Eşim annesiyle benım adıma plan yapıyor ben bunu annesınden öğreniyorum!!

cok haklısın ama ıste ben bunu yapamıyorum kızgınsam suratımı asıyorum gulemıyorum o anda orda kım olursa olsun gulemıyorum ıste bence bu yetenek kımseye bellı etmemek bır basarı..

canım erkekler malesef böyle şeyleri ince düşünemiyor. böyle programlanmamışlar, üretim hatası mıdır nedir artık bilmiyorum.
ben de bir akşam eşimle işten geç çıkacağımız için güvendiğim bir yerden 1 kg ev mantısı aldım eve gelince hemen haşlarım yeriz diye, ama taş çatlasa 3 kişi yenecek kadar çünkü eşim deli gibi yer mantıyı biliyorum. gerçi kimin önüne gelse doysa bile yiyor.
neyse o sırada benim ailem yakın oturuyor, telefon ettiler bize, benimki hemen atladı işte bize gelin mantı var yiyelim. ne kadar iyi niyetli bir yaklaşımdı eşiminki, çok ince düşnmüş canım benim sağolsun,ama bilmiyor ki hayatta yetmez 5 kişiye. şimdi ben ne yapayım aileme gelmeyin mi diyeyim?
neyse onlar zaten yemişler de sadece erkek kardeşim gelmişti yetmişti yemek. insan mahçup oluyor kızamıyor da canım ama evlilik böyle işte, yaşaya yaşaya öğreniyoruz. o günden sonra eşime kaç kere dedim benden habersiz benim ailemi bile çağırma, birlikte karar verelim diye. o da öğrenicek inş

Eşin kafasına göre takılıyor genel olarak yani.Bence ilişkinizin en önemli sorunu bu.şimdi küsersin surat asarsın falan ama canına tak edince patlarsın.birikmesin hiçbirşey içinde bence.
Sen surat asıyorsun ya hani misafirler varken eşine mesaj veriyorsun ya..
Ama kayınvalide veya elti veya kaynın ne suratsız kız geliyoruz iki yüzü gülmüyor diyor.
O blmez ki senin kocan emrivaki yapıyor bilmez ki hatalı eşin.Seni göründüğün gibi yargılar..
Suratsız gelin olarak anılmak ister misin,sanmıyorum istemezsin..

Görücü usulü evliliklerde uzun süre birbirini tanımakla geçiyor,sonra alışmakla,sonra idare etmek vs vs.. İşte aşamayı güzel atlatmak gerek.
Eşin düşüncesiz biri olabilir hangimiz mükemmeliz? Senin de kötü yanların vardır.
Eşinin düşünceizliğini küsere törpüleyemezsin daha 7 ay olmuş bir vakit sonra seni sallamayacak ki dün öyle olmuş.. çözüm değil yani şimdi 22 yaşındaki insana kendini değiştir demek zor ama evliliğm yürüsün istiyorsan elinden geleni yap.
ve ısrar ediyorum yaş ve evliliğin süresi evliliklerde büyük etmendir.Sen kabul etmek istemiyorsun karakter diyorsun da işte o karakterdeki sivri yönleri törpülüyorsun.. 7. aydaki hataları düzeltirsen 17. ayda daha mutlu olduğunu farkediyorsun..

Seni neden hiçe saysın ki annesiyle ilgilenince ?
Kendini kategori dışı olarak değerlendir lütfen..
Sen onun karısısın ,annesiyle gülüşüyor eğleniyorsa yapman gereken tek şey o kahkahalara ortak olmaktır.
bunu başaramazsan eşin melake olsa da mutlu olamazsın..

Canım öyle kayınvalideler var ki....

Evliliğin ilk gününden sinir bozmaya başlıyorlar...

Hatta daha öncesinden....

Bence iyi bir kayınvaliden var...

Boşver dediğin gibi özele girmediği sürece konuşsunlar....

