- 26 Ekim 2015
- 8.257
- 19.848
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Kayinvalide nasil olursa olsun adamin anasi sonucta, ödemek istiyor ve ödüyor bitti gitti
Katilmiyorum.
Adamin anasi değil feriştahi bile gelse karısının rızasını almak zorunda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayinvalide nasil olursa olsun adamin anasi sonucta, ödemek istiyor ve ödüyor bitti gitti
Katılmayın ödüyor iste mis gibiKatilmiyorum.
Adamin anasi değil feriştahi bile gelse karısının rızasını almak zorunda.
Anne bu arkadaşım,sokakta karşılaştığı insan değil.Tabi ki öder, o kadının hiç mi hakkı yok evlat üzerinde? Dile getirmek bile ne kadar ayıp.Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama kolay mı büyütüyorsunuz,eşleriniz de kolay büyümemiştir eminim.Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim
Katılmayın ödüyor iste mis gibi
Anasinin rizasini kazaniyor
Kotu bir sey yapmıyor ki esin rızasını alsin, anasina yardim ediyor.
Esi anasini sevmiyor diye ne diye esinin rızasını kazanmaya calissin ki
Ne hikmetse sonradan çıktı babasına ödediği çünkü. 500 TL'ye takan kadın 20 bin TL kayınpedere veriliyor olsa bunu soruda belirtmez miydiKonu sahibine niye bu kadar yüklenildi?
Kadin diyor ki 20 bin krediyi zaten kayinpederin emekliliği için ödüyoruz, 500 tl de kayinvalidenin faturası. E çocuk var ev kira.
Hadi 20 bin kira kendilerine alınan ev araba için ödense neyse ama marketi olan kayinpederin emekliliği için ödeniyor. Ben olsam çoktan küçük kıyameti koparmıştım. Eşin çok işe yaramaz bi adam
Bunları nerede dedi başta bunlar yazmıyor.Konu sahibine niye bu kadar yüklenildi?
Kadin diyor ki 20 bin krediyi zaten kayinpederin emekliliği için ödüyoruz, 500 tl de kayinvalidenin faturası. E çocuk var ev kira.
Hadi 20 bin kira kendilerine alınan ev araba için ödense neyse ama marketi olan kayinpederin emekliliği için ödeniyor. Ben olsam çoktan küçük kıyameti koparmıştım. Eşin çok işe yaramaz bi adam
Sonradan yorumlara yazmışBunları nerede dedi başta bunlar yazmıyor.
Esim annesine 500 lira fatura ödüyor dedi.
Baştan yazacakti başlığa göre bu yorumlar normal.Sonradan yorumlara yazmış
Ne hikmetse sonradan çıktı babasına ödediği çünkü. 500 TL'ye takan kadın 20 bin TL kayınpedere veriliyor olsa bunu soruda belirtmez miydi
20 bin kredi olmasa bile eşine çalışma diyen, kendi evini henüz almamış çocuklu bir memur ihtiyaç sahibi olmayan ailesine her ay fatura öder tarzda yardımcı olmamalı. Hastalık, ilaç falan olur neyse de bu keyfi görünüyor.Baştan yazacakti başlığa göre bu yorumlar normal.
Her ay maaşının yarisini ailesine verse mesela geçen birinin konusu vardı bunlar sıkıntı tabi.
İşte onu diyorum, 500 TL annesinin faturasını ödüyor diyen biri 20 bin TL kredi deyip bırakmaz, 20 bin TL babasına çekti babasının dükkanı da olmasına rağmen detayını soruda verirdi. Ya da direkt kredi üzerine konu açardı. Bilmiyorum bana inandırıcı gelmedi, ha doğruysa ve bunu tek başına ödüyorsa (adamın kardeşi de varmış) konu sahibine hak verilebilir bi yerde evetKonuda 20 bin kredi var diyor, sonradan yorumlarda 20 binin nereye gittiğini açıkladı.
Doğru yanlış bilemem ama eğer doğruysa aylığın yarisi adamin ailesine gidiyor
Esinin mesleği vs yok bence.20 bin kredi olmasa bile eşine çalışma diyen, kendi evini henüz almamış çocuklu bir memur ihtiyaç sahibi olmayan ailesine her ay fatura öder tarzda yardımcı olmamalı. Hastalık, ilaç falan olur neyse de bu keyfi görünüyor.
Bizimki teyzesinin kuaför masrafını bile Ödemiş üstelik it gibi çalışan da bendim o dönemde