ben zorla söylettim ilacın etkisiyle olanlarmış bu dedim ya en ince ayrıntısına kadar aldım ağzından ne yapıp edip konuşturdum normalde çok despottur ağzından laf alamazsınn aldım ama bende ağzımın payını aldımm şimdi kızgın şişler giriyo böğrüme böğrümeeee..ya bişey merak ettim canım afedersin ama sabaha kadar 6kere olmuş dediğine göre ne demek anlamadım bide utanmadan anlattımı bunları sana nasıl bi zihniyet bu yanlışmı anladım yoksa durum ne
sağolasın karnıma ağrılar girdi sanki regli olucakmışım gibi oysa günler varrr..bedenim sinyal veriyooo ben böyle perişanken kendisi diğer odada uyuyo düşünün uyuyabiliyooo
bu yazından evli olmadığın anlaşılıyo tatlımm..
off yaa çok kötü
rabbim kimseye yaşatmasın canıma kıyarım heralde((
düşününce bile gözyaşlarımı tutamıyoruum ooff off
canim benim, o uyuyor diyorsun, sen agliyorsun..
sen aglama o aglasin..
esini aldatan o
zina gibi buyk bir gunaha giren o..
ksiligi bozuk olan o...
kendini basit bur rus ....... la yakistiran yine o...
butun kayiplar onun..
senin guvenini sevgini kaybetti...
allahin katinda adi bir insan oldu...
sen niye agliyorsun, rahat ol. uzme kendini sen serefinle kendinle gurur duy, kaybettigin hic birsey yok.
o butun bunlara ragmen rahat rahat uyusun sen aci cek, yapma bunu kendine, git elini yuzunu yika,ve bes para etmez bir icin gozyasi dokme.
tavrini koy sen onu aglat bundan sonra.
ona saygi duymadigini goster, degersiz oldugunu hissettir, gez toz hayatin tadini cikar.
canım benım boyle seyler soylemeyın lutfen arkadasın ruh halı zaten kotudur naptıgını bılmıyodur alımallah allah korusun ıyı nıyetlısınız ama kelımelerımıze dıkkat edelım butur ısınıçınden cıkılması guc olaylarda ınsan herseyı dusunebılıyo canının cok yandıgından yangınını dındırmek ıstıyor
canım benım bende bayan yazamaz bunları dıye dusunmustum ozamanlar cok aglıyodum ınanırmısın yorumlardan sonra dahada aglıyodum
ben zorla söylettim ilacın etkisiyle olanlarmış bu dedim ya en ince ayrıntısına kadar aldım ağzından ne yapıp edip konuşturdum normalde çok despottur ağzından laf alamazsınn aldım ama bende ağzımın payını aldımm şimdi kızgın şişler giriyo böğrüme böğrümeeee..
canim, masallah dedektif gibisin.
esin sok olmustur,
yanu ufacik bir ilac kagidinin parcasindan, bulmussun.
diyorum ben her zaman kadinlari kandirmak imkansiz bir sey.
daha once boyle bir aldatma olayi oldumu esinle aranizda?
yoksa hic bir sebep yokkenmi bu kadar suphelendin?
haklısın canım, ben bian kendi derdime düştüm ne dediğimi bilemedim, düşüncesi bile çarptı beni..
ama Arkadaş kendisi toparlayacak ben o gücü onda görüyorum inşallah...
yarın yemek yapmayı düşünmüyorum uzun sürede yapmıcam akşama doğru annemlere gidicem inşş.ama onların yanında acımı belli etmemye çalışmak çok zorr gizli gizli köşelerde ağlıyorum annem gelip buluyo kızıyoo bana üzüldüğü için olmalı ....:44:kilom normal benim 50 kiloyum bende vermek istiyordum ama bir kaç kilo çok değil nese artık ister istemez veririm yemeden içmeden kesildim zati altın kural disiplinli olmak ve kendine hep şunu telkin etmek bu gün bunu herhangi bir nedenle bozarsam bunun sonu gelmicek ve zayıf olmak ulaşılmıycak bir hayal olarak kalıcak yani düşünce gücü ve yavaş yemek çok çiğnemek inş.. yardımcı olmuşumdur..ya keşke söylettirmeseydin için daha çok acıyodur tabi şimdi of ya düşüncesi bile kötü allah korusun valla bende eşimin evlenmeden önceki bi kızla ilişkisi olmuş hatta geneleve falan gitmişler arkadaşlarıylada onu öğrenince bile fena oldum ama atlattım şükürki evlenmeden önce 18 yaşındayken olmuş şeyler aman allah korusun hiç hayal edemiyorum senin durumunu
amaaaaaaaaaan boşverin artık sıkıcı şeylerden bahsetmeyinde konu sahibini biraz güldürelim kız yarın ne yemek yapıcaksın geliyimmi bak kilo vermek benimde derdim sen kaç kilosun zayıfsan bikaç altın kural verde neşemizi bulalım unut artık o iğençlikleri haydeeeeeeeee kalk gidelum
sorularıma cevap ver kilo daha vermek istiyoooom:84::84::84:
Allah yardımcın olsun canım... ama bir daha ona dokunabilecekmisin? herşey tozpembe olabilecek mi? bebeğinize huzurlu bir hayat verebilecekmisiniz... sanmıyorum çünkü her gördüğünde için yanar... bence kendi yolunu çiz... hayat güzel ve herşeye rağmen devam ediyor..hiç bir yaratılan senden değerli değil..ki oğlundan başka.. aşk falan güzel ama bence devam edersen seninki kölelik olur gibi... bu belkide ilk değildir ilk olsa bile son olacağı ne malum... sen onu aldatsan anında kapı önü yapar oysa
geçmişi yeni okudum daha
RABBİM SANA GÜÇ VERSİN(
Allah yardımcın olsun canım... ama bir daha ona dokunabilecekmisin? herşey tozpembe olabilecek mi? bebeğinize huzurlu bir hayat verebilecekmisiniz... sanmıyorum çünkü her gördüğünde için yanar... bence kendi yolunu çiz... hayat güzel ve herşeye rağmen devam ediyor..hiç bir yaratılan senden değerli değil..ki oğlundan başka.. aşk falan güzel ama bence devam edersen seninki kölelik olur gibi... bu belkide ilk değildir ilk olsa bile son olacağı ne malum... sen onu aldatsan anında kapı önü yapar oysa
birinci şıkkı uygulama yoluna gittiğimizde sizinde yazdığınız üzere mal kaçırma nafakayı vermeme gibi yasa dışı her türlü yola başvuracağına adım gibi eminim..bizzat yerinde bir tespit ikinci şık evliliği devam ettirsemde bu ancak kağıt üzerinde olur onunla bir daha karı koca hayatı yaşamına geri dönmem mümkün olmaz buda besleme hayatı olur bana yazık olur üçüncüsünün de vuku bulması an meselesiiii....ama evlilik eskisi gibi olamaz dal kırıldı bi kere ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?