Kadın eşini de kaybetmiş... sen konuşmasan bile hergün... eşinin hal hatır sorması çok güzel bişey...

Biz de anne oluyoruz

Bence eşin seni arayıp "anneme geçermisin" demeye çekinerek, annesine haber vermek zorunda kalmış olabilir.Çünkü herşeye bir trip, bir tavır görüyor adam..
Annesinin evinde sen surat yaptın diye, dünyasımı kararsın adamın..
Annesine mi küssün?
Annesiyle sohbet etti diye "anneci" mi oldu..
"Neyin var" diye sormuşlar, terslemişsin..
Daha ne yapsınlar, yalvarsınlar mı?
Erkekler kolay sever, kolay bıkar..
Bilgin olsun..[/
B]

cok haklısın ama ıste ben bunu yapamıyorum kızgınsam suratımı asıyorum gulemıyorum o anda orda kım olursa olsun gulemıyorum ıste bence bu yetenek kımseye bellı etmemek bır basarı..

Canım biraz gayret kakara kikiri yaparsın merak etme....

Mesela eşimle ilgili bişeye kızarsam, ortam kalabalıksa bir bakış fırlatırım eve gidince konuşacağımız konuyu anlar ama ben ortama ayak uydurmaya devam ederim

Yapıcı olalım yapıcı, yıkıcı olmayalım

Canım mantı çekti, beğendin mi yaptığını..

eşin düşüncesizlik ediyo olabilir, belki başbaşa yicez diye heves ettin onlar gelince biraz bozuldun da evine gelen misafire neden bunu belli ediyosun? yani bence cok cocukluk ediyosun benim yemeğim kaldı yenmedi ben de trip attım. bu ne demek allah aşkına? bu trip olaylarına en son lisedeyken bulaşmışımdır heralde. iyi tarafından baksana, ohhh yarına da yemeğim hazır bi daha uğraşmam de gül geç

hemen yolluyorum canım adresini ver

Akşama söze gidicem ya, neler neler dökmüştür şimdi eşimin üvey teyzesinin kızı..
Ama eğer gitmezsem, kesin akşama mantı var menüde, mm mis..
Böyle zamanlarda "anne" aranıyor işte yahu..
Arasaydım şimdi şımara şımara, "annee mantı çekti canım" deseydim..:
68:

guzel kardesim ben de 22 yasindayim, 7 ay once evlendik ve simdi hamileyim allah tum isteyenlere versin, aslinda bende tam da olmasa senin gibiyim, kendimi oldugumdan farkli gosteremem, icimden gelmedikce gulemem ama onu da anlamak lazim bazen esim oyle seyler yapiyor ki, mesela ben hamile oldugum halde aksamlar isten cikarken onu 1 saat beklemek zorundayim ustelik trafik falan onceleri cok tavir yapardim eve kadar konusmazdim hatta yemekdeyken bile... sonra ne olurdusa artik barisirdik, bazen yuzume bile bakmiyordu, sonunda kendimi yipratdigimi anladim ve simdi gec kalsa arabaya binince bi parliyorum icimi bosaltiyorum sonra da istediyim gibi isten falan bahs ediyorum, bazen his takmiyorum bile kendime evden meyve falan getiriyorum onu beklerken yiyorum
ya da aksamlari ikimizde isten yorgun gittiyimiz halde bana hic yardim etmezdi ben yemek falan yapardim beklerdim hic gelmezdi yanima o zaman ben de yemek yerken surat yapardim konusmazdim, ama simdi ikimizde eve geldiyimizde onunki gibi gidib kanapeye yanina oturuyorum o demese mutfaga gecmiyorum bile, sonunda hadi yemek yapalim diyince birlikte gidiyoruz ee beni bir az sonra ekiyor ama surekli mutfaga gecip catallari ekmeyi falan goturuyo, zamanla ben ona o bana alisiyoruz ama sinirler de yipraniyor tabi. esimi seviyorum ama kendimi de seviyorum onun icin sakin kendini uzme... her seyden onemli olan sensin, cunki ileride anne olucaksin sagligin her seyden onemli[
/B]

canım ya valla veriyim kargoya nolucak yarın geçer heralde eline ama olsun

Bu kıskandırma da ne böyle?
İlk defa duyuyorum karısını annesiyle kıskandıranı.
Çocuk gibi... Komik ve sinir bozucu...

