİNDEN SOĞUR AFFETİĞİN AN NE KADARDA VAZGEÇİLMEZİM DER VE KEYFE SEFAYA DEVAM EDER VE GÖZÜ DIŞARDA ERKEĞİN EŞİ AYSUN KAYACI GİBİDE OLSA NAFİLE UMRUNDA OLMAZ VİCDAN HESABI YAPMAZLAR VE EŞLERİNİ HİÇÇÇÇ UMURSAMZLAR ONLAR İÇİN ESKİYEN EŞ CAZİP GELMİYORDUR ARTIK YENİ HEYECANLARA YELKEN AÇAR HER YENİ GÜNÜN ÇİÇEĞİNDEN TADARLAR TAKİ İKTİDARSIZ OLANA KADAR ERKEĞE GÜVENMİCEKSİN ALDATAN ERKEK ÇOK GÜZEL SEVEN ERKEK NUMARASI YAPAR ONUN HİÇBİ SÖZ VE HAREKETİNİ ÜZERİNE ALMA ARTIK NE BEDENEN NEDE RUHEN SİZE AİT DEĞİLDİR...buda ne gösteriyooo bu yuva yıkıldıııııııı ....kadın asla UNUTMAZZZZZZZZZZZZZ

Son düzenleme:

Gülüm..
Erkekler bazen evdeki eşi "kutsal" görür...
Ana gibisin derken...
Kutsallığını anlatmış olabilir mi?

Bir de son iki mesajında artık ah yok...
Sakinleşmeden yazmak istemedim...
Ah eyleme canım...
Ah bilirsin geri dönermiş ya hani...
Rabbim öyle büyük ki...
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz
Hele ki masum birinin gözyaşlarından dökülüyorsa
Yürek yangını...

hırsızın hiçmi suçu yok...:)

Neden bilmem...
Erkek aldattı mı...
Kadın suçlu olur...
Hep bişeyleri eksik yaptığından
Eşini elinde tutamadığından dem vurar
Bir de toplum baskısı oluştururuz...

Kadın bu durumda ne yapar?
Çocuğu da varsa...
Eşini affeder...
Unutur gibi yapar..
Lakin ilelebet unutmaz..
Yüreği kırık yaşar gider...

Kadın aldattı mı..
Yine toplum baskısı oluştururuz...
Ama erkeğin üzerinde
Erkek kadını boşar..
Kadının adı belli olur..

Dedikodu hiç bitmez...
Ne dersiniz?
Siz bu toplumun hangi yakasındansınız?

Çook, çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Küçük meleğiniz için hele daha da çok üzüldüm. Ne olursa olsun o karakter yoksunu erkek müsveddesine sakın karılık yapmayın artık. Zaten çok kararlı buldum sizi ama ailenizden dolayı eğer olur da dönmek zorunda kalırsanız, hayatınızı planlayıp uzaklaşmanın bir yolunu bulun. Allah sizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın, yavrunuza ve size sağlıklı huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah. O kadar yürekten ettim ki bu duayı inşallah dilek kapıları kapalıysa bile deler geçer kabul olur. Sabır arkadaşım, elbet feraha çıkacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…