Konuya misafir açısından yaklaşman iyi olmuş..
Kaynım bize sitem ederdi hep gelmiyorsunuz diye..
Biz de dedikki "bir pazar gününüz var, inan çekiniyoruz".. O da dedi ki "kahvaltıya gelsenize bu pazar"..
Yani evlilikte tarafların bu kadarcık özgür alanı olmalı diye düşünüyorum.
Hani konu o noktaya kadar gelmiş, orada karısını arayıp "bu pazara abimi kahvaltıya davet edeyim mi" demesini ben bir eş olarak beklemem şahsen. Bu kadar da "emir eri" beklememek gerek bence.
Alt tarafı kahvaltı bu, 52 haftadan birinde abini kahvaltıya davet edersin, ne var.
Tamam karı-koca uzalaşıp da davet etse daha iyi, doğrusu o.
Ama yani laf oraya kendiliğinden geldi. Çocuk mecbur kaldı.
Neyse biz kalktık gittik.
Börek, simit bişeyler aldık elimize tabi giderken.
Ha bu arada kaynım sürekli "yengee kahvaltıya geliyoruz" deyip 5 dk içinde kapıda bitiveren bir insan.
Bir gittik, eltim evde yok..
Küsmüş, gitmiş.
Kaynım hazırlamış sofrayı.
Ben aradım eltimi, rica ettim gelmesini.
Kalktı geldi, yedik, birlikte topladık, fazla da oturmadık, kalktık gittik.
Daha da davetsiz gitmedim evine.
Zaten besmeleyle giriyoruz evlerine, eğreti oturuyoruz, arkamıza bile yaslanmıyoruz.
Konudan konuya zıplıyorum ama..
Kaynıma sorasım geliyor bazen..
Bizimki evlilik değil miydi, çat kapı zırt pırt geliyordun diye..

Eltin çoook büyük ayıp etmiş...

Eşinin hatrını da hiçe saymış...

Sinir oluyorum böyle insanlara...

İtin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır...

Çoook ayıp etmiş, eşini de zor durumua sokmuş...

Ne var ki yani abisini yengesini kahvaltıya davet ettiyse...

Pes ...! şaşırıyorum böyle insanlara....

Son düzenleme:

aslinda cok garip bi kadin 3 tane torunu var allah bagislasin benim yanimda (bir ara 3-5 gun geldi kaldi) yaninda getirdiyi buyuk torununu (kizinin oglu) sevdiyini diyerlerini hic sevmediyini acikca soyler, ben de dusunurdum tabii kendi torununu sevmeyen beni niye sevsinki ya da benim cocugumu nasil seve bilir ki, oyle garip bi huyu var ama ben hic takmam, mesela ben islediyim icin evle pek ilgilenmem hafta sonu falan, bizde kaldigi zaman dolaplari falan duzenliyo camasirlari falan katlayib diziyo, ya da mutfaktan cikmiyo tum yemekleri falan yapiyo, aslinda bana karisilmasini hic sevmem, ama hic bi sey soylemiyorum madem istiyor yapsin ama bi yerde konusdugunu falan duysam tabii ki soylenirim senden rica edenmi oldu diye...ya da doktora gitdiyimi bildiyi halde hic arayip nasilsin ne oldu diye sormuyo, esim soylerse haa oylemi ee nasil diyo, aslinda o beni ben de onu takmamaya calisiyorum ne yaparsa yapsin diyorum beni sevmek zorunda diyil ki...

online mantı gönderimine başlıcam valla kızlar, içime oturdu yemin ederim. hay nerden anlatttım:105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…